You are here: Home // криза, Олигарси, САЩ, финансова криза // СРЕЩА НА КЛУБ „BILDERBERG” – ТАЙНОТО СВЕТОВНО ПРАВИТЕЛСТВО

СРЕЩА НА КЛУБ „BILDERBERG” – ТАЙНОТО СВЕТОВНО ПРАВИТЕЛСТВО

На 31 май, в малкото и тихо градче Chantilly, Virgina, близо до Вашингтон започна поредната годишна конференция на членовете и гости на клуб Bilderberg – клубът който управлява света. 

Обикновенно, поканените крият за своето участие, но в последно време, ръководството на загадъчния и супервлиятелен клуб допуска даването на известна минимална гласност и то само за участието на някои по-второстепенни гости.

От нашия регион е известно, че участие ще вземат трима представители от Гърция – бившият финансов министър в правителството на Георгиос Папандреу – Георгиос Папаконстантину, президентите на Coca-Cola hellenic Bottling Company Джордж Дейвид и на Гръцката фондация за европейска и отбранителна политика ЕЛИАМЕП Лукас Цукалис.

Според достоверни източници, един от основните въпроси, които ще се обсъждат на срещата е съдбата на Гърция и Еврозоната. 

Списъкът на поканените никога не се обявява публично, както не се признава и самото съществуване на клуба Bilderberg. С приближаване датата на срещата зачестяват и спекулациите около това,  кой ще присъства тази година.

Според социалната мрежа Туитър освен изброените трима гръцки представители в Chantilly, щата Вирджиния очакват се още испанската кралица София, италианският премиер Марио Монти, кралицата на Холандия Беатрис, брюкселските величия Хоаким Алмуня и Хавиер Солана, президентите на Дойче банк Йозеф Акерман и на Майкрософт Бил Гейтс, както и бившият държавен секретар Хенри Кисинджер.

Chantilly за втори път е домакин на годишна среща на участниците в клуб Bilderberg. Предишната среща проведена там е била през 2008 година.

През 2009 година клуб Bilderberg се събраха на среща в Атина, през 2010 в Испания, а миналата година в курорта Сейнт Мориц в Швейцария.

Американското издание „Pakalert Прес“ пише:

„Защо ли в САЩ и по света традиционните големи медии не обръщат внимание на Bilderberg Group?

През следващите няколко дни, повече от сто от най-могъщите хора на планетата ще присъстват на тайна конференция в хотел в Chantilly, Virgina.

Много от най-големите имена в политиката и бизнеса ще бъдат там.

Хотелът ще бъде заключен и обграден от орди охранители, въоръжени дори с картечници.

Тази конференция е толкова важна, че дори се носят слухове, тайните служби на САЩ ще се включат в осигуряването на сигурността.

Срещите на Bilderberg Group се провеждат всяка година от 1954 година, но няма дкументи за това, което става в тях, никога не са били достъпни за обществеността и всички присъстващи се задължават да пазят тайна.

Решенията, взети на тази конференция ще се отразят върху живота на всеки един от нас – мъж, жена или дете на планетата.

Огромното мнозинство от американците няма да имат представа, че Bilderberg Group ще се събира тази година на около 20 мили от Вашингтон, защото водещите медии в САЩ винаги игнорират срещите на Bilderberg Group.

След като най-могъщите хора на планетата се събират, за да обсъждат нашето бъдеще, не мислите ли, че основните медии трябва да присъстват?

Групата на Bilderberg е много повече от един социален клуб. Той е играл важна роля в оформянето и определянето посоките на развитие на света, откакто е съддаден през 1954 г.

Групата Билдерберг помогна за създаването на Европейския съюз, той помогна за създаването и на еврото.

Говори се, че тази година усилията за спасяване на еврото ще е на първо място в дневния ред. И като се имат предвид големите имена на тази конференция, американските медии трябва да имат изключително голямо присъствие.

През последните години в срещите на Bilderberg са участвали Бил Клинтън, Джордж Х. У. Буш, принц Чарлз, Дейвид Камерън, Тони Блеър, Хенри Кисинджър, Бил Гейтс, Ангела Меркел, Бен Бернанке, Тимъти Гайтнър, Рик Пери, Дейвид Рокфелер, Херман ван Ромпуй, Жан-Клод Трише, Джеф Безос, Крис Р. Хюз, Ерик Schmidt, Крейг Мънди J., Андерс Фог Расмусен, Ричард Пърл, Пол Волкър, Лорънс Съмърс, Хилари Клинтън и други височайши личности.

Традиционните медии може да игнорират срещите на Bilderberg, но въз основа на нивото на сигурност около хотела може да се направи извода, че това е най-важното събитие в САЩ тази година.

В неотдавнашна статия от Пол Джоузеф Уотсън, той се спира на някои от извънредните мерки за сигурност, които се изпълняват за защита на тази конференция.

Undercover (под прикритие) Феърфакс полицията, тайните служби, хотелската сигурност, както и дипломатическият персонал на чужденците участници – всички бързат да приключат подготовката за пристигането на членовете на Билдерберг, утре сутринта.

За ролята и значение на срещите  Bilderberg може да съди по това, че редица високопоставени политици и бъдещи президенти на САЩ са присъствали на срещи преди да бъдат избрани.

В статията на  „Уърлднет дейли” се дават няколко примера за това.

Джордж У. Буш присъства през 1985 и през 1988 година става президент. Бил Клинтън присъства през 1991 година и следващата година той е президент. Тони Блеър участва през 1993 година и той става министър-председател на Англия през 1997 година. Романо Проди участва през 1999 година. По-късно същата година той става президент на Комисията на Европейския съюз. По същия начин са били издигнати и сенатор Джон Едуардс, номинираният кандидат за президент Джон Кери.

Дори се носят слухове, че Барак Обама и Хилари Клинтън през 2008 г. са провеждали тайни срещи, задкулистно с ограничен кръг от Bilderberg. 

Истината е, че традиционните медии са най-голямият „пазител“ на всички участници в срещите на Bilderberg Group. Те решават кое е важно и какво не е важно. Те решават какво ще излезе в „Новините“ и това, което американският народ ще чуе за тези срещи. Те са избрали да се игнорира напълно срещата на Bilderberg Group и така повечето американци дори няма да чуят за нея нищо и  през тази година.

Тъжно е, защото тези, които присъстват на срещите Bilderberg решават и изпълняват големите планове за всички нас“.

Дейвид Рокфелер, който редовно присъства на срещи на Bilderberg е написал през 2003 г. в книгата си „Мемоарите“ следното:

„Някои дори вярват, че сме част от една тайна клика, която работи срещу интересите на САЩ и характеризират моето семейство и мен като международни заговорници, които с други хора от света, искат да се изгради една по-интегрирана световна политическа и икономическа структура – един друг свят, ако щете. Ако това е цената и моята вина, аз съм горд от това. „

Бъдещето на Америка трябва да бъде в ръцете на американския народ – не в ръцете на таен елит, който желае да глобализира света и да го оформи по собствен избор, пише  „Уърлднет дейли”

В Америка има вече създадена обществено движение наречено „Окупирай Bilderberg”, което бързо привлича много участници и се разраства.

Известната телевизионна водеща на едноименното шоу Алекс Джоунс (виж видео) се е  присъединила към организаторите на движението „Окупирай Bilderberg” и вероятно ще се опита да направи предаване от Chantilly по време на конференцията на Bilderberg.

Ще чакаме да разберем от малкото, което ще изтече и обяви от средствата за масова информация или от други източници, за решенията на „световния елит“  от срещата на Bilderberg “ и каква от тези решения касае нас – простосмъртните! 

« | »

Leave a Reply

Copyright © 2009 Разузнаване.ком. All rights reserved.