You are here: Home // Без категория, БСП, България, Държавна Сигурност, Общи, Олигарси, Преходът // АХМЕД ДОГАН – „СОКОЛЪТ”! ВЕЧЕ Е С ПОДРЯЗАНИ КРИЛЕ!

АХМЕД ДОГАН – „СОКОЛЪТ”! ВЕЧЕ Е С ПОДРЯЗАНИ КРИЛЕ!

ВЛАСТТА Е В МОИТЕ РЪЦЕ. АЗ СЪМ ИНСТРУМЕНТА НА ВЛАСТТА! 24.6. 2009 г.

„Ние искаме по-широко позициониране в парламента и от там в централната власт. Да имаме шеф на фонд земеделие, министри, зам. министри, вицепремиери. Аз разпределям порциите на фирмите.

Властта е в моите ръце. Аз съм инструмента на властта който разпределя порциите на финансирането на държавата. В мене е концентрирана властта, а не във въшите депутати”.  Това заяви лидерът на ДПС Ахмед Доган на митинг в с. Кочан. Изпаднал в състояние на транс, той нагло демонстрира властта си както в политиката, така и държавата.

АЗ РЕШАВАМ КОЙ ЩЕ БЪДЕ ПРЕЗИДЕНТ! – 19.05.2011г.

„ГЕРБ ще загуби катастрофално битката за държавен глава. Ще помисля кого да подкрепим, обяви Ахмед Доган. Без ДПС нито един от кандидатите за президент няма да спечели изборите. Управляващите претърпяха пълен провал при управлението на страната и това ще им струва властта. След загубата на президентските избори ще има предсрочен вот за парламент”, предрече Доган.

Това заяви лидерът на партията ДПС Ахмед Доган на митинг в Джебел. Въпреки, че вече няма власт, Доган отново се вживя в ролята на политика, който решава съдбата на президентския избор. Но без оня патос и израз на величие, което показваше преди. Сега имаше сдържано самочувствие, несигурност и дори страх.

ПРЕДАДЕШ ЛИ МЕ, ЩЕ ТЕ ОБЕСЯ! – 16.10.2011

„Лидерът на ДПС Ахмед Доган заплаши публично да обеси кандидата си за кмет на Доспат, ако той го предаде”, пише в-к. „24 часа”.

“Ако има предателство, ще те обеся, да знаеш. Бактън от такива, издигаме ги, стимулираме ги и в един момент си мислят, че всичко им се полага. На никого нищо не му се полага! Всичко се постига с борба, пълна мобилизация, ясна програма и ясни отговорности!”

Дословно тия думи изрече Доган към сегашния кандидат на ДПС за кмет на Доспат Пламен Айвазов, пред пълна зала избиратели. Думите му чуха още десетки граждани на площада, които гледаха срещата на голям екран. Лидерът на ДПС се извини на местните хора, че движението е сгрешило в предния мандат при избора на Антим Пържанов за кмет, който след това се отказва от партията и я напуска.

Това заяви Ахмед Доган на митинг в Доспат на 16.10.2011г. 

Няма го вече оня Доган, който гръмко парадираше, че държи властта, парите и че той раздава баницата! Доган изглеждаше нервен, уплашен, несигурен и може би не съвсем наред психически. Само такъв човек може да заплашва,че ще „беси”, без да разбира, че с това плаши и отблъсква още повече хората.

Въпреки заплахите на Доган, Антим Пържанов – бивш привърженик на ДПС, който сега кандидатства за втори мандат от ГЕРБ, отново е избран за кмет.

Иронично, Антим Пържанов коментира заплахата на Доган за „бесене”така.

“Тази закана към Айвазов означава ли, че така ще постъпят и с мен”? И беше категоричен: “От ГЕРБ никой не ме е натискал и притискал. Само ме поканиха и за мен е чест управляващата партия да оцени работата ми. Не съм отишъл в общината да злоупотребявам. 230 проблема са решени за 4 г. в общината. Нямаше да бъдат факт, ако съм злоупотребявал. Преди мен нищо не се е правело, къде са отишли парите? Опитват се с отрицателна кампания да изкарат, че нищо не съм направил, че съм много черен. За мен това не е никакво предателство, аз си работя за общината, тя е по-важна от всички партийни интереси.”

АКО ГЛАСУВАТЕ ЗА ГЕРБ ЩЕ ВИ ОТРЕЖАТ ГЛАВИТЕ! – 01.11.2011

Скандалната реплика е на бившия минстър от ДПС Емел Етем по време на предизборен митинг в с.Малко Враново, на 1-ви Ноември 2011 г.

Русенската депутатка Етем заплашва на предизборния митинг за местния вот, че “гласуването за ГЕРБ ще доведе до нов възродителен процес, смяна на имената и рязане на глави”, пише в-к.” Труд”.

Емел Етем, също като Ахмед Доган с лъжливи заплахи иска да настрои етническите турци срещу българите и най-вече срещу ГЕРБ. Защото ГЕРБ спря кранчето на Доган, на ДПС и на самата Етем и те не могат да крадат. Това за кражбите обаче, вече се знае от турското малцинство. За това пише Sabaitin Abdi в Интернет.

Проследихме накратко пътя на падението, деградацията, страха и злобата както на Ахмед Доган, така и на други бивши приближени от неговата „кохорта”. Очевидно, привъженици на ДПС напускат и то не само обикновени членове. Напускат и ръководни кадри. Абсолютната диктатура на Доган ще продължава да отблъсква членовете на ДПС. Затова Ахмед Доган е нервен, несигурен и злобее. Ето едно малко доказателство за това, че привържениците му го напускат:

Коментар в Интернет за статията на Ахмед Доган: „Аз решавам кой ще бъде президент” от 3-ти октомври.

Sabaitin Abdi · „СПТУ“ авто транспорт.

„Докато решава ти г-н Доган даржавата потъваше и от твоито управление нищо не видяхме така ,че ти е време и ти да си намериш мястото. ДПС не е както едно време много народ подлъгахте за да гласуват за вас ,но хората разбраха, че единствено тези около вас ползват облагите градове в които печелехте преди изборите са раочаровани от вашто управление и забравете за подкрепата която имахте преди”. October 3, 2011at 12:05pm.                                                                       Обикновенният, но просветен етнически турчин, без да е голям политик, още преди изборите предрече поражението на Доган.

Очевидно краят на Догановото властване наближава!

И Ахмед Доган го чувства това!

« | »

Leave a Reply

Copyright © 2009 Разузнаване.ком. All rights reserved.