You are here: Home // Без категория // „ФЕДЕРАЛНИЯТ РЕЗЕРВ” – ФЕД, ЕВРЕЙСКИ БАСТИОН!

„ФЕДЕРАЛНИЯТ РЕЗЕРВ” – ФЕД, ЕВРЕЙСКИ БАСТИОН!

Конгресменът Луис МакФадън  е бил Предстедател на Банковата и Валутна Комисия в американскиа Конгрес повече от 10 години. От тази си позиция той е бил най-осведоменият човек по тези въпроси в Америка и е бил от позицията да говори с авторитет, за гигантския частен кредитен монопол и неговите многобройни разклонения.

МакФадън като представител на щата Пенсилвания-известен като„люлка на свободата”, е между първите конгресмени, декларирали своята независимост пред международните финансови тирани и който не се плаши да отправи предизвикателства в лицето на големите банкови олигарси.

Като се има предвид, че МакФадън е бил избиран на най-високите постове от двете пртии – Демократическата и Републиканската, не може да има обвинения от пристрастие към него. Неговите речи са в Архива на Конгреса.

Ето някои цитати от изказвания направени пред Камарата на представителите от Конгресменът Луис МакФадън.  

„Федералният Резерв – ФЕД е корумпирана институция“. 

„Г-н Предстедател,

Ние имаме в нашата Страна една от най-корумпираните институции, които светът някога е познавал. Имам предивд Федералният Резервен Борд и Федералните Резервни Банки, наричани ФЕД.

ФЕД измами Правителството на Съединените Щати и гражданите на америка.

Грабителството и несправедливостта на ФЕД струваше пари, достатъчни да се плати Националният дълг няколко пъти“

„Тази зла институция разори и фалира хората на Съединените Щати, самата тя фалирала, и практически направи да фалира и Правителството“.

„Тя направи това чрез дефектите на закона, чрез който оперираше, чрез лошото управление на този закон от ФЕД и корупционните практики на лешоядите, които го контролират“

„Някои хора мислят, че Федералните Резервни Банки са Правителствени институции на Съединените Щати“.

Те са частни монополи, които плячкосват хората на Съединените Щати, за своя собствена облага и облага на техните международни клиенти – външни и местни спекуланти и мошеници, богати и крадливи лихвари.

В този мрачен екип от финансови пирати те са тези, които могат да прережат гърлото на човек, за да вземат долара от неговият джоб.

„Това са тези, които изпращат пари в щатите за да купуват гласове, за да контролират нашето законодателство. Това са тези, които поддържат международна пропаганда с цел измама, чрез даването на нови отстъпки, които ще им позволят да прикрият техните предишни престъпления и да пуснат отново в движение техният гигантски влак на престъпленията“

„Тези дванадесет частни кредитни монополи бяха измамни и нелоялни към тази страна чрез банкерите, които пристигнаха тук от Европа и се отплатиха за нашето гостоприемство, като подкопаха нашите американски институции.

Тези банкери изнесоха пари от нашата Страна за да финансират Япония във войната срещу Русия. Те създадоха режим на терор в Русия с нашите пари с цел да подпомогнат продължаването на войната.

Те подстрекаваха сепаративният мир между Русия и Германия, и така вбиха клин между съюзниците в Световната война.

Те финансираха пътуването на Троцки от Ню Йорк до Русия, така че той да може да помогне в разрушаването на Руската Империя.

Те подбуждаха и подстрекаваха Руската Революция, и поставиха голям фонд Американски долари на разположение на Тротцки в един от техните банкови клонове в Швеция така, че чрез него Руските домове да бъдат напълно унищожени и Руските деца захвърлени на улицата

„Г-н Председател,

През 1912 г. Националната Парична Асоциация под председателството на стналия по-късно Сенатор Нелсон Алдрих направи доклад и презентация на порочният законопроект, с който трябваше да се въведе в страната Законът за Националната Парична Асоциация. 

Този законопроект често е наричан законопроектът на Алдрих.

„Сенатор Алдрих не написа законопроекта. Алдрих беше инструмент, едва ли не съучастникът, на Европейските банкери, които през последните двадесет години се опитваха да установят централна банка в тази Страна и които през 1912 похарчиха огромна сума пари за да завършат своето намерение”

„Ние бяхме опозиция на плана на Алдрих за Централна банка. Човекът, който тогава ръководеше Демократическата партия обеща на хората, че ако те се върнат на власт, няма да има установяване на централна банка, защото ще имат влияние върху правителството.

Тринадесет месеца по-късно това обещение беше нарушено и администрацията на Уилсън под ръководството на тези зловещи фигури от Уол Стрийт, които стояха зад Парламента, установиха тук в нашата свободна Страна остарялата монархическа институция на „Кралската банка“ за да ни контролират от най-високо и от люлката до гроба”.

Федералната Резервна Банка унищожи нашият стар и характерен начин за правене на бизнес. Това е дискриминация срещу нашата първа валута, най-добрата в света, и установяване на книжни пари,  които разрушиха всяка страна, която ги приложи. Това насочи Страната към много тиранична систем. от която основателите на Конституцията се опитваха да ни спасят”.

„Една от най-великите битки за запазването на Републиката ни, беше битката по времето на президента Джаксън, когато Втората Банка на Ротшилд в Съединените Щати, създадена по същите фалшиви принципи, като тези които служат на ФЕД, беше запратена в отвъдното.

След това през 1837, Страната отново беше предупреждавана за опасността да осигури на тези хищници възможност за влияние, след като се завърнаха маскирани и обединени с Администрацията, а чрез нея придобиха контрол и над Правителството.

Това е което хищническите интереси направиха, когато се завърнаха маскирани чрез фалшиви претенции и успяха да прокарат Федералния резерв – ФЕД”.

„Опасността срещу, за която Страната беше предупреждавана, пристигна при нас и показа дълга верига от ужаси, чрез аферите на предателският и непочтен ФЕД“.

Когато напускаш тази зала, ще видиш доказателствата за това навсякъде. Това е ера на нещастие и за състоянието на това нещастие, ФЕД е напълно отговорен.

„Това е ера на финансови престъпления и в тези финансови престъпления ФЕД не е незаинтересован зрител.“

„Законопроектът за ФЕД беше копие на структурата на Райхсбанката и другите Европейски централни банки“.

„Един милион и половина долара бяха похарчени за пропаганда, организирана от банкерите за залъгване на общественото мнение и създаване в Конгреса на убеждението, че това е изумително популярно искане и че видът валута, която идва с него, е ценна валута“.

Конгресменът Луис МакФадън повдига обвинение срещу управата на Федералния резерв затова, че е присвоил повече от 80 милиарда долара от американското правителството и народа на САЩ, през кризисната 1928 г.

Разкритията на честният американски конгресмен Луис Макфадън му струват живота. След два неуспешни опита за покушение, той умира отровен на коктейл.

Подобна съдба имат всички, които са дръзнали да се обявят срещу ФЕД и крупните еврейски банки, които го контролират.

« | »

Leave a Reply

Copyright © 2009 Разузнаване.ком. All rights reserved.