You are here: Home // Без категория // ОЛИГАРСИТЕ И СТАНИШЕВ ИСКАТ ОТНОВО„ ДЕВЕТИ СЕПТЕМВРИ” В БЪЛГАРИЯ

ОЛИГАРСИТЕ И СТАНИШЕВ ИСКАТ ОТНОВО„ ДЕВЕТИ СЕПТЕМВРИ” В БЪЛГАРИЯ

БОЛШЕВИШКАТА ИДЕЯ НЕ УМИРА, ПРЕДАВА СЕ ОТ БАЩА НА СИН! ДМИТРИЙ ЯКОВ СТАНИШЕВ ПРЕДАДЕ БОЛШЕВИШКАТА ЩАФЕТА НА СИНА СИ СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ. И СЕГА НА СЕРГЕЙ Е ВЪЗЛОЖЕНО ДА ЗАЩИТАВА РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ В БЪЛГАРИЯ!

А РУСКИ ИНТЕРЕСИ СЕ ЗАЩИТАВАТ ЧРЕЗ СИЛА, КРЪВ И РЕВОЛЮЦИИ!  

Шумно парадиращият лидер на БСП  СТАНИШЕВ е опасен не само за собствената си партия, както открито посочват изтъкнатите дългогодишни деятели на червената столетница – Георги Първанов и Румен Петков.

СТАНИШЕВ е опасен повече за страната!

Не е случаен фактът, че РЕВОЛЮЦИОННИЯТ КОНГРЕС НА БСП, проведен с неописуем възторг и НАРОДНИТЕ БУНТОВЕ да съвпаднат и да се  провеждат по едно и също време. 

Не е случайно и това, че народното недоволство прерасна от мирно в кървави сблъсъци и стълкновения с полицията! Вината не е на “ буйните млади“ социалисти, а на СТАНИШЕВ, който им заповяда.

СТАНИШЕВ нареди на младежката организация на БСП – около 500 души  да се вмъкнат сред протестиращите и да ПРОВОКИРАТ и СЪЗНАТЕЛНО ДА ПРЕДИЗВИКВАТ полицията, за да се стигне до кървави сблъсъци. Това потвърждаваха публично по телевизията много от мирно протестиращите граждани, които говориха открито и възмутено, че полицията е предизвиквана от младежката организация на БСП. 

СТАНИШЕВ целенасочено създаваше размирната и несигурна – революционна ситуация, защото това е времето, през което действа  „ЗАДКУЛИСИЕТО“, включително и на силната ЕНЕРГИЙНА МАФИЯ срещу чийто интереси застана ГЕРБ. 

РУМЕН ОВЧАРОВ е човекът, който оглавява в БСП силното ЛОБИ на ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ и връзката на социалистическата партия – на „столетницата“ със ЗАДКУЛИСИЕТО – човекът раздаващ години наред “ ЕНЕРГИЙНАТА БАНИЦА“ в БСП.

Бившият вътрешен министър Румен Петков направо обвини СТАНИШЕВ, че прави  ЗАВОЙ КЪМ БОЛШЕВИЗМА, като съди по лозунгите и поведението му на Конгреса.

Убедете се сами! Вижте лозунгите на току що проведения 48-ми конгрес на социалистическата партия. Лозунгите призовават към РЕВОЛЮЦИЯ! Те искат:

“Радикалната лява промяна” и “национализация”.

“Ние, социалистите, сме за радикална лява политика”.

“Народът да си върне държавата”.

“Национализация на политиката”, и други подобни. 

Със същите лозунги българската комунистическа партия и с решаващата болшеивишка помощ извършиха кървавия   преврат на девети септември 1944 г. 

Обезглавиха опозицията, заграбиха властта и установиха мракобесна диктатура за цели 45 години в България.

СТАНИШЕВ – старши беше един от лидерите, който гордо развяваше червеното знаме, но от него капеше кръв.

Сега Станишев – младши не само, че и той развява червено знаме, но с лозунгите на баща си, иска пак да залъже една не малка част от гладния и обезверен народ и да се докопа до властта. Особено след като усети, че разочарованията на народа от управляващите бързо расте, а народното доверие в ГЕРБ пада.

Но вижте какво казва старият комунист, който за разлика от Станишев има доста политически и управленски трудов стаж:

Бившият вътрешен министър Румен Петков възрази, че “РАДИКАЛНАТА ПРОМЯНА” би могла да означава и завой към БОЛШЕВИЗМА И МАОИЗМА!

“Подобни определения са характерни само за ЛЕВИТЕ РАДИКАЛНИ ПАРТИИ В ЛАТИНСКА АМЕРИКА”, посочи той.

Това означава, че промените в партията, които Станишев извършва я превръщат в „радикална партия от Латиноамерикански тип”, каквато беше партията на баща му.

Станишев е критикуван и от Георги Първанов – бившият президент на БСП и то два мандата и бивш патрон на Станишев, който в същност го издигна до това положение, сега да е начело на партията. Първанов казва:

“Национализация на политиката е заплаха за всички политически партии”!

За разлика от предишните партийни документи на социалистите, в които си поставяха за цел ГЕРБ да не спечели втори мандат, сега БСП в програмния си документ е записала, че целта е да са първа политическа сила на изборите, да ги спечелят убедително, за да извършат радикалната промяна.

Основната цел е БСП да е първа на изборите! 

Станишев успя да прокара в устава на БСП една промяна точно в стил „ Тодор Живков”. Промени устава за окончателната подредба на изборните листи, за които „последната дума да има Националният съвет или разширеното ръководство, в което превес има тай – председателят Станишев”.

Ето това е социалистическа  демокрация „Станишевски тип“!

В сравнително краткия партиен Конгрес, в който дискусията по същество беше не повече от четири часа, най-много време очаквано използва  Сергей Станишев.

Той трябваше да се изтъкне като абсолютен лидер и да нахъса максимално делегатите за предстоящата им победа на парламентарните избори  през юли.

ДМИТРИЙ ЯКОВ СТАНИШЕВ, руският гражданин – „бащата” , успешно предаде болшевишката политическа щафета на сина си СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ – той също руски и български гражданин и той под „българско прикритие”. И сега „синът – болшевик“ смята, че ще може да повтори 9.9.1944 отново, но горчиво се лъже.

След като с помощта на Москва отстрани Първанов – най-сериозният му противник към властта, а управляващите от ГЕРБ начело с премиера Бойко Борисов затънаха в кризата и започнаха да се давят в блатото на корупцията, която наследиха и не можаха да изчистят, социалистите усетиха, че идва партизанското време, когато” над Дунав се мръква” и „пожарът на бунта гори”!

Да но вече го няма „руският ботуш”! 

А народът все повече обедняваше и мизерстваше, подложен на жестока експлоатация и безконтролни издевателствата от чуждите монополи в България, особено енергийните. И те бяха повечето наследени от предишната власт.

Народът обаче показа, че няма да прости затова, че неговия хал не беше забелязан от  управляващите, които бяха улисани в грандиозни строителни планове.

И сега управляващите си плащат – народът си поиска това, което им беше дал – ВЛАСТТА!

Щом замирише на народно недоволство за социалистите означава, че е дошло„ Болшевишкото време” – времето за революции! 48-ият Конгрес на БСП показа точна това.

Руският българин Станишев, който яхна столетната партия, развя червеният байряк както баща му едно време на 9-ти септември 1944 г.

Три пъти червената партия беше сваляна от власт с народен бунт, но след като зад гърба й стоеше Москва и си беше създала достатъчно олигарси, три пъти беше „реанимирана”, изправяна на крака и надъхвана за нова борба за власт. Защото „властта“ означаваше да се краде и лъже, при това безнасазано.

Чътвъртият път, народът също изрита БСП от властта, след като тя с помощта на партиите на Симеон и Доган направи корумпираната„тройна коалиция.

НАРОДЪТ преди близо четири години даде властта в ръцете на Бойко Борисов.

Той днес – 20 февруари 2013 година, уморен от безконечни борби с лумпенизираната опозиция и компромати обяви, че я ВРЪЩА ПАК НА НАРОДА и той – НАРОДЪТ да избере какво да прави с нея.

БСП, надъхани от Сергей Станишев са уверени, че властта за пореден път ще бъде в ръцете им! 

И ако успеят пак да излъжат народа, той ще получи голямата награда –  болшевишка„Социалистическа революция” и безкрайни и празни обещания и лъжи!

ТЕЖКО МУ НА ТОЗИ НАРОД, АКО ЗА ПЕТИ ПЪТ ДАДЕ ВЛАСТТА НА БСП!

 

 

 

«  |  »

« | »

1 Response to " ОЛИГАРСИТЕ И СТАНИШЕВ ИСКАТ ОТНОВО„ ДЕВЕТИ СЕПТЕМВРИ” В БЪЛГАРИЯ "

  1. 23 години каза:

    23 години БСП и ДПС – 23 години МИЗЕРИЯ. Когато са на власт крадат, когато не са – винаги бойкотират. Но целта им е винаги да сме в мизерия. Защото ако сме в мизерия-парите текат към тях, ако пък хората се замогнат – загиват.

Leave a Reply

Copyright © 2009 Разузнаване.ком. All rights reserved.