You are here: Home // наука, Общи, фантастика, ЦРУ // СРАЖЕНИЕ МЕЖДУ ИЗВЪНЗЕМНИ КОРАБИ НАД РОЗУЕЛ (Roswell)

СРАЖЕНИЕ МЕЖДУ ИЗВЪНЗЕМНИ КОРАБИ НАД РОЗУЕЛ (Roswell)

Правителството на САЩ и командването на ВВС все още отричат информацията за въздушни боеве между космически кораби в района на ранчото Брейзъл до ВВС базата Розуел през 1947 година.  Случаят Розуел не е единствен! 

На 31 май 1947 г. жителите на малкото градче Socorro в щата Ню Мексико разбират, че на около 70 мили западно нещо тежко е паднало на земята. Чуват се гръмотевици и светкавици придружени от силен ураган, но без да вали дъжд.

На следващата сутрин слуижителят в Държавното бюро за управление на земите, инженер Барни Барнет се натъква на странен предмет под формата на диск, врязан в скала в близост до старата изоставена мина Niggerhead.

Почти едновременно с Барни се появяват още няколко души от археологическа експедиция, които са търсели следи от древни индианци.

Според Барнет, до диска са лежали четири или шест странни тела, вероятно на извънземни, но забелязва, че един от тях е още жив.

Изведнаж се появил военен джип от който военните скочили бързо и наредили на  свидетелитете на случилото се, незабавно да се махнат и да забравят всичко, което са видяли! Те ги заплашили като им казали, че пустинята е голяма а койоти имало достатъчно за всички!

През февруари 1996 г., около шахтата на старата мина Niggerhead, до скалата на която още имало явни признаци от удари върху нея, се появила  група от изследователи – пенсионираният полковник В. Стивънс, дъщеря му Б. Шели – експерт по кино и фотография, журналистът Хаземан и минния инженер Тед Ломена.

Те филмирали скалата и повредите по повърхността й, но филмът по понятни причини не е стигнал до „големия екран“, а видеозаписи въобще нямало.
Доказателствата, че до градчето Розуел е имало сблъсък между воюващи космически кораби и жертви на извънземни са неопровержими, въпреки мерките, които военните и правителството са взели случая да се потули.

Възниква логичният въпрос, защо чужденците, които са с по-високи умствени и технологични възможности непознати на американците, не са могли да си приберат нито кораба, нито мъртвите от екипажа?

Това вероятно може да се обясни, само с участието и на друга извънземна сила и че двете космически нации са враждебни една към друга и воюват помежду си. В резултат на войната единият кораб е бил поразен и свален на земята.

Това е причината над Socorro и Roswell, както го описват местните хора, нещо страшно се е случило с гръмотевици и светкавици в небето, извил се невиждан дотогава страшен ураган, а най-невероятното било, че не е паднала капка дъжд.

Очевидно, на 31-ви май 1947 година в пустинята на Ню Мексико, до ранчото Брейзъл и въздушната база Розуел е имало въздушен бой поне между два извънземни кораба. Има един свален който е паднал в района на Розуел. Извънземните не са успяли да спасят екипажа на сваления кораб.

От катастрофата се възползва американската армия, която изземва сваления космически кораб и екипажа, включително и единственият оцелял.

От архивите на държавните учреждения в близките до Розуел градове, по някакъв негласен и необясним начин са изчезнали всички вестници за периода от 10 до 15 юни 1947 година.

А забравената и ненужна мина Niggerhead изведнъж е обявена за Федерална собственост и около нея вече имало охрана и всичко било оградено с бодлива тел. Но само за няколко седмици, след което войниците изчезват заедно с оградата.

Според непотвърдена информация, няколко дни по-късно извънземните провеждат спасителна операция за сваления караб, но техните извънземни противници или американската армия посрещат корабите им с огън.

Над ранчото Брейзела в района на Socorro, където се е разразило второто сражението, бил свален още един кораб на извънземните.

Той също веднага бил иззет от най-близкото военно поделение, а това била 509-та ескадрила на американските ВВС.


Всички подобни събития свързани с извънземни и НЛО, американците  забулват в мистерия и свръх секретност, в старанието си да ги крият от обществеността. 

Астронавтът от Аполо 14 Едгар Мичъл призова САЩ да разкрият истината за извънземните, но не последва никаква реакция от страна на компетентните власти. Очевидно, те крият всичко обявявяйки го за строго секретно. 

Но американската общественост става все по-настоятелна в искането си да се разкрият дълбоко пазените тайни за извънземните и изследванията, които се правят в многобройните тайни лаборатории.Вече има не малко военни, които решават да разкрият част от тайните, като някои заплащат за това с живота си.

Сред не малка част от американците упорито се говори, че терористичните удари на 11-ти септември 2001 г. са резултат на война между военни групировки. Едни от тях искат да разкрият истината пред американската нация, а другите – ЦРУ, висши военни и държавници, настояват за пълна конспирация. Говори се, че секретните данни за извънземните се съхраняват и крият от хората, които тайно се борят за установяване на Нов Световен Ред.

Има сериозни данни, че ЦРУ преднамерено е инсценирало атентатите на 11-ти септември 2001 г. да изглаждат като терористични действия организирани от Осама бин Ладен. 

„Сблъсъкът“ на самолет в Пентагона, както твърдят ЦРУ и американските власти било „Голямата измама“!!!

На многобройните камери около и в Пентагона не само, че, не се вижда никакъв самолет, но и няма никакви щети по фасадата на сградата, освен много малка дупка. Но данните от камерите са своевременно иззети от ЦРУ.

Очевидно, воюващите за Новия Световен ред начело с ционистката банкова върхушка чувстват, че наближава краят на тайната за извънземните. А те разчитат много преди тяхното идване да разкрият интелектуалните им възможности и да ги използват, за да наложат волята си. След като държат с парите си под контрол целият научен потенциал и то не само на САЩ, сторонниците на Новия Световен Ред не може да не са разбрали, че извънземните вече са нетърпеливи и най-вероятно, в недалечно време, те сами ще се разкрият пред света.

Това ясно приличава от посланията на стотиците т. нар.”житни кръгове”, които извънземните поставят на земята, но науката ни все още не може да разгадае тяхното послание. Въпреки, че извънземните помагат за разгадаването им.

Американската общественост се отнася с чувство на уважение и загриженост към събитията от Розуел.       

На 2 юли уфолозите отбелязват Международния ден на НЛО.

Изборът на датата е свързана с описаният по-горе „Розуелски инцидент“.

На 8 юли същата година във вестниците е било публикувано съобщение на Военновъздушните сили на САЩ, че при военните има летящ диск, намерен в едно ранчо в щат Ню Мексико в района на Розуел.

Няколко часа по-късно съобщението е било опровергано от командващия 8-а въздушна армия бригаден генерал Роджър Реми.

Според официалното обяснение за „Розуелския инцидент“, край града е паднало не НЛО, а апаратура от свръхсекретния балон от програмата „Могул“, който е бил предназначен за следене на съветските ядрени опити.

По-късно майор Джес Марсел, който през 1947 година е бил началник на военновъздушното разузнаване е дал сензационно интервю, в което е заявил, че историята с балона е измислена за заблуда.

Според него „това бяха предмети с извънземен произход“.

Въпреки прикриването на непосредствени доказателства за падналият летящ кораб в Розуел, всяка година, в началото на юли в Розуел пристигат около 200 хиляди човека, за да участват в своеобразен фестивал, в рамките на който има семинари, лекции, специални експозиции и Парад на извънземните.

На туристите се показват четири места, където е имало останки от катострофиралия летателен апарат.

На едното от тях има паметник, „удостоверяващ истинността на мястото на катастрофата“. 

Надписът гласи “ Ние не знаем кои са били те. Ние не знаем защо са
прилетели. Ние знаем само, че те измениха нашата гледна точка за вселената. 

Това свещено за всички място е отбелязано с паметник през юли 1997 година и е посветено на съществата, намерили съдбата си близо до Розуел, щата Ню Миксико през юли 1947 година“. 


« | »

Leave a Reply

Copyright © 2009 Разузнаване.ком. All rights reserved.