You are here: Home // БКП, БСП, България, ДПС, Държавна Сигурност, Преходът // САГАТА „ФРОНТИЕР“ – 1000 СТРАНИЦИ СеРеСе-та ОБВИНЯВАТ БСП

САГАТА „ФРОНТИЕР“ – 1000 СТРАНИЦИ СеРеСе-та ОБВИНЯВАТ БСП

СеРеСе на БСП…. и изплува неочаквано след 7 години!

Първа част!

Обвиниха следователката Шарланджиева от Националната Следствена Служба – издавала информация на Красимир Георгиев – „Фронтиера“. Труд онлайн 10.05.2013 

Но защо няма обвинение срещу Корнелия Нинова, а само срещу Шарланджиева?

ДВЕТЕ БЯХА ОБВИНЕНИ ПРЕЗ 2007 г. ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПО ЧЛЕН 288 ОТ НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС – ЗА ТАТЯНА ШАРАНДЖИЕВА като „ИЗВЪРШИТЕЛ”, а срещу КОРНЕЛИЯ НИНОВА като „ПОДБУДИТЕЛ И СЪУЧАСТНИК”.

ЧЛЕН 288 ПРЕДВИЖДА ЗАТВОР ОТ 1 до 6 години. 

Защо отново е опънат ЧАДЪР над КОРНЕЛИЯ НИНОВА?!

Ето и подробностите:

Софийска градска прокуратура (СГП) е отправила предложение до главния прокурор ЦАЦАРОВ за внасяне на искане до Висшия съдебен съвет, за отстраняване на следователя ШАРЛАНДЖИЕВА от длъжност.

И висшият съдебен съвет прие предложение за временно отстраняване на ТАТЯНА ШАРЛАНДЖИЕВА като следовател от Национална следствена служба. Труд онлайн 16.05.2013

ДОСЪДЕБНОТО ПРОИЗВОДСТВО е образувано на 8 май 2007 г. срещу: ТАТЯНА ШАРЛАНДЖИЕВА и КОРНЕЛИЯ НИНОВА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПО ЧЛ. 288 от НК.

ЕДНА ГОДИНА ПО-КЪСНО,  С ПОСТАНОВЛЕНИЕ НА СГП от 26 юни 2008 г. наказателното производство по делото е било прекратено!

Началото на сагата“Фронтиера“започна от „Вальо топлото“!

През май 2007 г. се разкриват големи злоупотреби в „Топлофикация” София, за която отговаря министерството на ОВЧАРОВ. Следствието започва разследване на шефа на дружеството ВАЛЕНТИН ДИМИТРОВ за присвояване и пране на пари в особено големи размери. В прихванато писмо от МВР на ДИМИТРОВ се разбира, че като „Р.Овч” е замесен министър РУМЕН ОВЧАРОВ.

Следователката, която води разследването на ДИМИТРОВ – ТАТЯНА ШАРЛАНДЖИЕВА се оказва, че е приятелка на зам. министъра КОРНЕЛИЯ НИНОВА още от времето, когато НИНОВА е работила в следствието. КОРНЕЛИЯ използва тази близост и започва да проявява много голям интерес към разследването.

Корумпираният директор на Националното следствие!

Директорът на Националната следствена служба АНГЕЛ АЛЕКСАНДРОВ, като разбира за това приятелство и за интереса на НИНОВА към разследването, започва да изнудва ШАРЛАНДЖИЕВА. Притиска я да иска от КОРНЕЕЛИЯ НИНОВА различни услуги – документи, които уличават шефа на „Булгартабак” холдинг ХРИСТО ЛАЛЧЕВ, иска и 150 хил. долара, които НИНОВА можела да осигури от ”Булгартабак”. Трябвало да окаже и съдействие за хазартен лиценз на фирмата ”Дилот” и да помогне в освобождаването на близо 100 хил. тона пшеница от Държавния резерв.

След като НИНОВА не изпълнява исканията, открадват колата й, като оставят бележка ”да би мирно стояла, не би чудо видяла”. Освен служебната кола, открадват й и личната, влизат в апартамента й и изземват протоколи от заседанията на УС на „Булгартабак”.

Открадната е колата и на шефа на служба „Икономически престъпления” в Следствието – ЗОЯ ИВАНОВА, началник на ШАРЛАНДЖИЕВА.

ИВАНОВА също била принуждавана от АНГЕЛ АЛЕКСАНДРОВ да иска нерегламентирани услуги от зам-министър НИНОВА.

Междувременно, става известно, че следовател от София е разпитвал в Банско за имоти на фирмата ”Банско пропъртис 2” управлявана от КРАСИМИР ГЕОРГИЕВ, шеф на групировката ”Фронтиер”. Когато нещата замирисват,  група от следствието заминава за Банско, за да провери съдружието между майката на ДИМИТРОВ и близкия до министър ОВЧАРОВ  – КРАСИМИР ГЕОРГИЕВ във фирма „Банско пропъртис 2“.

Оказало се, че ЦЕЦКА ДИМИТРОВА е продала по номинал дела си от земя в Банско на съдружника си КРАСИМИР ГЕОРГИЕВ, като за 50 дка. е получила само 5000 лева, вместо поне 600 000 евро, колкото твърдят финансови експерти, че струвал. След това „благодеяние“, фирма на ГЕОРГИЕВ превежда от негова фирма, регистрирана на Бахамите, на ВАЛЬО ТОПЛОТО в австрийската му сметка 450 000 евро . Така майката подарява земя за милиони в Банско на бизнесмена ГЕОРГИЕВ – човекът на ОВЧАРОВ, а от друга – синът й ВАЛЬО получава пари от Бахамите. ИДЕАЛНА ФОРМА ЗА ПРАНЕ НА ПАРИ ОТ БАБА ВИ ЦЕЦА!

Така баба ЦЕЦА на 82 г. пере пари с“Фронтиер“ чрез 2 офшорки!

Следствието разкрива, че през март 2005 г., за година и 4 месеца „Банско пропъртис 2” е притежание на ”Григ” ООД – офшорна фирма регистрирана в Сент Винсент и Гренадини и „Металконсулт” ООД – също офшорна фирма регистрирана на Бахамски острови.

82 годишната ЦЕЦА ДИМИТРОВА заедно с КРАСИМИР ГЕОРГИЕВ се водят за управители на двете офшорни фирми, но участието на баба Цеца е формално и целият бизнес се ръководи от КРАСИМАР  ГЕОРГИЕВ.

Името на баба ЦЕЦА изчезва от регистрите през юли 2006 г., когато започва разследването на сина й ВАЛЕНТИН ДИМИТРОВ, но следата е достатъчна, за да започне разследване срещу КРАСИМИР ГЕОРГИЕВ.

Прокурорът наблюдаващ делото срещу ГЕОРГИЕВ -„Фронтиера” – БОЖИДАР ДЖАМБАЗОВ, иска от съда позволение да се използват СРС-та и получава такова.

Записани са над 1000 страници чрез СРС-та. Това са разговори и SMS-си, които разкриват, че посредник между Красимир Георгиев и следователката Шарланджиева е КОРНЕЛИЯ НИНОВА!

Тя е звънила 111 пъти на следователката Шарланджиева!

Двете приятелки са разговаряли помежду си и със следствения ГЕОРГИЕВ преди всеки разпит. Чрез СРС-та и SMS-си показанията на ГЕОРГИЕВ по делото за пране на пари с ВАЛЕНТИН ДИМИТРОВ са били предварително нагласявани.

След един от поредните разпити, КРАСИМИР ГЕОРГИЕВ изпратил на зам-министърката КОРНЕЛИЯ НИНОВА следния SMS:  

”ТВОЯТА ПРИЯТЕЛКА Е ФАНТАСТИЧНА”. „Фронтиерът“ има предвид следователката ШАРЛАНДЖИЕВА.

ЗАРАДИ ПОДСЛУШАНИТЕ И ЗАПИСАНИ 1000 СТРАНИЦИ РАЗГОВОРИ, ПРОКУРАТУРАТА Е ПОВДИГНАЛА ОБВИНЕНИЕ СРЕЩУ КОРНЕЛИЯ НИНОВА и СЛЕДОВАТЕЛКАТА ШАРЛАНДЖИЕВА.

НАРУШЕНИЕТО НА ЗАКОНА И ОТ ДВЕТЕ ОТГОВОРНИ СЛУЖИТЕЛКИ НЕ ПОДЛЕЖИ НА СЪМНЕНИЕ!

ИЗВЪРШЕНО Е СЕРИОЗНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, В ОСНОВАТА НА КОЕТО СТОИ МЕГАМИНИСТЪРЪТ РУМЕН ОВЧАРОВ.

ЗАМ.МИНИСТЪРЪТ В НЕГОВОТО МИНИСТЕРСТВО КОРНЕЛИЯ НИНОВА и НЕЙНАТА ПРИЯТЕЛКА – СЛЕДОВАТЕЛКАТА ТАТЯНА ШАРЛАНДЖИЕМА СА САМО ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ .

ТРЯБВА ДА СЕ СПАСИ НА ВСЯКА ЦЕНА ПРИЯТЕЛЯТ НА РУМЕН ОВЧАРОВ КРАСИМИР ГЕОРГИЕВ -„ФРОНТИЕРА”, НЕЗАВИСИМО С КАКВИ СРЕДСТВА. ЗАЩОТО „ЦЕЛТА ОПРАВДАВА СРЕДСТВАТА“, ГЛАСИ ЕДНА СТАРА МАКСИМА! 

Сагата „Фронтиер“ приключва! Красимир Георгиев е свободен! БСП и Овчаров спасяват Донора-олигарх Георгиев!

КРАСИМИР ГЕОРГИЕВ -„Фронтиерът” е със сериозни връзки както в ръководството на БСП, така и в Държавна сигурност и по–специално в ПГУ-ДС .

Той е изключително голям ”ДОНОР” на БСП.

И ЗАТОВА , ОТ МАЙ 2007 г. ДО ЮНИ 2008 г. ДЕЛОТО ЗА  „ПРАНЕ НА ПАРИ” В ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ Е ПРИКЛЮЧЕНО!

„ФРОНТИЕРЪТ“ Е НА СВОБОДА И БЪРЗО СЕ СКРИВА В ШВЕЙЦАРИЯ, КЪДЕТО СА ПАРИТЕ МУ И КЪДЕТО СЕ УСТРОЙВА ЗА ПОСТОЯННО.

Последват сериозни сътресения в правителството на „тройната коалиция”, която едва се задържа на власт. И какво следва:  поискано е дисциплинарно уволнение на последните в йерархията – следователката ШАРЛАНДЖИЕВА и нейната началничка ЗОЯ ИВАНОВА, но очевидно те не са уволнени.

АНГЕЛ АЛЕКСАНДРОВ „излиза в отпуск“, после Догановите хора го ”посъветват” да се оттегли от шефския пост в следствието, но да остане следовател, защото още ще им трябва там.

ЗА КОРНЕЛИЯ НИНОВА НЯМА НИКАКВИ СЪДЕБНИ ПОСЛЕДСТВИЯ.

Освободена е от поста зам. министър, но запазва шефското си място в „Булгартабак” холдинг, както и позициите си в партията.

Първо й оставят ГОЛЯМАТА ХАПКА ”Булгартабак”, след това я издигат за ДЕПУТАТ, изпреварвайки много други заслужили социалисти, после става ГОВОРИТЕЛ НА ПАРТИЯТА, СЕКРЕТАР на Висшия съвет на БСП и накрая „ЛИЦЕТО НА ПАРТИЯТА”! Ама какво лице – първо тя си го боядисва синьо с портрета на Костов и после изведнаж става червено с портрета на Станишев! И винаги държи здраво кокала!

РУМЕН ОВЧАРОВ е освободен от министерския си пост, но запазва ЛИДЕРСКАТА СИ ПОЗИЦИЯ в най-голямата организация на БСП – софийската, запазва ДЕПУТАТСКОТО си място и ОТГОВОРНИ ПОЗИЦИИ в ПАРЛАМЕНТА.

Покрай следствието на”Фронтиера”, се разкриват големите корупционни игри на двата големи политически и икономическа клана – този на БСП и на ДПС.

georgi-purvanov_goceИ за да не падне правителството, наложи се намесата и на президента Първанов, който в опита си да успокои захапалите се яко „кланове”, целомъдрено каза:

”ТОЗИ СКАНДАЛ ЗАСЯГА ПРАВОМОЩИЯТА НА СЪДЕБНАТА И НА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ И ТЕ ТРЯБВА ДА МУ ДАДАТ СВОЕВРЕМЕННО ОТГОВОР“. Горе е видно какъв е отговорът им. 

На 2 февруари тази година ЯНЕ ЯНЕВ – тогава шеф на комисията за разкриване на корупцията по високите етажи, ИЗВАДИ ЗАКОННИТЕ СРС-та, от които става ясно, че КОРНЕЛИЯ НИНОВА  е провела 111 ТЕЛЕФОННИ РАЗГОВОРА със следователката ТАТЯНА ШАРЛАНДЖИЕВА. Двете се обсъждали как да се „ПОТЪПЧЕ“ информация за шефа на „ФРОНТИЕР“ КРАСИМИР ГЕОРГИЕВ, който е СЛЕДСТВЕН ЗА ПРАНЕ НА ПАРИ В ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ.

По повод 111-те разговора между НИНОВА и следователката ШАРЛАНДЖИЕВА, ЯНИ ЯНЕВ заяви: „ШАРЛАНДЖИЕВА прави експертиза, която излиза със заключение:

„Налице са достатъчно данни, събрани в хода на досъдебното производство от 2006 г. за образуване на досъдебно производство срещу Красимир Георгиев, тъй като същият е извършил финансови операции със средства по банкови сметки в швейцарска банка, за които е знаел или предполагал, че са придобити чрез престъпление или друго обществено опасно деяние, като средствата по транзакциите са в особено големи размери. Материалите по досъдебното производство, съдържащи данни за извършените финансови операции, са средства с престъпен произход. Следва да бъдат отделени и образувано ново досъдебно производство”. 

Но на 20-ия разговор с КОРНЕЛИЯ НИНОВА следователката вече се обръща на 180 градуса и говори как това нейно становище на практика да премине в оправдателно такова.

20 ДНИ ПО-КЪСНО, АПЕЛАТИВНАТА ПРОКУРАТУРА В СОФИЯ НАБЪРЗО ОТМЕНИЛА ПРЕКРАТЯВАНЕТО НА ДЕЛОТО СРЕЩУ КОРНЕЛИЯ НИНОВА и следователката ШАРЛАНДЖИЕВА И ИМ ПРЕДЯВЯВА ОБВИНЕНИЯ.

ПОДВЕДЕНА ПОД ОТГОВОРНОСТ ОБАЧЕ  Е САМО ШАПРАНДЖИЕВА, а КОРНЕЛИЯ НИНОВА, като кандидат-депутат, засега ОСТАВА САМО СВИДЕТЕЛКА.

„Сами разбирате, че няма да коментирам това обвинение“, каза Шарланджиева пред „Труд“.

СЕДЕМ ГОДИНИ по-късно, Сагата „ФРОНТИЕР” СЕ РАЗДВИЖВА! СГП повдигна обвинение на следователката ТАТЯНА ШАРЛАНДЖИЕВА, което гласи:

“ За извършено престъпление по чл. 288 пр.1 вр. с чл. 26 ал.1 НК. – за това, че в периода от 2 август 2006 г. до 11 октомври 2006 г., в София, при условията на продължавано престъпление, като орган на властта – следовател в НСлС, е пропуснала да изпълни своевременно длъжностите, които й налага службата, относно наказателно преследване, с цел да избави Красимир Георгиев от наказание, което му се следва по закон за извършено от него престъпление по чл. 253 НК“.

ЗАЩО ПРОКУРАТУРАТА ПРОПУСКА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ВИНОВНИЦИ – КОРНЕЛИЯ НИНОВА и РУМЕН ОВЧАРОВ!

ТЕ СА ХОРАТА КОИТО ОПЪНАХА“ЧАДЪРА“ НАД „ФРОНТИЕРА“ КРАСИМИР ГЕОРГИЕВ. ТЕ СА ХОРАТА, КОИТО ПРИНУДИХА ШАРЛАНДЖИЕВА ДА ИМ СЪТРУДНИЧИ! 

И ТЕ СА ХОРАТА, КАКТО И ЗАДКУЛИСТНИТЕ ВИСОЧАЙШИ ПАРТИЙНИ ДЕЯТЕЛИ НА БСП, КОИТО ГО СПАСИХА И УРЕДИХА „ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДЕЛОТО“!

По време на Сагата „Фронтиера“ изкочиха корупционните игри на БСП и ДПС, които ние ще продължаваме да разкриваме!

               

 

 

 

 

 

 

 

 

 

« | »

4 Responses to " САГАТА „ФРОНТИЕР“ – 1000 СТРАНИЦИ СеРеСе-та ОБВИНЯВАТ БСП "

 1. В енергетиката са най-големите шашми На върха на пирамидата е
  https://www.youtube.com/watch?v=UySDT5AWD74&feature=youtube_gdata_player и https://www.youtube.com/watch?v=ojsdL7VC3W8&feature=youtube_gdata_player

 2. Койчев каза:

  Ами и на децата им е ясно, че най-престъпната и терористицна организация е БКП/БСП /защото БСП прогърмя света че е 100 годишна партия – наследница на БКП, но е наследила само хубавите работи, а терористическите актове, грабежите и убийствата – не/
  Докато лумпените от Българския народ гласуват за тях все така ще бъде.
  Задавам си въпроса – какво съм винонен аз и такива като менл Виновни сме, че сме родени в България, затова мили българи БЯГАЙТЕ ОТ ТАЗИ СКАПАНА ДЪРЖАВАЛ аЗ НЕ МОГА – МНОГО СЪМ ВЪЗРАСТЕН, НО ВИЕ МЛАДЕЖИ СЕ СПАСЯВАЙТЕ!!

 3. Хари каза:

  Дали в прокуратурата се питат:
  1. Защо има СРС-та само срещу ГЕРБ, които уж наредили подслушвания?
  2. Защо не се четат, нито проверяват информации като тази от Едвин Сугарев, а и от вашия сайт?
  3. Защо не осъдиха нито един бивш политик (Масларова, Цонев и т.н) въпреки доказателствата от прокуратурата – кой е виновен?

 4. сашо каза:

  Защо не направите още по – публична тази информация? Тук я прочел, я не прочел. Подайте сигнал като съсела московец!

Leave a Reply

Copyright © 2009 Разузнаване.ком. All rights reserved.