You are here: Home // БКП, БСП, България, европейски съюз, Олигарси, политическа криза // СТАНИШЕВ ПОКАЗА ИСТИНСКОТО СИ ЛИЦЕ НА ИЗБОРИТЕ

СТАНИШЕВ ПОКАЗА ИСТИНСКОТО СИ ЛИЦЕ НА ИЗБОРИТЕ

НЕДОВОЛНИ ГРАЖДАНИ ОТ ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ ИСКАТ ТЯХНОТО КАСИРАНЕ! 

Никога досега не е имало толкова много злоба, мръсотия и помия изливана от БСП по време на предизборна кампания, в борбата й за власт! България отново е на път да стане неуправляема – сочи западната преса! 

Зюддойче Цайтунг – “ България е страната на вечния преход“

Тагесцайтунг-“ Вотът е удар в лицето на цялата политическа класа“.

Deutche Welle-“ Изборите направиха България неуправляема“. 

На тези избори, освен досиета, компромати и СРС-та, БСП начело с лидера си Сергей Станишев целенасочено изливаха тонове помия по ГЕРБ, без да са предизвикани и настроиха обществото както срещу себе си, така и срещу всички партии.

Очевидно Станишев изпълняваше руски сценарий – да бълват яростни компромати, истерични нападки, злоба и ненавист до деня на изборите. Целта беше да се отврати българския избирател и той да не отиде да гласува и го постигна. Така се ликвидират гласовете на малките партии и те се отстраняват като конкуренция. А на тези избори такива партии не бяха малко. И остават само няколко големи играчи, от които опасният е само ГЕРБ.

След тази яростната компроматна война Станишев смяташе, че ГЕРБ е елиминиран и БСП ще е първа политическа сила на изборите.

Но макар и сериозно демотивиран и оредял пред урните, българинът показа зрялост и наказа всички политически партии.

БСП остана на второ място, след ГЕРБ, който е изключен от преговорите и социалистите трябва отново да се пазарят с турски, а сега и с български националисти, за евентуално договаряне на спасителната „тройна коалиция”. Резултатите от изборите принудиха БСП да е по-благосклонна към отстъпки и компромиси, отколкото друг път. 

За Станишев оставаше да изпълни втората част от руския сценарий – премахване забраната за строителството на АЕЦ”Белене”, което очевидно на този етап няма да е лесно.

Дълбоки са корените на столетницата, а през дългата й история често е била с окървавени ръце, преливаща от злоба, ненавист и алчност, потънала в тиня и мръсотия и безотговорна към съдбата на България, в преследването на властта и парите.

В цялата си история БСП винаги е била „Троянския кон” за провеждане на руската политика в България!

Ако някой мисли, че с преврата на 10 ноември 1989 г. БКП беше смъкната от власт горчиво се лъже. Тя промени само името си на БСП, като запази цялата икономическа власт, а чрез Държавна сигурност (ДС) и политическата. Освен това чрез агентите на ДС контролираше новите демократични движения и участието им в политическия живот.

Чрез многото си агенти, ДС осигури на БСП  абсолютно болшинство във ВНС и тя направи Конституция, която й гарантира икономическата власт, силно политическо влияние и контрол над съдебната система.

Самият Доган – агентът на ДС „Сава“, от трибуната предизвикателно заявява, „че ако разкрият всички агенти на ДС във ВНС, то трябвало да се разпусне”

Половин вековната агонията на българската нация под комунистическата диктатура продължи и след преврата. Големият партиен апарат и пипалата на Октопода ДС бяха превърнали нацията в една огромна контролирана маса. Чрез оперативни работници, агенти и сътрудници често пъти вербувани насила и вкарани в хиляди досиета, или белязани с фатални картончета в архива им, хората тръпнеха като чуят думата ДС.

Те се  чувстваха не само морално омерзени, но объркани и уплашени, хванати в мрежата на коварната система, в очакване на поредната доза досиета макар, че повечето българи не знаеха, че фигурират в архивите на ДС.

СДС също беше в клещите на ДС, защото имаше много внедрени агенти дори и по върховете на партията.

Компроматите с агентурните дела продължиха да предшестват всички парламентарни избори, защото стотици висши демобилизирани кадри на ДС бяха назначени от вътрешния министър Румен Петков след 2006 г. в ръководствата на всички основни служби на МВР и ДАНС. Те  разполагаха с агентурно-оперативните възможности на службите, архива и досиетата. Затова лесно се организирваха и провеждаха активни мероприятия и компромати.

Поредното остро активно мероприятие беше с досието ”Буда” на премиера Бойко Борисов, извадено непосредствено преди предстоящите парламентарни избори.

ИСТОРИЯТА НА“СТОЛЕТНИЦАТА“ БКП-БСП Е КОЛКОТО ДЪЛГА, ТОЛКОВА И КЪРВАВА! 

Комунистите все още не могат да измият кръвта по ръцете си, от извършения на 16 април 1925 г. атентат в църквата „Света Неделя“, най – кървавият терористичен акт не само в историята на България, но и в света. Загиват 213 души, а тежко ранените са над 500. Това са невинни българи дошли да се помолят в храма на свят ден-Велики четвъртък . Най-страшното е, че комунистите считат това за героичен акт.

БКП не може да изтрие и пролятата кръв по време на преврата на 9-ти септември 1944 г., когато комунистите с решителната подкрепа на руските войски насила наложиха властта си, извършвайки близо 40 хиляди убийства. Точният им брой никой не знае!

БКП използва и Народния съд за кървава разправа с противниците си.

Съдът е осъдил на смърт 2730 души, като 200 са били убити предварително без присъда.

Жертвите са министри, депутати, банкери, журналисти, кметове, учители, земевладелци, дори и обикновени граждани, убити по доноси.

На доживотен затвор са осъдени 1305 души, а с присъди до 20 години – 4348 души.

Всичко това показва страшното лице на комунистическата партия, показва и силната й омраза, голяма жестокост и непонятна мъст. И всичко това се върши в „името на народа”!

Дали Станишев не е наследил гена на баща си, комунистически герой от това време кърваво ? 

За сравнение, на Нюрнбергският процес срещу 24 бивши ръководители на хитлеристка Германия, обвинени във военни престъпления и престъпления срещу човечеството в годините на Втората световна война – 12 са осъдени на смърт, трима на доживотен затвор, двама на 20 години и 7 на 10 години.

Още преди 10 ноември 1989 г., когато столетницата разбира, че дните й са преброени предприема мерки за своето оцеляване. БСП незаконно присвоява и разграбва държавния резерв – близо 10 милиарда лева, като голяма част изнася  в чужбина и така създава своя тил – задграничните олигарси.

Бащата на сегашния лидер на БСП Станишев – Дмитрий Яков Станишев през това време е секретар на ЦК на БКП и на съвестта му тежат не само хилядите убийства, но той е съпричастен и към разграбването на парите на България.

БСП по времето на Жан Виденовото управление ограби скромните спестявания на милионите българи и на хилядите дребни вложители, предприемачи и занаятчии. Умишлено създадените над 50 частни банки предимно от хора на БСП или на ДС, източиха чрез фалити парите на хората и те пиха по една”студена вода”. А БСП отново увеличи своите икономически позиции, създавайки още милионери и нови български олигарси.

БСП чрез задължителния енергиен внос от Русия и то на високи цени, от строителството на АЕЦ”Козлодуй” и наложеното ни строителство на АЕЦ”Белене” създаде една алчна посредническа КАСТА, която крадеше много пари и бързо се превърна в силна ЕНЕРГИЙНА МАФИЯ. Появиха се и нови олигарси като Богомил Манчев, Красимир Георгиев и Христо Ковачки и др. Към тях ще прибавим и милионерите Овчаров, Корумбашев, Кадиев, Корнелия Нинова, приятелката на Станишев Моника Йосифова и много други.

БСП и най-вече Станишев като премиер и Калфин като вицепремиер извършиха най-голямата карупционна афера в историята на България.

Те незаконно раздаваха на близкото си обкръжение по роднинска или партийна линия богатството на България – красивата ни природа. 

Чрез неравностойни заменки, те нанесоха на държавата щети за 6.2 милиарда лева.

Води се разследване, но не у нас, а в чужбина – в Брюксел от ЕС, който все още не е решил какви  наказателните санкции да наложи на България.

По искане на група големи чуждестранни инвеститори, частната американска разузнавателна Агенция Stratfor е изработила специален доклад, за икономическото и политическо състояние на България, при правителството на „тройната коалиция” и премиера Станишев, част от който дословно цитираме, в оригинал и превод:

„Corruption throughout Bulgarian government and police is virtually under no threat of prosecution and is part of society, according to an analysis of the private USintelligence company Stratfor. The Report was prepared in 2008 and last updated in June, 2009”.

„Корупцията в цялото българското правителство и полицията почти няма опасност от наказателно преследване и тя е част от обществото, съгласно анализ на частната американска разузнавателна компания Stratfor. Докладът (видео) беше изготвен през 2008 г. и осъвременен през Юни 2009”.

При управлението на Станишев беше и скандалът с т.нар. афера „Батко и братко” и последвалото спиране на всички фондове от Европейския съюз. В Доклада на Европейската комисия България беше уличена като „най-корумпираната нация” в Европейския съюз, поради кражбите допускани от правителството на Станишев и кръговете около него. За да лепнат на България този срам и позор, вината е на Станишев и на неговите корумпирани министри.  

С този актив ръководителят на БСП – наследница на БКП,  Сергей Станишев се промъкна в ПЕС. Но това е резултат на сложните игри на социалистите в европейския парламент и борбата между „асовете“ – Германия, Франция и Великобритания.

Кандидатурата на Станишев подкрепяна от австриеца Ханес Свобода се оказва най-удобният компромисен вариант за „големите” от П Е С и той я оглави временно.

Последва демонстративно вирене на нос от страна Станишев и надменно поведение, което преди изборите премина в злоба и истерична ненавист към ГЕРБ , особено към премиера Бойко Борисов.

С помощта на Русия и инсценирани демонстрации по време на партийния конгрес, съзнателно се стигна до кървави сблъсъци с полицията и правителството начело с Борисов предпочетоха да подадат оставка. Свалянето на правителството на ГЕРБ всъщност е наказателната мярка на Путин срещу Борисов, защото той спря строителството на АЕЦ ”Белене”.

Като реакция на статията по повод избирането на Сергей Станишев за шеф на „П Е С”, на сайта ни беше изпратена статия отпечатана в американското издание на международната правозащитна организация „Genocide Watch”. Поместваме само заглавието й:

“В 21-ви век Европа срамно прощава бруталните престъпления на комунизма чрез избирането на Сергей Станишев като председател на Партията на европейските социалисти (ПЕС)” с автор Горан Горанов. Ето линк за статията.

На парламентарните избори на 12 май 2013 г. Сергей Станишев и ръководената от него БСП хвърлиха много усилия, за да извоюват изборна победа, която от много време не ги спохождаше. Но за пореден път не успяха.

Станишев се беше главозамаял от избора му в П Е С и силната руска подкрепа и забрави, че победа никога не се постига с „активни мероприятия, злоба и мъст“.

Анализаторите пишат” „А това, което се случи дори в деня за размисъл, отврати избирателите и една голяма част от тях се отказаха да гласуват”.

Анализаторите не могат да предполагат, а други, които участват в играта съзнателно премълчават, че това се цели.

А това, че самият Сергей Станишев се включи в компроматната война му изигра лоша шега.

С право сциологът Боряна Димитрова пише: „Получи се странен резултат – ГЕРБ не загуби колкото БСП предвиждаше, а БСП не спечели колкото очакваше”.

Според Димитрова, „начинът, по който се е водила предизборната кампания, не е показала БСП в добра светлина и БСП не се е превърнала в убедителна алтернатива.”

Станишев ще се опита да прави „ коалиция”с ДПС, като изхожда от нетърпимостта на българските националисти към турските. Това много усложнява играта и прави несигурно бъдещото правителство. Вероятно то ще има кратък живот и нови избори се очертават като неизбежен изход от ситуацията, колкото и неприятно да е това за България.  

След 23 мъчителни години, тласкана от БСП България пак върви „ КЪМ ДЪНОТО”?

Действително България е страната на вечния преход. Това ни отреждат „кукловодите“, защото отново чрез БСП те укрепиха „СТАТУКВОТО“!

И нищо чудно на улиците „ПОЖАРЪТ НА БУНТА ПАК ДА ПЛАМНЕ”!!!!


 

 

 

« | »

2 коментара to " СТАНИШЕВ ПОКАЗА ИСТИНСКОТО СИ ЛИЦЕ НА ИЗБОРИТЕ "

  1. жана каза:

    Алчност и корупция – двигателната сила на БСП и ДПС – спирка нямат.

  2. Страхотен анализ! Вече и децата научиха, че комунистическите отрепки, нямат съвест и морал. Това не е чудно, защото дефектните им гени идват още от дядовците им, които преди девети септември, за шепа рубли взривяваха църкви. А след като Руската окупационна армия ги постави на власт, те започнаха да избиват, изселват и репресират прогресивните Българи. Когато социалните пластове на един народ се преобърнат и отгоре се настанят, отрепки и национални предатели, горко му на такъв народ. За съжаление, цялата държава е заразена с метастазите на червените, продажни измекяри. Техните внуци сега са, политици, бизнесмени и екоактивисти. Полиция, ДАНС, НСО, прокуратура, съд и цялата държавна администрация, са заразени. Прочистването трябва да е из основи. То ще е болезнено, но не го ли направим и нашите внуци ще страдат от комунистическите Русофилски подлоги!

Leave a Reply

Copyright © 2009 Разузнаване.ком. All rights reserved.