You are here: Home // България, Общи, Олигарси, Преходът // ГОЛЯМАТА ЗАГРИЖЕНОСТ НА „ТРАКТОРА”!

ГОЛЯМАТА ЗАГРИЖЕНОСТ НА „ТРАКТОРА”!

11.11.2009 г.Коментар на БТВ.

ОТКРИТО ПИСМО НА АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ ДО БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИИ!

В открито писмо до българските медии бившият служител на ДАНС Алексей Петров заявява, че имало опити да го стреснат за евентуално разпространяване на класифицирана информация.

Този предизвикателен подход е свързан преди всичко с маниера на г-н Иван Костов, уточнява Петров.

Изявлението на Алексей Петров беше разпространено от агенция „Фокус”.

Припомняме, че преди 3 седмици Петров занесе на премиера справка от около 30 страници с гриф”поверително”, за корупция в правителството на Сергей Станишев.

В писмото си днес бившият служител на ДАНС не конкретизира дали това е повод за заплахите срещу него.Той обаче казва, че нееднократно се е сблъсквал с подобни действия и в реалния сектор като предприемач.

Бившият служител на ДАНС заявява, че в случващите се напоследък събития отчетливо се проявявали нескрити партийнополитически амбиции за овладяване и контролиране на агенцията (ДАНС б.а.).

Всичко това поражда основателни притеснения и тревоги, затова лично аз се чувствам задължен открито да заявя безпокойството си от реалната опасност от деформирането на Държавната агенция за национална сигурност и превръщането и в инструмент на групови, за да не кажа тяснопартийни партизански интереси.

„ТРАКТОРЪТ Е ОПАСЕН”!

петък, 29 юли 2011                                                                         Яне изпитвал смъртен страх от Алексей Петров.

Соня Колтуклиева смята, че Янев ясно е разчел сигналите на Алексей Петров и в момента изпитва смъртен страх от ментора си.

„Времето на Яне Янев изтича”. Това заяви в интервю за BulgariqNews, политическият коментатор Соня Колтуклиева. По думите й, Яне ясно е разчел сигналите на Алексей Петров, че времето му изтича и в момента изпитва смъртен страх от ментора си. Това била и причината лидерът на РЗС да поиска от премиера охрана“.

„Каквото се искаше от Яне Янев и от Атанас Семов, те го направиха, сега вече са излишни”, коментира Колтуклиева.

Политическият коментатор смята, че Алексей прави всичко възможно, за да излезе от образа на бивша барета и да се покаже в най-добрата светлина пред българския народ.

Колтуклиева изказа и предположение, че зад атентата на централата на РЗС стои именно Алексей Петров.

Бомбата била знак, че бившият агент от ДАНС, иска да „разкара Яне Янев от своето най-близко обкръжение.

НСО ТРЯБВА ДА ЗАЩИТИ ЯНЕ ЯНЕВ ОТ”ТРАКТОРА”

петък, 23 септември 2011                                                                 Яне отказва на Трактора еднолично да нареди листите на РЗС и Алексей Петров му отправя реална заплаха за живота!

През последния месец отношенията между РЗС и октоподите са сякаш замразени във фризер. Разбрал, че има опасност за живота му, Яне пожела НСО да го охранява. Този път хитрецът от Сандански очевидно не лъже.

Алексей Петров действително го е заплашил много лошо след като Яне е попречил на всемогъщия Трактор да подреди листите за кметските избори. В партията на Янев, за която е всеизвестно, че е създадена и финансирана от Алексей Петров, отдавна знаят със сигурност, че точно босът на Октоподите е наредил да бъде взривена централата. Същото е разпоредил да се направи и с офис на ДСБ в кв. Илинден.

Наскоро е станало ясно по каква причина помещението на партията на Костов е било взривено. Причината е в това, че партия РЗС е подкрепила кандидатурата на Прошко Прошков за кмет на столицата. Договорката за подкрепата се е състояла в началото на юли, а двата бомбени атентата са извършени по едно и също време срещу двете партии едновременно през нощта на 18-ти срещу 19-ти юли.

Знаят се и извършителите на бомбените удари – това са братята Ермалееви, които пък били свързани с Хамстера. Двамата бяха задържани след взривовете. За тях се знае, че са били близки и до наркобоса Ицо Исуса.

И така, след като Яне Янев подкрепи кандидата на Синята коалиция и ДСБ Прошко Прошко Прошков за кмет на София и си навлече омразата на Трактора, сега живее в постоянен страх, защото много ясно му беше посочено какво ще му се случи.

Политическите наблюдатели обаче не са наясно защо Яне Янев предприе тази рискована стъпка против Трактора, от чиято дълга ръка сега така неистово се страхува.

Една голяма „любов“ между ЯНЕ и „ТРАКТОРА“ е на път да сдвърши. Дано да не се пролива кръв!

« | »

Leave a Reply

Copyright © 2009 Разузнаване.ком. All rights reserved.