You are here: Home // България, Държавна Сигурност, Общи, Олигарси, Преходът // АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ СЕ СТРАХУВА!

АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ СЕ СТРАХУВА!

“ОСВЕТЯВАНЕТО” НА АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ Е ТЕАТРАЛНА ПОСТАНОВКА” –  Огнян Стефанов.

„Румен Петков му направи услуга, смята журналистът. Не стоя зад сайта „Опасните“, категоричен бе той“. 12.09.2011

„Алексей Петров беше “осветен” неслучайно. Моето мнение е, че това беше театрална постановка, за да излезе бившият съветник в ДАНС пред обществения поглед и да стартира официалната си кариера. Ексминистърът на вътрешните работи Румен Петков му направи услуга“.

Това заяви журналистът Огнян Стефанов в сутрешния блок на Нова телевизия. Благодаря за коректните отношения между нас, заяви пред водещия тази сутрин той.

Така все пак на издателя беше дадена думата в ефира на телевизията за право на отговор на обвиненията, които Алексей Петров отправи. В тв изявата си преди седмица Алекей Петров заяви, че той имал най-голям интерес да бъдат разкрити наемните убийци, пратени срещу Стефанов вечерта на 22 септември 2008 г. “Пребиването на Огнян Стефанов нарочно е било организирано в близост до басейна „Спартак”, за да може след това да се отправят обвинения срещу мен”, заяви кандидат-президентът Петров.

Аз оживях благодарение на чудо, на хората от ВМА, смята Стефанов три години след побоя. Щом Петров толкова е искал да бъдат хванати извършителите и поръчителите на побоя над мен, какво му е пречело, когато разполагал с целия ресурс на ДАНС, защо не го е разкрил тогава, попита журналистът.

Няма доказателства, че аз стоя зад сайта “Опасните”. Има само твърдения на Алексей Петров, категоричен бе Стефанов.

Петров през цялото време, когато ставаше дума за сайта „Опасните“ насочваше разговора към едно единствено нещо – какво пише за него в този сайт, каза той.

Вероятно въпросният сайт е станал спънка в тази предстояща кариера, публикувайки неща, свързани с таксиметрова компания, със застрахователна компания, която застраховала автопарка на МВР, минтици и пр. Петров счел, че тази информация за него изтичала от кръгове на ДАНС, поясни журналистът.

„Тогава някакъв си сайт, който съм си направил труда да проверя, че има 10-тина публикации от 30 реда се превръща в спънка на блестящата кариера, която е начертал за себе си. Той счита, че тази информация изтича от кръгове на ДАНС. Ако е класифицирана защо няма санкция на прокуратурата, защо няма повдигнато обвинение“, попита журналистът.

Откривам в сегашните обвинения, които се повдигат срещу Петров, някои неща, които са публикувани тогава в сайта “Опасните”, каза още журналистът. Но какво означава този сайт, престъпление ли е да публикуваш в сайт, попита още Стефанов.

Когато излязох от кома, при мен дойдоха в болницата служители от МВР, не знам от коя служба и казаха, че искат да ме питат „Знаеш ли, че сайтът „Опасните“ е възстановен?“. Какво може да знае човек, излизащ от кома за нещо подобно, попитал Стефанов. Аз нямам нищо общо с това! Посочи ме Алексей Петров, повтори той.

По думите на Стефанов на Алексей Петров му предстои съдебен процес и оборване от защитата му на 100 тома с обвинения за тежки престъпления и затова той трябва да изгради някак си своя тактика да се защитава.

Кой не се страхува, всеки човек се страхува призна Стефанов. Журналистът каза още, че и той е мислил дали да не спре, подобно на други колеги, изпитващи боязън от актовете на насилие.

Може би е време и Алексей Петров да се страхува, защото свършва времето на НЕДОСЕГАЕМИТЕ, към които явно Петров се беше присламчил.

Той видя какво се случи с ЦАР КИРО!

Няма да му се отдаде да се сдобие с имунитет, който хитро търси като кандидатпрезидент, за да избегне 100-те тома наказателен материал, които го преследват и чакат само да свърши кандидатпрезидентският цирк.

« | »

Leave a Reply

Copyright © 2009 Разузнаване.ком. All rights reserved.