You are here: Home // наука, Общи, фантастика // ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ ПРЕД СЪДБОНОСНО ИЗПИТАНИЕ!

ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ ПРЕД СЪДБОНОСНО ИЗПИТАНИЕ!

Втора част.

Из “Бунтът на роботите – история на духовния ренесанс” на Дейвид Айк

Според Дейвид Айк –журналист, изследовател и писател, „ всичко – от вътрешността на атома до Вселената, се намира в орбита около някаква централна точка”.

Част от съзвездието Плеади.

Някои изследователи смятат, че нашата Слънчева система, заедно с много по-голямо пространство, се намира в орбита около съзвездието, познато като Плеади.

Според писателя Пол Ото Хесе тази орбита е съсредоточена конкретно около Алциона, най – ярката звезда в Плеадите.

Някои казват, че на нашето Слънце са му нужни 24000 години, за да измине една такава орбита.

Хесе смята, че фотонният лъч се излъчва от Алциона и Плеадите.

Лъчът или photonbelt – поясът е показан на долната снимка.

Фотонният лъч се образува в резултат на стълкновение между анти-електрон (позитрон) и електрон. Това мигновено стълкновение довежда до взаимно унищожение на двете частици, масата, образувала се в резултат на сблъскването, се преобразува изцяло в енергия, известна като фотони.

Лъчът е от силно заредени с енергия частици фотони, които ребалансират и ресинхронизират всички енергийни полета, които преминават през него.

Нашата планета вече е преживяла големия катаклизъм, белязал края на Атлантида, но той може да се повтори, ако не обсипем енергийното поле на Земята с любов, е мнението на Дейвид Айк.

Фотонният лъч действа като вид „жетвар”, даващ възможност на онези, които са готови да се изнесат от това ниво на съществуване, да минат към по-висока категория.

През епохата на Атлантида лъчът е ребалансирал енергийното поле на Земята.

„Смятам, че преминаването през фотонния лъч, което се извършва в момента, ще бъде с потенциално по-важни последици, отколкото по времето на Атлантида“.

На снимката карта на Атлантида.

Този път цялото енергийно поле на планетата Земя се “жъне” и тя прави една гигантска крачка напред в своята еволюция.

Онези, които не направят същото, няма да могат да се преродят на земята след приключването на този процес, защото Земята ще функционира на честота, която ще е твърде висока за тяхното съществуване тук, докато самите те не повишат собствените си вибрации, за да съответстват на вибрациите на планетата.

Идеята за този ребалансиращ лъч е била открита от народа на маите преди повече от 1000 години.

Когато цивилизацията на маите достигнала своя разцвет в Централна Америка между 850 г. и 435 г. сл. Хр., те били далеч по-напред от преобладаващата насока в съвременната наука по отношение разбирането на Сътворението. Това се дължало отчасти на факта, че те били превъплъщение на напредналото  съзнание. Те са приемали други честоти и вероятно са си взаимодействали с посетители от Космоса.

Те знаели за тези цикли от лъчи, пресичащи Земята, и създали система от числа и символи за измерването на тези периоди.

Според изчисленията, оставени от маите върху техните величествени пирамиди и храмове, сегашният “голям цикъл” от еволюцията на Земята е започнал през 3113 г.пр. Хр. и ще завърши през 2012 г.

Това съответства на предсказанията на много хора, както и на Нострадамус, който предвидил огромна промяна през този период, през който завършвала една ера от човешката еволюция, а друга започвала.

Онези, които следват изчисленията на маите, вярват,че през 2012 г. планетата Земя ще се ресинхронизира.

Различните специалисти поставят различни мащаби и  времетраене на тези промени, но всички те са единодушни за основния период.

„Аз смятам, че прозорецът” във времето, през който ще видим най-драматичната промяна, е между 90-те години до към 2030 година”, казва Дейвид Айк.

 

Из “Космосът на Душата – зов за пробуждане на човечеството” на Дейвид Айк

Ще наречем метаморфозата, която преживява нашата планета, аспект от смяната на измеренията, която ще се усети в цялата вселена. Това е изключителен момент във всевремието на човечеството, както и за останалите съзнателни същества в Космоса.  

Затова толкова много представители на неизброими измерения търсят пряк контакт, защото разбираме, че се прави скок в съзнанието ни, който ще ни позволи да приемаме и обработваме  информацията, тъй като сега трябва да се приготвим като цивилизация за преминаването в четвъртото измерение – свят отвъд времето, отвъд илюзиите.

Това са пророческите думи на Дейвид Айк. 
„Маите са дали следващата точка на нулевото време, защото техният галактически календар поставя края на времето на 21 декември 2012 г. Като физическо съществуване в линейното време, ние се страхуваме от тази злокобна дата, защото за мнозина от нас “краят на времето” е синоним на края на живота, и усещаме как страхът свива сърцата ни заедно с тиктакането на часовника.

Сигурно усещате с удивление, че ще се случи нещо забележително, но страховете ви и катаклизмите на Гея (земя на старогръцки) ви карат да се чувствате обречени.

Затова сега правим паралел с други моменти в историята, когато нулевата точка във времето е провъзгласявала огряването на светлината върху планетата ни.

И ви подканваме да вдигнете чаши за раждането на новата зора.

Противно на ужаса и страха си, вие не само сте готови за нея, нуждаете се от нея… но и сте я създали, защото махалото е стигнало до крайностите на полюсите и Гея (земята) се връща към центъра през 2012 г., което е толкова миналото и бъдещето, колкото е и сегашното на вашето съществуване.

Във връзка с тази съдбовна дата са изказани толкова разсъждения и теории, че смятам за основна цел и върховен смисъл на нашите разговори е, да се опитаме да изясним какво ще стане в галактическата картина в този момент, така че завинаги да се отърсите от страховете си и да изживеете еволюционния си процес с дължимото благоговение и удивление”.

„Ако сте следили някои от по-значителните събития в слънчевата система, знаете,че Слънчевото Божество изригва с огньове и силни експлозии, каквито земната история не помни, а те пораждат допълнителна неустойчивост на нашата планета. Занапред очаквайте още повече крайности в климата, бушуващи морета и мощни гръмотевични бури.

Мнозина от вас усещат слънчевите изригвания в етерните си тела, независимо от съзнателната си представа, но сега ще бъде важно да се обърне по-голямо внимание на слънчевата активност, която се проявява като предварителни етапи в трансформацията на Слънцето“.

„Колапсът на Слънчевото Божество е започнал и процесът на преминаване през астралните нишки на черния тунел към светлината скоро ще се осъществи. Такъв е галактическият сценарий на 2012 г.

Всички небесни тела, пространството и времето около Слънчевото Божество ще напуснат физическото и ще влязат във висше измерение, преживявайки като цяла слънчева система смъртта на триизмерното ограничение и раждането в многоизмерното съзнание”.

„Всъщност, вече усещате изкривяването на времето, докато гравитационната сила ви притегля във вихъра, където ще преминете през тунела по-бързо от скоростта на светлината и ще се появите в четвъртото измерение.”

Това са ръзсъжденията и препоръките на Дейвид Айк за предстоящото изпитание на всички нас, които обитаваме планетата Земя, която също ще бъде подложена на СЪДБОНОСНО ИЗПИТАНИЕ!

Трябва да приключим един цикъл на 21 декември 2012 година, за да влезем в нов – на 22 декември 2012 година.

Заедно с това, според Айк трябва  да влезем в ново измерение – „четвъртото”.

И всичко това е според календара на Маите! 

Ние подробно ще ви запознаем с този календар и дано той не се окаже прокобата на нашата планета Земя!

 

 

« | »

Leave a Reply

Copyright © 2009 Разузнаване.ком. All rights reserved.