You are here: Home // БСП, България, криза, политическа криза, Преходът // НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО ПОЕМА ВЛАСТТА ПРЕДИ ДА Е ГЛАСУВАНО

НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО ПОЕМА ВЛАСТТА ПРЕДИ ДА Е ГЛАСУВАНО

Официално съобщение от пресцентъра на МС!

ПУБЛИКУВАНО : 28 май 2013, 19:14 | ОБНОВЕНО : 28 май 2013, 19:14 

ГОВОРИТЕЛЯТ НА НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ, КОЙТО ДНЕС КОМЕНТИРАШЕ ИЗБОРА НА ПРЕМИЕРА И ПРАВИТЕЛСТВОТО В ПАРЛАМЕНТА, С НЕДОУМЕНИЕ СПОДЕЛИ ЗА ИЗНЕНАДВАЩОТО СЪОБЩЕНИЕ ОТ ПРЕСЦЕНТЪРА НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ, КОЙТО ЕДИН ДЕН ПРЕДВАРИТЕЛНО ОБЯВЯВА ИЗБОРА НА КАБИНЕТА“ОРЕШАРСКИ“!

А ЕТО И ПОДРОБНОСТИТЕ:  

Официалното съобщение от пресцентъра на МС, КОЕТО РАЗПРОСТРАНИ  ПРАВИТЕЛСТВЕНАТА ИНФОРМАЦИОННА СЛУЖБА В 18.30 ЧАСА НА 28 МАЙ 2013, С ЦЕЛИ 15 ЧАСА ИЗПРЕВАРИ НАЧАЛОТО НА ГЛАСУВАНЕТО НА КАБИНЕТА „ОРЕШАРСКИ“! 

Съобщението започва така:

Церемонията по встъпване в длъжност на новото правителство ще се състои в Гранитната зала на Министерския съвет след приемане на решението от Народното събрание за избора му. Очаква се нейното начало да е в 14 часа.

ОФИЦИАЛНОТО СЪОБЩЕНИЕ СЪС СИГУРНОСТ Е ПО НАРЕЖДАНЕ!

Съобщението ОБЪРКА И ПОСТАВИ МНОГО ВЪПРОСИТЕЛНИ ПРЕД СРЕДСТВАТА ЗА МАСОВА ИНФОРМАЦИЯ!

ВЪВ ВСИЧКИ СЛУЧАИ ТЕ НЕ ПРИЕХА ТОВА КАТО ШЕГА.

ДАЛИ НЕВОЛНО ИЛИ СЪЗНАТЕЛНО, БЪЛГАРСКАТА ОБЩЕСТВЕНОСТ ЧРЕЗ СЪОБЩЕНИЕТО НА ПРЕСЦЕНТЪРА НА МС БЕШЕ УВЕДОМЕНА ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАТОВА, ЧЕ ГЛАСУВАНЕТО НА КАБИНЕТА „ОРЕШАРСКИ“ Е ОСИГУРЕНО.

МНОГО Е ПРОСТО ДА СЕ ПРЕДПОЛОЖИ ЗАЩО? ЗАЩОТО Е УГОВОРЕНО ПРЕДВАРИТЕЛНО!

ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ „ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ“ НЕ САМО СЪЩЕСТВУВА, НО И ЗАДКУЛИСНО ДЕЙСТВА И ТЕАТЪРЪТ, КОЙТО РАЗИГРАВА ВОЛЕН СИДЕРОВ Е, ЗА ДА ЗАЛЪЖЕ СОБСТВЕНИЯТ СИ ЕЛЕКТОРАТ И БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО В ТВЪРДИЯ СИ НАЦИОНАЛИЗЪМ.

От правителствената пресслужба уточняват още, че репортерите ще могат да влизат в сградата на Министерския съвет още от 11,30 ч. при представяне на лични и журналистически карти.

КАКВО ПО-ГОЛЯМО ДОКАЗАТЕЛСТВО ОТ ТОВА, ЧЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОРЕШАРСКИ Е ОПРЕДЕЛЕНО ЧРЕЗ РАЗИГРАВАНЕ НА ХАЗАРТНА ИГРА С НАДДАВАНЕ, КЪДЕТО ВОЛЕН СИДЕРОВ Е ДЪРЖАЛ НАЙ-СИЛНИТЕ КАРТИ. 

ОТ ТАМ ИДВА НЕГОВОТО ГОЛЯМО САМОЧУВСТВИЕ, ДРЪЗКОТО МУ И НАХАЛНО МЕНТОРСКО ПОВЕДЕНИЕ. 

НЕ Е ИЗКЛЮЧЕНО, ОРЕШАРСКИ ДА НЕ Е ПРИСЪСТВАЛ В ИГРАТА „НАДДАВАНЕ“ НА ВЕЧЕ ДОГОВОРЕНАТА“ ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ“!

СИГУРНО ТОЗИ „ЗЛАТЕН ГЛАС“, ЧРЕЗ КОЙТО СЕ ДАДЕ ВЪЗМОЖНОСТ НА БСП ДА ОГЛАВИ ПАРЛАМЕНТА, А ДНЕС И ПРАВИТЕЛСТВОТО, ДОНЕСЕ ГОЛЕМИ ДИВИДЕНТИ НА СИДЕРОВ И ТО НЕ САМО ПОЛИТИЧЕСКИ.

ТАЗИ ГОЛЯМА ВЛАСТ, КОЯТО „ЗЛАТНИЯТ ГЛАС“ НА ВОЛЕН СИДЕРОВ ДАВА В РЪЦЕТЕ НА СТАНИШЕВ, НЕ МОЖЕ ДА НЕ Е БИЛ ЩЕДРО НАГРАДЕН. 

БСП ДЪРЖИ ЦЯЛАТА ВЛАСТ В РЪЦЕТЕ СИ – ПАРЛАМЕНТ, ПРАВИТЕЛСТВО И УСЛУЖЛИВАТА ПРОКУРАТУРА.

ВМЕСТО ДА СЕ ЗАХВАНЕ С НАЙ – ГОЛЕМИТЕ КРАЖБИ –  ЗАМЕНКИТЕ НА СТАНИШЕВ И НЕГОВИТЕ ХОРА, ОТМЪКНАТИТЕ МИЛИОНИ ОТ ЕНЕРГИЙНИТЕ ОЛИГАРСИ НА БСП ЧРЕЗ ПРОЕКТА „БЕЛЕНЕ“, ПРОКУРАТУРАТА СЕ ВЪРТИ ОКОЛО ПРЕДИЗБОРНИТЕ ИГРИ НА СТАНИШЕВ СЪС С Р С-ТА И БЮЛЕТИНИ. 

ПРОКУРАТУРАТА ЗНАЕ СЛУЧАЯТ И НЕ СЕ САМОСЕЗИРА, НО НИЕ ЩЕ РАЗКРИЕМ СЪЩЕСТВУВАЩИТЕ СТО ПРОЦЕНТОВИ С Р С-ТА НАПРАВЕНИ ПО ВРЕМЕ НА ПРЕДИШНАТА „ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ“ НАЧЕЛО СЪС СТАНИШЕВ.

ТЕ КАТЕГОРИЧНО УЛИЧАВАТ ЗАМЕСТНИК МИНИСТЪР, КОЙТО ПРИКРИВА СЛЕДСТВЕН ОЛИГАРХ И МАФИОТ. ЗАПИСИТЕ НА ТЕЗИ С Р С -ТА СА ОКОЛО 1000 СТРАНИЦИ! ТОГАВА ПРАВИТЕЛСТВОТО СЕ НАМЕСВА, ПОСЛУШНАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА СЕ ПОДЧИНЯВА, СЛУЧАЯТ СЕ ПОТУЛВА И ПОТЪВА В АРХИВИТЕ НА СЛЕДСТВИЕТО. 

НА ТОЗИ СЛУЧАЙ НЕ САМО ТРЯБВА ДА СЕ ДАДЕ ГЛАСНОСТ  – ВИНОВНИЦИТЕ ТРЯБВА ДА ПОНЕСАТ ПОСЛЕДИЦИТЕ СПОРЕД ЗАКОНА!

СТАНИШЕВ СЪСРЕДОТОЧИ ГОЛЯМА ВЛАСТ В РЪЦЕТЕ СИ И СИГУРНО, ПОД НАТИСКА НА МОСКВА ЩЕ ИСКА ДА ВЪЗРОДИ „ТРОЙНИЯТ ШЛЕМ“ НА ПЪРВАНОВ И ДА ДАДЕ ТЛАСЪК НА РУСКОТО ЕНЕРГИЙНО ГОСПОДСТВО В БЪЛГАРИЯ!

ТОВА СКОРО ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ, ЗАЩОТО МОСКВА Е МНОГО НЕТЪРПЕЛИВА!

В БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ, ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА, КОИТО СА БИЛИ ЗАЧЕНАТИ В ЛЪЖА, ДЕМАГОГИЯ, ТЪРГОВИЯ С ВЛАСТ И ПАРИ, СА ЗАВЪРШВАЛИ КАТАСТРОФАЛНО. 

ЛОШОТО Е, ЧЕ НА ТЪРГОВЦИТЕ НА ВЛАСТ И НА ПОЛИТИЦИТЕ, ВИНАГИ НАРОДА ПЛАЩА СМЕТКИТЕ!!!

ВРЕМЕТО ЩЕ ПОКАЖЕ ДАЛИ ТАЗИ КОАЛИЦИЯ, СЪЗДАДЕНА ОТ НЕПРИМИРИМИ ИДЕОЛОГИЧЕСКИ ПРОТИВНИЦИ, НО СВЪРЗАНИ ЧРЕЗ ВЛАСТТА И ПАРИТЕ ЩЕ ПРОСЪЩЕСТВУВА.

ТЯ ЩЕ ДЕЛИ „БАНИЦАТА“ НО ЩЕ ТРЯБВА ДА ЗАДЕЛЯ ПО МАЛКО И ЗА ГЛАДНИЯ НАРОД НА БЪЛГАРИЯ!

ЗАЩОТО ГЛАДНИЯТ И ОТЧАЯН НАРОД ПАК ЩЕ НАПЪЛНИ ПЛОЩАДИТЕ И ЩЕ СМЪКНЕ БСП ОТ ВЛАСТ, ЗА ЧЕТВЪРТИ ПОРЕДЕН ПЪТ ОТ 1989 ГОДИНА НАСАМ!

    

« | »

1 Response to " НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО ПОЕМА ВЛАСТТА ПРЕДИ ДА Е ГЛАСУВАНО "

  1. Това значи, че хамериканците са вдигнали ръце от тандема ББ – ЦвЦв и са прехвърлили топката на БСП & Сие, които са не по-малко десни, но флиртуват с Русия по разни причини. Картината мяза на: „Вълкът сит, агнето цяло, само няма кой да нахрани агнето…“ или „Чекист, белогвардеец и бандит…“ Изборът е ваш!

Leave a Reply

Copyright © 2009 Разузнаване.ком. All rights reserved.