You are here: Home // Ахмед Доган, БКП, БСП, България, Държавна Сигурност, НДСВ, Олигарси, Преходът // ЕНЕРГИЙНИТЕ ЛЕШОЯДИ В БЪЛГАРИЯ – БЕЗМИЛОСТНИ И АЛЧИНИ

ЕНЕРГИЙНИТЕ ЛЕШОЯДИ В БЪЛГАРИЯ – БЕЗМИЛОСТНИ И АЛЧИНИ

Българският преход създаде много лешояди! 

И най – страшни и алчни бяха енергийните!

ВИЖТЕ ГЛАВНИТЕ ВИНОВНИЦИ ЗА ЕНЕРГИЙНОТО ОГРАБВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ!

ВИЖТЕ ГЛАВНИТЕ ВИНОВНИЦИ ЗА ВИСОКИТЕ ЕНЕРГИЙНИТЕ СМЕТКИ И ЗА НИСКИТЕ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ. ТЕЗИ ЛЕШОЯДИ СИ ПЪЛНИХА ГУШИТЕ ЗА НАША СМЕТКА!

ТЕ  ПОДПИСВАХА ДОГОВОРИТЕ С КОИТО ПОГРЕБВАХА БЪЛГАРСКАТА ЕНЕРГЕТИКА!

ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ И СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ ПРОДАДОХА НА РУСИЯ БЪЛГАРСКИТЕ ЕНЕРГИЙНИ ИНТЕРЕСИ ЗА ВЕЧНИ ВРЕМЕНА- ПРОДАДОХА НАЦИОНАЛНИТЕ НИ ИНТЕРЕСИ И НАПРАВИХА БЪЛГАРИЯ ЕНЕРГИЙНО ЗАВИСИМА ОТ РУСИЯ. 

СИМЕОН И КУНЕВА ЛИКВИДИРАХА СЪЗНАТЕЛНО АЕЦ“ КОЗЛОДУЙ“ И БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА. РАЗМРАЗИХА ПРОЕКТА АЕЦ „БЕЛЕНЕ“, ЗА ДА ГРАБЯТ. ВЗЕХА ОГРОМНИ ЗАЕМИ ОТ БНП „ПАРИБА“, КОИТО ОЩЕ ИЗПЛАЩАМЕ. ЗАТВОРИХА ПЕЧЕЛИВШИТЕ ЧЕТИРИ БЛОКА НА АЕЦ“ КОЗЛОДУЙ“.

СИМЕОН, КУНЕВА И ФЕРХОЙГЕН ТРЯБВА ДА БЪДАТ ДАДЕНИ ПОД СЪД  ЗА ЛЪЖАТА, ЧЕ ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ ИСКА ДА ЗАТВОРИМ РЕАКТОРИТЕ, ЗА ДА НИ ПРИЕМАТ ЗА  ЧЛЕН НА СЪЮЗА!

МИЛКО КОВАЧЕВ – ЕНЕРГИЕН МИНИСТЪР НА СИМЕОН, КОЙТО ИЗВЪРШИ РАЗМРАЗЯВАНЕ НА ПРОЕКТА АЕЦ „БЕЛЕНЕ“. ВОДЕШЕ ТАЙНИТЕ ПРЕГОВОРИ ЗА КОМИСИОННИТЕ НА СИМЕОН И СЕСТРА МУ С КАНАДСКАТА ФИРМА AECL, С ОБЕЩАНИЕ ДА И ДАДАТ СТРОИТЕЛСТВОТО НА АТОМНАТА ЦЕНТРАЛА.

МИЛКО КОВАЧЕВ ЗАЕДНО С МЕГЛЕНА КУНЕВА УРЕЖДАХА КРЕДИТИТЕ ОТ БНП „ПАРИБА“ И ПОСЛЕ   ЗАПОЧНАХА ВИСОКО ПЛАТЕНА РАБОТА В БАНКАТА – НАГРАДА ЗА ЗАТВАРЯНЕТО НА 4 БЛОКА НА АЕЦ“ КОЗЛОДУЙ“ И ЗА ВЗЕТИТЕ  КРЕДИТИ.

АХМЕД ДОГАН – КАДРОВИКА НА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ ПРЕХОДА.

НЕГОВОТО МАРИОНЕТНО ПРАВИТЕЛСТВО С ПРЕМИЕР БЕРОВ ПОДПИСА ПЪРВИТЕ ДОКУМЕНТИ  ЗА ЗАТВАРЯНЕ НА 4 БЛОКА НА АЕЦ „КОЗЛОДУЙ“. МНОГО ОТ ПРИВАТИЗАЦИОННИТЕ СДЕЛКИ В ЕНЕРГЕТИКАТА, ПРЕДИМНО ЗА МИНИ СТАВАХА С НЕГОВА САНКЦИЯ. ЕНЕРГИЙНИ ОБЕКТИ ЗА МИЛИАРДИ, КАТО „ЦАНКОВ КАМЪК“  И ДРУГИ СЪЩО СТАВАХА С НЕГОВА БЛАГОСЛОВИЯ.

ИВАН КОСТОВ – ПОЛИТИКЪТ С НАЙ-НЕЯСНОТО МИНАЛО, УБЕЖДЕНИЯ, ИГРА КОЯТО ИГРАЕ И НА КОГО СЛУЖИ. МОЖЕ БИ Е НАЙ-ПРИКРИТИЯТ РУСКИ АГЕНТ!

ТОЙ Е ЛИДЕРЪТ, КОЙТО УНИЩОЖИ И ЛУМПЕНИЗИРА СИНЯТА ИДЕЯ, РАЗБИ СИНЯТА КОАЛИЦИЯ, НАПРАВИ Я БЕЗЛИЧНА И ПОЛИТИЧЕСКИ ИМПОТЕНТНА!

НАПРАВИ  НАЙ-КОРУМПИРАНАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ. СКЛЮЧИ НЕИЗГОДНИ СДЕЛКИ В ИНТЕРЕС НА РУСИЯ НЕ САМО ЗА РУСКИ ГАЗ, ПРОДАДЕ „ЛУКОЙЛ“ НА БЕЗЦЕНИЦА И ИЗВАДИ  СТРОИТЕЛСТВОТО НА АЕЦ „БЕЛЕНЕ“ НА ДНЕВЕН РЕД.

БОГОМИЛ МАНЧЕВ – ЕНЕРГИЕН ОЛИГАРХ И МАФИОТ

СПОРЕД АМЕРИКАНСКИТЕ РАЗУЗНАВАТЕЛНИ СЛУЖБИ И ПОСОЛСТВОТО ИМ В СОФИЯ, ТОЙ Е ЕДИН ОТ НАЙ-ВЛИЯТЕЛНИТЕ В АТОМНАТА ЕНЕРГЕТИКАТА И СЕ БОРИ ЗА СТРОЕЖА НА АЕЦ „БЕЛЕНЕ.

МАНЧЕВ Е СЪС СИЛНО ВЛИЯНИЕ ПРИ ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВАТА.  ФИНАНСОВО ПОДПОМАГА БСП И НДСВ.

 

КРАСИМИР ГЕОРГИЕВ – EНЕРГИЕН ОЛИГАРХ И МАФИОТ.

АМЕРИКАНСКИТЕ СЕКРЕТНИ ГРАМИ ПУБЛИКУВАНИ ОТ УИКИЛИЙКС ГО ОПРЕДЕЛЯТ КАТО СИЛНИЯТ И ОПАСЕН ЧОВЕК ОТ “ ЗАДКУЛИСИЕНО“. РЪКОВОДИ ГОЛЯМАТА МЕЖДУНАРОДНА ГРУПИРОВКА  „FRONTIER“. ТОЙ Е ЧОВЕКЪТ НА БСП И РУМЕН ОВЧАРОВ.

 


 

ХРИСТО КОВАЧКИ – ЕНЕРГИЕН ОЛИГАРХ И МАФИОТ.

В СЕКРЕТНИТЕ ГРАМИ НА АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО В СОФИЯ ХРИСТО КОВАЧКИ Е СОЧЕН ЗА НАЙ-НОВИЯТ И НАЙ – БЪРЗО УСПЯЛ ИГРАЧ В ЕНЕРГИЙНИЯ БИЗНЕС.

СПОРЕД АМЕРИКАНЦИТЕ КАПИТАЛИТЕ МУ СА ОТ ПОДЗЕМНИЯ СВЯТ – ОТ БЪЛГАРСКИ И РУСКИ МАФИОТИ.

 

 

РУМЕН ОВЧАРОВ

КУКЛОВОДЪТ В СЯНКА И ЗАДКУЛИСЕН РЪКОВОДИТЕЛ НА ЕНЕРГИЙНОТО ЛОБИ.

ПОДДЪРЖА ВРЪЗКАТА НА БСП С ЕНЕРГИЙНИТЕ ОЛИГАРСИ И МАФИОТИ.

ОРГАНИЗИРА ВРЪЗКИТЕ НА БЪЛГАРСКОТО И РУСКО ЕНЕРГИЙНО ЛОБИ И ПАРТИЙНИТЕ ВРЪЗКИ С МОСКВА.

 

ТОВА Е САМО ЧАСТ ОТ ЕНЕРГИЙНИТЕ ЛЕШОЯДИ!

МЛАДИ ЕНЕРГИЙНИ ЛЕШОЯДИ-МИЛИОНЕРИ СА КАДИЕВ, КОРУМБАШЕВ С НЕГОВАТА ВЕЦ, КАКТО И МНОГО ДРУГИ ПРЕДИМНО ОТ СТОЛЕТНИЦАТА БСП ИЛИ ОТ ВЕЧНИЯ ИМ ПАРТНЬОР ДОГАН И ДПС.

ЕНЕРГИЙНИТЕ ЛЕШОЯДИ ИМАТ НАЙ – ГОЛЯМА ВИНА ЗА ТАЗИ ЗЛОВЕЩА КАРТИНА! 

 

 

 

 

 

 

 

 

« | »

8 коментара to " ЕНЕРГИЙНИТЕ ЛЕШОЯДИ В БЪЛГАРИЯ – БЕЗМИЛОСТНИ И АЛЧИНИ "

 1. Mech Damoklieb каза:

  Bravo!Derzaite ta sano nai-setne se osvobodim ot tezi cherveni leshojadi!

 2. Да, да и пак да! Подробности четете в книгата на Чалъков, Христов и Митев „Черните дупки в българската енергетика“, в изследването на БАН за енергетиката и в годишните доклади на НЕК.
  Това са хората, тук на снимки.

 3. Вал каза:

  Имате грешки, които е добре да оправите 🙂
  Успех !

 4. SS каза:

  ИЗРОДИ.

 5. Извадете името на Костов от тази компания и ще сте точни.

 6. Патриот каза:

  Пропуснали сте Иво Прокопиев – Олигарх на зелената енергия.Най-голямата измама с енергия, случвала се в историята ни. Човекът даже си направи зелена политическа партия – ПП Зелените, която да прикрива далаверите му и да лобира за него. Ходят по протести хората, правят се на загрижени за природата и ни ограбват всеки месец.

 7. Иван каза:

  Лошото е,че подобни мафиоти и отцеругатели не се изявяват само в енергетиката.Злоупотребите са огромни във всички министерства,като особено голяма е гаврата с армията ни, която ,от всеуважавана и вдъхваща страх във всичките ни съседи, е превърната в малка слаба войска неспособна да гарантира суверенитета ни!!!!

Leave a Reply

Copyright © 2009 Разузнаване.ком. All rights reserved.