You are here: Home // Без категория // ПРАВИТЕЛСТВО НА СТАНИШЕВ С ПРЕМИЕР ОРЕШАРСКИ

ПРАВИТЕЛСТВО НА СТАНИШЕВ С ПРЕМИЕР ОРЕШАРСКИ

 

Нов опасен политически експеримент на Станишев и БСП.

НЕСЪМНЕНО, 29 МАЙ 2013 ГОДИНА ЩЕ ВЛЕЗЕ В БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ!

На този ден, един уникален Парламент, с уникално разпределение на политическите сили в него, ще трябва да утвърди едно уникално правителство. 

През 1992 г. беше първият опасен и вреден

експеримент на БСП с ДПС!

Ако се върнем назад в историята на т. нар. „български преход“ в края на далечната 1992 година ще видим, че ситуацията тогава прилича много на сегашната.

В името на властта БСП и ДПС се помиряват, за да направят правителство.

Архитектите на това управление бяха Андрей Луканов и Ахмед Доган, които направиха СЪЮЗ между двете доскоро враждуващи партии – БСП и ДПС – считан дотогава за невъзможен!

Помиряването на ДПС с БСП беше голям компромис, защото споменът от Възродителния процес беше още пресен. Но в името на властта, ДПС тактически отстъпи, защото беше нова и още неутвърдена партия.

БСП също трябваше да приложи ленинската тактика  „крачка назад“ , защото без парламентарната подкрепа на ДПС не можеше да направи правителство.

На този брак по интереси между БСП и ДПС трябваше да се противопоставя една съкрушена опозиция – СДС. След краткотрайно управление, правителството на СДС с премиерът Филип Димитров беше бламирано в парламента с гласовете на БСП и ДПС водени от Ахмед Доган.

СДС не очакваше ДПС да глъсува срещу тях, защото те преглътнаха предателството на Доган, в името на това да останат на власт. Но именно Доган заби нож в гърба на СДС и сключи примирие с бившите си врагове БСП.

С активното съдействие на Желю Желев, чрез Ахмед Доган президентът договори икономическият му съветник Любен Беров, да стане министър председател.

Колкото и невероятно да звучи, правителството на Любен Беров е с мандата на ДПС, а е избрано от БСП, която е с най-много гласове в парламента. И както Желю Желев твърди наивно, правителството ще изпълнява програмата на СДС.

ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО СЪСТАВЕНО „ПО СМЕТКА“ МЕЖДУ БСП и ДПС, Е НАЙ – ПАГУБНОТО В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРСКИЯ ПРЕХОД!

Архитектите му – Луканов и Доган съзнателно създаваха условия за разграбване на държавата от различно оцветени групировки и престъпни мафиотски структури, които като пипалата на октопод обгърнаха страната. Ето само някои от тях: Мултигруп, СИК, ВИС, Орион, Монтерей и много други.

Беровото време всъщност е управлението на Луканов и Доган. То е златното време за натрупване на капитали чрез грабеж. 

Под контрола на Андрей Луканов, БНБ издава десетки лицензи за създаване на частни банки с държавни пари. БНБ и ДСК отпускат кредити за милиони левове с фалшиви гаранции. Скоро след това, тези банки започнат да фалират, ограбвайки стотици милиони лева, от спестяванията на обикновените българи. Така бяха създадени милионерите, прерасли после в олигарси. А народът бързо обедняваше!

ПЪРВИЯТ ЕКСПЕРИМЕНТ НА СЪВМЕСТНО УПРАВЛЕНИЕ НА БСП И ДПС Е ПАГУБЕН ЗА БЪЛГАРИЯ! 

Вторият експеримент на БСП с участието на

ДПС е „тройната коалиция през 2005 г.

Парламентарните избори през юни 2005 г. показаха, че разочарованието на българския избирател от синьото управление на Иван Костов и това на НДСВ начело със Симеон Сакскобургготски, е много голямо. От изборните резултати в парламента влизаха седем партии, като първите три бяха Коалиция за България (БСП) с 82-ма депутати, НДСВ с 53 – ма и ДПС с 34 депутати.

Коалиця можеха да направят само БСП и НДСВ, които общо събираха 135 дпутати. Последваха сложни преговори и политически игри, в които се включи и президентът Първанов. Симеон Сакскобургготски заявява, че предизборно е обещал да не прави коалиция с БСП и трябва да спази обещанието си. Но изненадващо, той се среща с президента Първанов заявявайки, че би приел коалиция с БСП само ако той е премиер, или компромисно – Милен Велчев. Но ходът му да се докопа до властта не минал пред Първанов.

След като БСП не може да състави правителство в коалиция с ДПС, президентът Първанов връчва мандата на НДСВ. Царят с предварително замислен печеливш ход връща мандата, като посочва някакви неясни аргументи. И  националистическата турска партия ДПС начело с Ахмед Доган,  за втори път в българската история, както през 1992 г. става мандатоносител с 34 депутата.

Президентът Първанов влиза в ролята на архитект на „тройната коалиция“, но въпреки готовността на Доган да спаси БСП и да не се отива на нови избори, БСП не може да мине без гласовете на НДСВ.

Тогава столетницата решава да приложи изпитания и резултатен метод – „активното мероприятие”!

На 28 юли 2005 г. депутатът от БСП Георги Божинов внася в парламента Проектозакон срещу царските имоти, които са били обект на оспорване още в предишното Народно събрание.

БСП разчита чрез този внезапен удар „под кръста“ Симеон да приеме тяхното предложение за коалиция. Но след час НДСВ обявява, че прекратява контактите с БСП. 

Започват сложни преговори, които накрая приключват с това, че НДСВ се съгласява да участва в коалиция с БСП и ДПС, но ако Проектозаконът за царските имоти веднага бъде изтеглен.

Така сагата с коалицията свършва, но и въпросът с царските имоти е решен по най-добрият за Симеон начин, като прибавя към полагащите му се и нови, държавни имоти.

 БСП сама попада в „клопката”, ЗАЩОТО Е АЛЧНА И ИСКА ВЛАСТТА НА ВСЯКА ЦЕНА. Комунистите, които някога изгониха Симеон, майка му и сестра му от България само с няколко долара в джоба, сега техните приемници – БСП са принудени да го компенсират и то как – с милиони, с много милиони!

Архитектът на тройната коалиция президентът Първанов прави подялбата в правителството – 8 – 5 – 3 и в продължение на 4 години така се раздаваше „баницата“ България.

Корупцията в „тройната коалиция“, придружена от беззаконието и безнаказаността са толкова големи, че се превръщат в постоянно действащ фактор. Целта е да не се допусне да падне правителството, за да се отупа окончателно чувалът – България.

Министрите Орешарски, Мутафчиев и Гагаузов, както и ръководството на фонд Пътища са главните виновници ЕС да спре на България 550 млн. евро, така необходими за изграждане на инфраструктура на България.

Прокуратурата проверява министъра на земеделието и горите Нихат Кабил за отпускането на 1,5 млн. лева на фирмата „Булгарпродукт” АД и заради извършени неправомерно много „заменки”.

Списъкът на престъпленията и нарушенията от „тройната коалиция“ е много по-дълъг!

БЪЛГАРИЯ Е ОБЯВЕНА ЗА НАЙ-КОРУМПИРАНАТА СТРАНА В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ – най – срамното и позорно петно лепнато по вина на „тройната коалиция“ върху България!

ЗАТОВА СРАМНО И ПОЗОРНО УПРАВЛЕНИЕ НАЙ-ГОЛЯМА Е ВИНАТА НА СТАНИШЕВ, КОЙТО БЕШЕ НАЧЕЛО НА“ТРОЙНАТА КОААЛИЦИЯ“! 

И сега – 2013 г. Станишев прави трети

експеримент, отново с ДПС!

„Пламен Орешарски е подготвил не само силен по структура и състав Министерски съвет, професионалисти, хора, които познават секторите и имат желанието да свършат работа, защото това е най-важното за хората, но и убедителна програма за решаване както на неотложните, така и на средносрочни стратегически проблеми, които затрудняват и бизнеса и хората„, посочи лидерът на БСП.

ВСЪЩНОСТ, ВСИЧКО БЕШЕ ИЗГОТВЕНО ОТ СТАНИШЕВ И НЕГОВИТЕ ХОРА, УТВЪРДЕНО ОТ ПОСЛУШНИЯ ПЛЕНУМ НА БСП.

ОРЕШАРСКИ БЕШЕ САМО ФИГУРАНТ И ПОСЛУШНО СЛЕДВАШЕ РЕЧОВИТИЯТ ЛИДЕР НА БСП СТАНИШЕВ.

КОЛКОТО ДО МЕСТАН И ДПС, ТЯХНАТО ПОВЕДЕНИЕ  ВСЕ ОЩЕ ЗАВИСИ ОТ ЗАПОВЕДИТЕ НА ДОГАН! ЗАСЕГА, МЕСТАН И ДПС СЕ ДЪРЖАТ  ТИХО И СПОКОЙНО, НО И НЕПРЕДВИДИМО!

ТЕЖКО Й НА БЪЛГАРИЯ, АКО ЩЕ ИМА ТАКОВА УПРАВЛЕНИЕ, НАД КОЕТО ЩЕ БДИ НАДЗОРНИКА СЕРГЕЙ ДМИТРИЕВ СТАНИШЕВ И МНОГОБРОЙНИТЕ МУ ЗАДКУЛИСНИ МЕНТОРИ – В БЪЛГАРИЯ И ЧУЖБИНА ! 

 

« | »

3 Responses to " ПРАВИТЕЛСТВО НА СТАНИШЕВ С ПРЕМИЕР ОРЕШАРСКИ "

 1. койчев каза:

  Мишока да се скрие в дупката си в РОДИНАТА УКРАЙНА и да престане да продава България на Русия и олигарсите.
  Това доброволно няма да стане господа, за това трябва да го изгонимл Как? Като пратим Вегенин посланик там и любомницата ще го последва.
  Знайте едно – БЪЛГАРИЯ ЩЕ СТАНЕ ДЪРЖАВА КОГАТО КОМУНИСТИТЕ ИЗЧЕЗНАТ И БЪДАТ ЗАБРАНЕНИ, КАКТО ФАШИЗМА. ТЕ СА ОТ ЕДНО КОТИЛО

 2. койчев каза:

  Мишока да се скрие в дупката си в РОДИНАТА УКРАЙНА и да престане да продава България на Русия и олигарсите.
  Това доброволно няма да стане господа, за това трябва да го изгонимл Как? Като пратим Вегенин посланик там и любомницата ще го последва.
  Знайте едно – БЪЛГАРИЯ ЩЕ СТАНЕ ДЪРЖАВА КОГАТО КОМУНИСТИТЕ ИЗЧЕЗНАТ И БЪДАТ ЗАБРАНЕНИ, КАКТО ФАШИЗМА. ТЕ СА ОТ ЕДНО КОТИЛО. И ТОВА СЕ ДОКАЗА СЕГА- ВОЛЕН НАЦИОНАЛИСТ, СТАНИШЕВ СОЦИАЛИСТ И СЕ ПОЛУЧАВА НАЦИОНАЛ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ СЪЮЗ

 3. Ми кво прави разузнаването бе? Да ви и разузнаването …. щом един като Станишев води всички за носа !!! Това момче или е някакъв зъл гении или просто е кукла на конци и той.
  Други предложения?

Leave a Reply

Copyright © 2009 Разузнаване.ком. All rights reserved.