You are here: Home // Ахмед Доган, БКП, БСП, България, Държавна Сигурност, мафия, Предатели, Преходът // САМО В БЪЛГАРИЯ ТАКОВА ЧУДО МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ

САМО В БЪЛГАРИЯ ТАКОВА ЧУДО МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ

АГЕНТИТЕ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ ДА РАЗДАВАТ ОРДЕНИТЕ В БЪЛГАРИЯ

Агент ”САВА”– АХМЕД ДОГАН се награждава с най – високия български държавен орден ”СТАРА ПЛАНИНА” І – ва степен за особени заслуги! 

Президентът на България – АГЕНТ ”ГОЦЕ” награждава АГЕНТ „САВА”- АХМЕД ДОГАН, по предложение на АГЕНТ ”БОР” – ТОШО ТОШЕВ редактор на в-к Труд”. 

КАКЪВ СРАМ, КАКЪВ ПОЗОР!

Агенти на Държавна сигугурност си раздават най-високото българско държавно отличие, все едно, че си играят на карти.

А най-трагичното е, че те спокойно се подиграват с националното достойноство и оскверняват националната памет на България.

Всъщност активните агенти на Държавна сигурност, каквито са били и тримата, са лишени от истински патриотични чувство, защото те са обвързани от ДС с много яки „бокай” за цял живот.

Орден ”СТАРА ПЛАНИНА”І – ва степен получи АХМЕД ДОГАН – човекът, който причини огромни беди на България, който направи българския преход тежък, като турското робство, който в продължение на 20 години раздаваше министерски, дори и премиерски постове, разпределяше „баницата” в държавата, но всъщност разнасяше зараза, поквара, корупция и беззаконие, които тровеха страната ни. 

АХМЕД ДОГАН – агент „САВА”е всичко друго – турчин, циганин, „кукловод”,олигарх и мафиот, но не и БЪЛГАРИН или БЪЛГАРСКИ МЮСЮЛМАНИН, който заслужава да бъде награден с най-високата ДЪРЖАВНА НАГРАДА!

Агент”ГОЦЕ” е знаел, че агент „САВА” е осъден на 10 години и лежал в затвора над 3 за ПРОТИВОДЪРЖАВНА ТЕРОРИСТИЧНА ДЕЙНОСТ, че е предал на турското посолство в София документи представляващи ДЪРЖАВНА ТАЙНА и въпреки това, с намесата на висшите български управници от СДС, за да запазят властта си, не е бил съден.

ПЪРВАНОВ знае, че агент ДОГАН е създател и ръководи ДПС – НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКА ПРОТУРСКА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ, която според българския Закон трябва да бъде забранена, но той нищо не предприема. 

ДОГАН с хитрост и лицемерие изгради турска националистическа партия от болшивишки тип и той стана нейн абсолютен лидер. После твърдо зае ролята на „политически балансьор” при почти всички разпределения на властта с другите партии в България и винаги беше този, който налага своето.

Ако той не беше се превърнал в „кадровик” на държавата, ДОГАН отдавна щеше да кисне в затвора за престъпленията, които извърши преди и по време на дългия и нещастен български преход.

АХМЕД ДОГАН – агент”САВА” и ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ – агент”ГОЦЕ” внаги са били играчи на ДС и задкулистните й лидери тук и в Кремъл.

Тези агенти са играли и продължават да играят важна рола в определяне насоките и развитието на българският преход, с оглед запазване на старото”СТАТУКВО”- властта на червената номенклатура. 

Биографията на наградения АХМЕД ДОГАН – агент „САВА”(последният му псевдоним) е много голяма, затова ще поместим само една малка част. Той е с най различни имена по оперативни съображения като агент на ДС.

В отделни периоди ДОГАН се е казвал:

АХМЕД ИСМАИЛ АХМЕДОВ – това име носи до преименуването му.

МЕДИ ДОГАНОВ ДОГАНОВ – това е името след преименуването му.

МЕДИ ДОГАСЯН – така е регистриран в квартира на арменка в София.

АХМЕД ДЕМИР ДОГАН – новото му име след възтановяването на турските имена. ДЕМИРИЕ е името на майка му.

АХМЕД ИСМАИЛОВ АХМЕДОВ – така е регистриран в СУ“Климент Охридски“.

АХМЕД АХМЕДОВ – под това име е регистриран в архивите на ДС.

Тенденциозно подигравателната снимката, която си е направил  показва ДОГАН ДОКОЛКО Е БЪЛГАРИН и как се отнася с нашите национални герои, които са се борили против турското робство!

АХМЕД ДОГАН е също агентът с най-много ПСЕВДОНИМИ също по оперативни съображения – поради работата му в различните служби, за които е работил. 

Агент ”АНГЕЛОВ”, агент „СЕРГЕЙ”, агент ”САВА” и агент ”ПРОФЕСОРЪТ”.

Какво ли мисли АХМЕД ДОГАН пред българския герб, с хитрата и загадъчна усмивка? Вероятно, че ние българите сме ЖАЛКИ НАИВНИЦИ!

Агент ”АНГЕЛОВ” е първият агентурен псевдоним под който е използван от Военното контраразузнаване – ВКР, когато е отбивал военната си служба в Строителни войски в Шумен в периода 1974 – 1975 год. В работното му дело има материали за конкретни агентурни разработки и оперативни реализации от неговата работа. ДС му дава положителни оценки за работата му и за неговата надеждност и перспектива.

Агент „СЕРГЕЙ” е псевдонимът, който ДОГАН получава по време на работата му като агент на Окръжно управление на МВР – Варна. Използван е за разработване на български турци. Особено внимание се отделя на неговата подготовка и проверка, защото ”СЕРГЕЙ” вече бил набелязан като кандидат агент на Първо главно управление на Държавна сигурност – София.

С цел проверка”СЕРГЕЙ” бил настанен в една квартира с друг агент на ОУ МВР Варна – агент ”СЕЛЧУК”. Издържал е успешно проверката.

Пред ръководилият го оперативен работник от ОУ МВР Варна, агент ”СЕРГЕЙ” споделял, че ”ДС е неговото семейство и не може да си представи живота без ДС”. А службата пише в делото му: ”За него ДС е шанс, мисия, работа, начин на живот и семейство”. 

Когато на 16 април 1979 година ДОГАН написва собствената си автобиография, като израз на дълбоко задоволство и преклонение пред ДС, по своя инициатива я подписва с агентурния си псевдоним – ”СЕРГЕЙ”. Тогава той е втори курс студент в СУ Климент Охридски, специалност философия.

От Шумен, където ДОГАН е следвал ”българска филология” във Висшия педагогически институт, той е прехвърлен със съдействието на Държавна сигурност в СУ ”Климент Охридски” в София. Прехвърлянето е свързано с неговата бъдеща работа като агент на Първо главно управление.

Агент ”САВА” е псевдонима, който ДОГАН сам си избира, когато преминава на ръководство в Първо главно управление ДС. Този псевдоним ДОГАН си харесал защото бил кратък.

Той е на ръководство в специалния отдел V-ти ДС – „Нелегали”, където му се провежда специална оперативна подготовка за извеждане на работа зад граница като нелегал.

Събитията от 10 ноември 1989 година променят изцяло неговото развитие като агент за задгранична работа. Приема се план за активното му използване в България, по турските нелегални организации и по Възродителния процес.

Държавна сигурност разкрива, че агент”САВА” вече е станал „двоен агент” и че турските специални служби го водят под псевдоним ”ПРОФЕСОРЪТ”.

И сега все още,турските специални служби не вярват на Ахмед Доган. Това е причината при посещението си в България, турският премиер Ердоган да откаже да се срещне с него. Ердоган предпочете среща с Касим Дал, когото Доган демонстративно изгони от ДПС, защото Дал не беше съгласен с националистическата политика на Доган. 

На снимката среща на турския премиер Ердоган с Касим Дал и други български турци във Варна.

Биографията на ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ – агент „ ГОЦЕ” също е много голяма, затова и за него ще посочим една малка част. 

Още в края на първия президентски мандат на Първанов, упорито се заговори, че той е бил агент на Държавна сигурност. Президентската администрация и правителството правеха всичко възможно, тази тема да се избягва, да се тушира и неглежира, но тя бързо набираше скорост.

Стана известно, че е агент на Първо главно управление ДС и че псевдонимът му е“ГОЦЕ“!

Когато се разбра, че Първанов ще се кандидатира за втори президентски мандат, темата стана още по-злободневна. Все по-често на самия Първанов този въпрос се поставяше и се искаше отговор от него.

Опозицията дори го обвини, че той е скрил агентурното си минало, а е бил длъжен да го обяви още по време на изборите, за първия президентски мандат през 2001 година.

ОЩЕ ТОГАВА ПЪРВАНОВ Е ИЗЛЪГАЛ И Е НАРУШИЛ ЗАКОНА!

След дълго мълчание, под натиска на цялата общественост през 2006 г. Първанов с половин уста призна, че в архива на Държавна сигурност има папка с псевдоним ”ГОЦЕ”, но тя била съставена без негово знание.

Една година по-късно, на 19 юли 2007 г., Комисията по досиетата установява официално неговата принадлежност към ДС в периода 1989-1993 г., като става ясно, че Първанов изрично е демонстрирал желание за сътрудничество.

Това изобличава Първанов в лъжа, защото по време на предизборната си кампания за втори мандат, той изрично декларира, че не е знаел, че работи за тайните служби. 

Потвърди се, че президента Георги Първанов е бил секретен сътрудник на Първо главно управление Държавна сигурност с псевдоним „ГОЦЕ“.

Вербуван е на 4 октомври 1989 г., писал е донесения и дори е разработвал  теми по искане на разузнаването.

Това е установила комисията по досиетата, която оповести резултатите от проверката си за агентурното минало на всички президенти и тяхната администрация. Ето и самото решение за Първанов:

Р Е Ш Е Н И Е № 7/ 19.07.2007 г.

Комисията за разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби след като проучи и обсъди наличните материали РЕШИ: 

Установява и обявява принадлежност към органите по чл. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на лицето: 

ГЕОРГИ СЕДЕФЧОВ ПЪРВАНОВ, род. На 28.06.1957 г. в с. Сирищник, Пернишко. 

ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ -„ГОЦЕ“ С ЛЪЖА БЕШЕ ИЗБРАН ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ ДВА МАНДАТА. Това се дължи на явната и тайна подкрепата от Държавна сигурност, която криеше досието му, дори унищожи важни, компрометиращи го страници.“ГОЦЕ имаше и подкрепата на Москва.

НАРОДЪТ НЕ ЗАБРАВЯ ЛЕСНО ЛЪЖАТА „ГОЦЕ”! 

Дълго време ПЪРВАНОВ И ДОГАН – и двамата видни агенти на Държавна сигурност, решаваха съдбата на страната и с тяхното управление България затъна в такова блато, че повече от две десетилетия не може да се измъкне от него.

С тяхно лично участие или съдействие корупцията, престъпността и беззаконията пуснаха трайни корени в страната и най – често държавата е безсилна да се бори с тях, поради намесата им.

Ако някой мисли, че ПЪРВАНОВ и ДОГАН са слезли от политическата сцена, дълбоко се заблуждава! Ще трябва да ги търпимоще! Те стават играчи в още по – опасната и неконтролирана зона”ЗАДКУЛИСИЕТО”.

Достатъчно е да цитираме КАСИМ ДАЛ, който съвсем скоро каза: 

„ ДОГАН ПАК ЩЕ ВЛАСТВА, НО С ФЕРМАНИ ОТ САРАЯ”????

 

 

« | »

Leave a Reply

Copyright © 2009 Разузнаване.ком. All rights reserved.