You are here: Home // България, Държавна Сигурност, Общи, Олигарси, САЩ, ЦРУ // ТРАКТОРЪТ – КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ!

ТРАКТОРЪТ – КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ!

УИКИЛИЙКС – ТРАКТОРЪТ Е ГОСПОДАРЯ НА ПРОСТИТУТКИТЕ В БЪЛГАРИЯ.

ИМА ЛИ ПО-ГОЛЯМО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА СРАСТВАНЕ НА ПРЕСТЪПНОСТТА И ДЪРЖАВАТА?

На 7 юли 2005 г. Джеймс Пардю – тогава американски посланик у нас изготвя подробен и аналитичен доклад за подземния свят в България. В доклада  се отделя специално място на организираната престъпност в страната, като Алексей Петров – ТРАКТОРА се сочи за един от основните босове на мафията.

В разсекретения от „Уикилийкс“ доклад на посланик Пардю е посочено, че има неопровержими доказателства срещу бившата барета Алексей Петров – Трактора, който оглавява голяма част от престъпния свят в България, занимаващ се с проституция и рекет.

Американската информация, на базата на която отправят обвиненията, са същите, като тези на полицията при залавянето на Трактора с показната акция “Октопод”.

Обвиненията на американците обаче са от различни от полицията източници.

Припомняме, че операция „Октопод” беше извършена през януари 2010 г., а причините за арестуването на Трактора, според вътрешния министър Цветан Цветанов,“ бяха далеч повече от сводник на проститутки и изнудване за пари“.

Впоследствие обвиненията срещу Алексей Петров намаляваха все повече, докато той от доста месеци вече е на свобода. Нещо повече – Трактора дръзна да участва на президентските избори, подкрепян от съмнителни кръгове, в това число и от партия РЗС начело с Яне Анев.

Не случайно, както в американските доклади, така и сред политическите среди на Европейския съюз иронично се казва, че „България е страната на неограничените възможности”.

И наистина престъпник, обявен още през 2005 г. за мафиот и то в доклад на американското посолство и българската полиция иска място във върховната администрация на България – президентството.

Не е за учудване, а направо трябва да се стреснеме от разкритията на “Уикилийкс”, четейки доклада на посланик Джеймс Пардю до Вашингтон, в който се посочва, че в България има „учудваща симбиоза между властта и мафията”.

„За Алексей Петров няма да ни е нужно много време, за да се досетим, че при кандидатирането му за президент, кой ще бъде финансовата му основа – той самият. Бившият началник на ДАНС е изкарал достатъчно милиони“ – пише посланикът. Според доклада на Джеймс Пардю, Алексей Петров е контролирал проституцията в България – бизнес, който захранва мафията с над 300 милиона лева годишно.

Още през 2005-а година се е знаело, че Трактора е бос на проститутките, но и тогава и сега всичко му се разминава, защото има връзки във властта, счита американското посолство.

В доклада на посланик Джеймс Пардю има и друга още по- сензационна информация.

“Емил Кюлев е финансирал президентската кампания на Първанов – агент “ Гоце“. А Първанов от благодарност, вече като президент го прави свой икономически съветик.

Банкерът Кюлев беше показно убит.

Страховити неща четем в доклада на Джеймс Пардю.

Очевидно, американското посолство в София добре си върши работата, като зорко и отблизо следи обстановката в страната.

А Уикилийкс върши втората и може би най-важна част – да разкрие и ни предостави информацията, която многобройните американски служби в София събират, за да информират Вашингтон.

Ние от Разузнаване. ком, като разузнавателен сайт, трябва да отдадем заслужено висока оценка на американската информация, която напълно се покрива от информацията на нашите източници.

Какво по-голямо доказателство от това, че има срастване на мафията и организираната престъпност с властта, след като в този процес участва и самият президент Георги Първанов – агентът на ДС „Гоце”.

След като в този порочен кръг участват и премиери като Иван Костов, който дори застрахова личното и партийно имущество в бандитската групировка СИК и кани известни бандити- Маргините на официални мероприятия на СДС.

Или пък негово бивше царско величие и бивш премиер на България Симеон Сакскобургготски, който е поддържал лични и приятелски връзки с едни от най-големите български мафиоти и олигарси Илия Павлов и Васил Божков–“Черепа“.

Списъкът може да бъде продължен още с много други случаи на протекции от най-високо равнище върху престъпните групировки, за симбиозата между държавата и престъпността. Ето и най-пресният случай:

Политическият „клоун“ и „шарлатанин“ Яне Янев, чийто партия РЗС, е с неясно финансиране – такава е оцененката на американското посолство в София,  беше първият”политик”, който посети мафиота Трактора в дома му, след като беше освободен от ареста.

Благосклонният съд, доминиран от агент”Гоце” – Георги Първанов, президентът на България, определи най-леката мярка за Трактора- домашен арест.

Всички в България знаят кой е Алаксей Петров – Трактора, само българското правосъдие – българската „Темида” не знае и си затваря очите, явно срамувайки се от делата на съдиите.

Може би ще дойде „Видов ден” и както е казал Апостола – „по делата им ще ги познаете”, някои други съдии ще решат че, „ПО ИМОТИТЕ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ”, кои са крали и търгували с присъдите на мошеници, бандити и мафиоти.

« | »

Leave a Reply

Copyright © 2009 Разузнаване.ком. All rights reserved.