You are here: Home // древна история, древна цивилизация, фантастика // ВЪГЛЕРОДЪТ – СПАСИТЕЛЯТ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО СЛЕД 21.12.2012

ВЪГЛЕРОДЪТ – СПАСИТЕЛЯТ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО СЛЕД 21.12.2012

ВЪГЛЕРОДЪТ –  ОСНОВА НА ВСИЧКИ ПОЗНАТИ ФОРМИ  НА ЖИВОТ НА ЗЕМЯТА

Обявените Нобелови награди за 2010 г. в областта на Химия и Физика изненадващо бяха за изследвания свързани с Въглеродния атом. Оказа се, че елементът Въглерод е изключително важен за световните учени, със своите невероятни технологични качества и възможности, както и жизнени потребности за живота на Земята.

Нобеловата награда за Химия бе дадена на трима учени за разработката на апаратура за манипулиране на въглеродните атоми. 

Наградата за Физика получават Андрей Гейм и Константин Новоселов – двама физици родени в Русия. Наградата е за“ новаторските експерименти във връзка с двумерния материал Графен – изключително тънка форма на Въглерода”.

Гейм е холандски гражданин, а Новоселов има руско и британско гражданство. Работят в университета в Манчестър. 

Двамата учени доказаха, че въглеродът в извънредно тънка форма – с дебелина само един атом, има изключителни свойства произтичащи от квантовата физика. Създали са транзистор с дебелина 1 атом – невероятно нали! 

Когато обявяваха Нобеловата награда за Физика, говорителката на Кралската Шведска Академия започна така:

„Въглеродът, основата на всички познати форми на живот на Земята, ни изненада отново.“ 

От Шведската академия не осъзнаваха, колко целенасочено, подвеждащо и важно бе това тяхно изказване. Това, което видяхме в Графена е само бегъл поглед от чудесата, на които е способен Въглерода. Особено за това, което ни чака в много близкото бъдеще – след 21.12.2012! 

Преди да разкрием вида на Въглерода, който ще промени изцяло нашия живот и то драстично, нека да разгледаме няколко други явления свързани с новините в научните среди през близките няколко седмици.

Напоследък в средите на учените имаше огромно безпокойство свързано с откритието, че Слънцето влияе за разпада на радиоактивните елементи на Земята.

Открито бе, че някакъв вид странни излъчвания от Слънцето е причината за мутация на материята на Земята. Това е резултат на влиянието на скоростта на разпада на елементи като Въглерод-14, което беше особено тревожно и неочаквано.

Въглеродът, както е известно е основния градивен елемент на живота.

А Въглерод-12 е най – разпространената форма на Въглерода и се съдържа в 99% от всички познати въглеродни форми.

Въглерод-12 е изотоп на Въглерода съдържащ 6 протона, 6 електрона и 6 неутрона.

6 – 6 – 6 – Сакралното число ! Или както е описано в Свещените книги като числото на „човека“ или числото на „звяра“. 

След Кислорода, вторият най-често срещан елемент в човешкото тяло е Въглерод-12. При кремацията, човешкото тяло се връща към своето основно състояние – Въглерод-12.

След Водорода Хелия и Кислорода, Въглерод-12 е най-често срещания елемент във Вселената.

Въглерод-12 също е един от петте елемента, които изграждат човешката ДНК.

Въглерод-12 всъщност е най-важният елемент, когато става въпрос за живота на Планетата, какъвто го познаваме днес.

Въглерод-12 също е в основата на физическото тяло на човека и което го свързва физически с Въглерод – 12 във Вселената.

Това е особено важно и ние ще разберем, че очакваното„Преобразуване” на човечеството и планетата Земя ще се случи чрез Въглерод-12, който ще даде на човека свръх сила, за да извърши това Преобразуване. 

Тайната на тайните е ВЪГЛЕРОД -7, който все още за учените е неоткрит изотоп на Въглерода.

Той има 6 Електрона, 6 Протона и само 1 Неутрон.

Тайната на Въглерод -7 е това, което ние можем да наречем Възнесение, тъй като първоначалното предназначение на този въглерод е той да спомогне за идващото Възнасяне, което ни предстои.

Както желязото има свойството да поддържа магнитно поле около себе си, така и Въглерод-7 има тайнствената способност, да поддържа полета от свръх измерения, като мисловни полета около него.

Въглерод -7 ма тайнствената способност да поддържа полета от свръх измерения, като мисловни полета около него. По този начин може да се усили една мисъл и полето от други измерения, както желязото и медта в трансформатора могат да усилят магнитното поле.

Това свойство е формирано в мозъка на високо еволюирали и духовно възвишени същества, които могат да изпълняват свръхестествени неща, като биолокация, материализация и т.н.

Около главите на тези висши същества има ореол, в резултат на излишни Неутрони, произведени при видоизменението на Въглерод-12 във Въглерод-7 в техните мозъци.

Но произведения Въглерод-7 бързо се разпада в стабилна форма на материя. Затова почти е невъзможно Въглерод-7 да се улови директно от човешкото тяло.

Историята и религията са ни предоставили указания, за да установим това най-удивително нещо – тази трансформация на Въглерода, чрез разкриване на кодирани цифрограми, символи и загадъчни текстове.

Има две основни причини, поради които сега вече задължително трябва да се разкрие „Тайната на Тайните” – невероятните възможности на  ВЪГЛЕРОД -7 ?

1-во. Сега сме на прага на най-значителната промяна, която човечеството някога е преживявало – 21.12.2012.

Също така, от много време природата ни говори чрез знаци, че времето да разкрием тайната е дошло.

Ние не можехме да премълчаваме повече, че притежавахме тази тайна! И затова преценихме, че след като вече всичко говори, че е дошло времето да я разкрием, ние пристъпихме към изпълнението на природното желание.

И разкрихме „Тайната на Тайните“!

2-ро. Въпреки, че атомната структура и характеристики за Въглерод-7 вече ги разкрихме, знаем, че е извънредно трудно да се синтезира този нов изотоп в лаборатория, макар да се използват съвършени ускорители на елементарни частици.

Заслужава внимание фактът, че религиозните и духовни учения като Кундалини (будизъм), Метатрон (юдаизъм) и Христос (християнство) са от различни духовни системи. Но всички те имат едно общо – една и съща конфигурация 6 – 6 – 1 . И това е материалният еквивалент на всички тези религиозни и духовни учения.

Това е конфигурацията на неизвестния досега изотоп на Въглерода – ВЪГЛЕРОД-7.

В системата „Кундалини” конфигурацията 6-6-1 е представена от мъжки и женски видове със 6 по-ниски чакри и седма – неутрална чакра.

В Юдаизма Метатрон е считан за посредник между БОГ и хората, често е представян като Куб, оформен от 13 кръга, включвайки и един централен, заобиколен от 6 вътрешни и 6 външни кръга. И тук е спазена сакралната конфигурация 6 – 6 – 1.

В Християнството, Тайната вечеря на Леонардо да Винчи, която изобразява момента преди Христовото Разпъване и предстоящото Възкресение и Възнесение, също символизира конфигурацията 6-6-1, където 6 апостола са от едната страна на Исус и 6 от другата.

Вероятно такива възвишени духовни познания, с  тайнствени конфигурации притежават напреднали цивилизации отвъд нашата планета, които сигурно отдавна ни наблюдават и изучават.

Тайната на Въглерод-7, която разкриваме, може да усили многократно човешкият ум и ще направи технологичния процес на човечеството и икономическата система напълно излишни. В ерата на Проявлението и изобилието, което ни очаква след 2012 г., икономиката и парите няма да имат значение.

В този период на разкриване на новите  възможности ще бъде извършено и Обучението на хората.  

По това време човешкият ум ще претърпи Квантова промяна към пространственост. Критичната маса от човечеството ще премине от Егоцентризъм и материалистичен начин на живот, към нов духовен освободен от егоизъм и алчност живот без“ Его“.

Слънчевата активност след 21.12.2012 ще се усилва.

Крайната трансформация, която ще бъде следствие от енергията на Слънцето, ще предизвика преобразуването в човешката ДНК на Въглерод-12 във Въглерод-7.

Това ще даде възможност на Човека да оцелее от двойния Катаклизъм на внезапното изместване на земните полюси и преминаването към по – високо Измерение – преминаване към Новия Свят.

Невероятно, изумително, фантастично… Нали!!!

Ето защо, преценихме, че трябва да представим и едно друго, нестандартно виждане за това, което може да се случи с нас и с нашата планета слeд 21.12.2012.

В статията, колкото и убедително да участва науката и при това Физиката, в съзнанието на българина мисълта за преминаване в другото – „Четвъртото измерение” е много непозната и  далечна, защото той по природа е недоверчив и скептичен.

С любезното съдействие на Haris Mind Produktion

 

 

« | »

Leave a Reply

Copyright © 2009 Разузнаване.ком. All rights reserved.