You are here: Home // Без категория, Общи // СЪВЕТЪТ ЗА ЧУЖДЕСТРАННИ ВРЪЗКИ И СВЕТОВНОТО ГОСПОДСТВО!

СЪВЕТЪТ ЗА ЧУЖДЕСТРАННИ ВРЪЗКИ И СВЕТОВНОТО ГОСПОДСТВО!

На 30 май 1921 г. полковник Едуардд Хаус урежда среща на известни британски и американски личности, които основават Кралски институт за международни отношения във Великобритания, както и Институт за международни отношения в САЩ.
Две години по-късно, полковникът обединява английския и американски институти за международни отношения в Съвет за Чуждестранни Връзки /CFR/.

David RockfelerОще през далечната 1921 г., полковник Едуард Хаус – съветник на президента Уилсън основава организация, чиято цел е Световно управление.

Полковник Хаус е бил само организационната – видимата фигура, докато главните и невидими създатели са Джон Рокфелер, Пол Вартбург и Якоб Шифт – всички те членове на всесилната еврейска финансова групировка, включваща и Ротшилд.

След 1927г. Рокфелер влага много средства за стабилизирането на организацията и я подготвя да действа като невидимото управление на международния елит.
Правилникът на организацията предвижда да се провеждат само тайни и поверителни обсъждания, единствено между нейни членове.

Още преди 50 години в-к „Чикаго трибюн“ пише за Съвета:

„Членовете на Съвета за чуждестранни връзки са хора с много голямо влияние в обществото. Те използват силата на своето богатство, престижа на социалните си постове и образованието си, за да водят родината си към банкрутиране и военни разгроми.
Те трябва да видят ръцете си. По тях има кръв – засъхналата кръв от миналата война и прясната кръв от настоящата”
.

От много години организацията се оглавява от фамилията Рокфелерови. Понастоящем, неин генерален директор е Давид Рокфелер.

Повече от половин столетие американското външното министерство е окупирано от тях.

Хартата на ООН през 1954 г. в Сан Франциско е съставена от 40-членна американска делегация. Всички без изключение са от Съвета за чуждестранни връзки, който успява да приложи голяма част от своите идеи и цели в Хартата. Световния банков елит чрез тази организация успява да създаде и наложи свой официален институт – ООН и да навлезе в политическия, икономическия и социалния живот не само на САЩ, но и във вътрешните дела на повечето държави в света.

В САЩ тя държи ключовите позиции независимо от това коя партия е на власт. От времето на президента Уилсън до днес, министрите се назначават от невидимата ръка на Съвета, а също така и самите президенти стават техни избраници. Външните министерства и ЦРУ винаги са били в техни ръце.

Много от специалистите считат, че външната политика на САЩ в голяма степен се определя от Рокфелерови.

ЦРУ и другите секретни служби на САЩ насилствено я прилагат в света, като използват всевъзможни форми, включително и чрез преврати и военни размирици.
Bush.starhijpgЗад „Новия световен ред“, пропагандиран настойчиво от Джордж Буш – старши без всякакво съмнение стои и Съветът за чуждестранни връзки.

Не са малко политическите анализатори, които твърдят, че Съветът за чуждестранни връзки е сериозен фактор в американското тайно управление.

Членовете на тази организация, наричани „инсайдърс“ са крупни международни банкери, предимно евреи или оглавяващи големи международни корпорации, които упражняват съществен контрол във всички сфери на държавния и обществен живот в САЩ.

Главната им квартира е в Ню Йорк (58 East 68th Street N.Y. 10021) – преди сграда на Рокфелер но подарена от него на организацията, която всъщност фамилията му управлява от основаването й до днес.

Много критици твърдят, че Съветът играе главната роля в основаването и дейността на ООН, която функционира де факто, като световно управление.

Войната срещу Ирак е момента на откритото оповестяване на Новия световен ред, направено от Буш-старши пред американския Конгрес.

После Клинтън го продължи с войните в Косово, а Буш-младши с войната в Афганистан.

Съветът за чуждестранни връзки развива дейност в цяла Америка. Много изтъкнати личности кръстосват САЩ, провеждат конференции и семинари, налагайки линията на организацията . Това е начинът, по който подготвят и насочват общественото мнение в Америка и целия свят за Новия световен ред. Те обясняват, че тяхната политика е „най-добрата за народа“ и е „в интерес на народа“.

Sgrada na OONПрез пролетта на 1991 г., в своето списание „Форейн куесчънс“ (Външни въпроси) Съветът публикува статия под заглавие “ ООН в нов световен ред“.

В нея съвсем ясно изтъкват какво искат и как ще го постигнат. Те заявяват напълно открито:
„Ние вече имаме закона на наша страна и ще използваме армиите на ООН да го наложат чрез сила“.

Отдавна съществуват тесни връзки и сътрудничество между тайната организация „Билдерберг” и „Съвета за чуждестранни връзки“.
В основата на сътрудничеството стои фамилията Рокфелер.

Оснтовната цел и на двете организации е :   СВЕТОВНО ГОСПОДСТВО и НОВ СВЕТОВЕН РЕД!

« | »

Leave a Reply

Copyright © 2009 Разузнаване.ком. All rights reserved.