You are here: Home // БСП, България, Държавна Сигурност, мафия, Олигарси, политическа криза, Преходът, Русия // ПОДСЛУШВАНЕ С “ 3/4-ти ДОСТОВЕРНОСТ“ – НОМEРЪТ НА СТАНИШЕВ

ПОДСЛУШВАНЕ С “ 3/4-ти ДОСТОВЕРНОСТ“ – НОМEРЪТ НА СТАНИШЕВ

Подслушването на Станишев с достоверност 3/4-ти намирисва на активно мероприятие!

Основателно е да се предполага, че поради важността и високата степен на секретност, провеждането на АКТИВНОТО МЕРОПРИЯТИЕ с фиктивно „подслушване“ се възлага лично на Станишев. Целта е мероприятието да има възможно най – голям ефект и да се осигури бързото реагиране на български власти. Станишев отива директно в Прокуратурата при главния прокурор Цацаров и иска от него да се предприемат бързи мерки. 

Прокуратурата се втурва да проверява дали Станишев е подслушван въпреки, че той е получил сигнала анонимно, както твърди и че подслушването е с 3/4-ти достоверност. Интересно как Станишев е определил така точно колко е достоверността на подслушването.

Подавайки сигнала за неговото подслушване  Станишев фактически признава, че той споделя по телефона поверителна информация което е нарушение на Закона, но Прокуратурата подминава това.

Като всяко активно мероприятие, така и подслушването има няколко характерни признаци, по които може да се разбере и разграничи от едно нормално действие.

Първият признак е, че не се обявява неговата сто процентова достоверност. Нарича се „отваряне на вратичка“ в случай, че мероприятието се провали. Затова Станишев говори за три четвърти достоверност на данните, които анонимно е получил и които предава на Прокуратурата.

Вторият признак е, да са на лице сериозни затруднения за проверката на сигнала. Играта е в търсене на несъществуващата „четвърта четвърт“, което гарантира неговото проточване във времето, а от там и постепенното му заглъхване и отшумяване. Това е характерно за всички активни мероприятия.

Третият и много важен признак е да се осигури бързо и ефективно медийно отразяване. Непременно трябва да се създаде широк обществен отзвук и страхова психоза затова, че подслушването е масово и че управляващите сериозно нарушават Закона.

И четвъртият, също много важен признак е ТЕХНИЧЕСКОТО ниво на службите, които участват в подготовката и провеждането на мероприятието. ВИЖТЕ какво е понастоящем руската ниво, според тази информация:

Руските служби за сигурност подслушват Скайп!

Руските служби за сигурност могат да подслушват  разговори, които се водят по  Скайп, предаде The Moscow Times.

Информацията е от  голяма руска IT компания, която твърди, че могат не само да подслушват разговори по Скайп, но и да определят точното местонахождение на потребителите.

Ето такива руски служби за сигурност вероятно стоят зад активното мероприятие на Станишев и за фиктивното му подслушване.

Мероприятието е много добре замислено и още по.добре изпълнено, но то не може да избегне характерните признаци, по които да са открива. А тези признаци са на лице при подслушването на Станишев. Колкото до разследването, то ще работи на празни обороти.   

И мероприятието си изпълни задачата, за която беше предназначено дискредитиране на Цветанов – двигател на предизборната кампания на ГЕРБ. С него вече се занимава прокуратурата.

От многото оперативни действия на Москва става ясно, че руските специални служби са подготвили голям ПЛАН, който включва различни агентурно-оперативни мероприятия, но с една цел: СМЪКВАНЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОРИСОВ И НЕГОВАТА ПАРТИЯ ГЕРБ!

Този план включва активното мероприятие на руския електронен проправителствен официоз „Известия“, който на 24.02.2013 г. в апогея на демонстрациите у нас, публикува тенденциозно дръзката статия срещу Правителството:

„Правителството на България не се задържа на власт без руската АЕЦ“. Към разглеждане на въпроса за строителството на атомната централа ще се върне вече новият кабинет“.

Москва е убедена още на 24.02 – в разгара на бунта у нас, че новото българско правителство ще бъде социалистическо и то ще разреши строителството на АЕЦ“Белене“

Статията тенденциозно и нагло разкрива, че Русия стои зад бунта в страната ни! Това е друго активно мероприятие пак чрез Станишев, който направи така, че протестите да бъдат окървавени. Отказването от властта на Борисов предотврати проливането на кръв!

За руските специални служби и голямата им резидентура в България, солидната подкрепата, която получават от бившата Държавна сигурност, а тя все още е по ръководните постове на МВР и на секретните служби, не е никакъв проблем да организират и извършват всякакви „активни мероприятия“ в България.

Станишев и неговите хора от БСП съзнателно премълчават един известен факт, че най-много НЕКОНТРОЛИРАНИ ПОДСЛУШВАНИЯ са извършвани от БКП и нейната наследница БСП. Верният и всесилен охранител на Живков ген. Григор Шопов и послушното VІ-то Управление ДС безконтролно слушаха и наблюдаваха всекиго и всичко, особено в навечерието на падането на режимите им! Тогава оперативните служби са били най-многобройни, за да воюват не само с враговете от Западния свят, но и с нарастващата вътрешна съпротива срещу режима.

Станишев много бързо забрави, че като премиер по време на „тройната коалиция“ той нареди на ДАНС да подслушват много журналисти дори и депутати.

Той дали е забравил за разработката на ДАНС “ Галерия“, ние ще му я припомним!

Оперативната техника, която се използваше тогава беше съветска и крайно примитивна. Ясно беше, че руснаците не ни дават по-специалната техника за подслушване, с която разполагаха.

Част от старата руска оперативна техника се налага да бъде използвана и сега от службите ни. Специализирана и модерна апаратура за подслушване или проследяване се продава свободно на пазара, но е много скъпа. Купуването и зависи от финансовите възможности на отделните страни и служби. С такава апаратура са оборудвани западните секретни служби, големите престъпните групировки и мафията. 

За ограничените възможности на българските служби стана ясно от стачките на полицаите, от която се разбра, че те нямат даже хартия за писане и дори химикалки. Компютрите са крайно ограничени и са въведени едва преди няколко години. Как ли се справят с организираната престъпност, която има съвременно оборудване? 

Много от криминалните групировки на подземния свят са създадени преди години от БСП и ДС. Те и сега продължават да са под контрола на олигарсите на БСП. Така столетницата използва възможностите на групировките, за да съдействат при организирането и провеждане на АКТИВНИТЕ МЕРОПРИЯТИЯ. 

Групировките разполагат със специална скъпа GSM апаратура, с която могат да включват и изключват всеки GSM апарат, да контролират контактите и да подслушват и записват разговорите в помещението в което е оставен телефона, макар и изключен. Такава апаратура е много скъпа и вероятно не е по възможностите на нашите служби.

Поредицата от АКТИВНИ МЕРОПРИЯТИЯ на БСП имаха за цел да смъкнат правителството на ГЕРБ, да дискредитират и ликвидират мотора на предизборната кампания на партията ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ и да разклатят авторитета на БОРИСОВ.

Последното АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ беше това с ИЗБОРНИТЕ БЮЛЕТИНИ, което не без съдействието на Прокуратурата и лично на главния прокурор ЦАЦАРОВ взриви страната точно в ДЕНЯ ЗА РАЗМИСЪЛ преди изборите, когато по Закон е забранена всякаква агитация и пропаганда!

Дознанието по БЮЛЕТИНИТЕ все още продължава?  Но пожарът, който беше преднамерено запалени преди изборите, пламна. Дирижираните медии и особено тази на “ империята Пеевски“ в истерични напъни раздухваха не само случая с „3/4 -ти“ достоверните подслушвания на Станишев, но и случаят с „незаконните“ изборни бюлетини.

И по двата случая все още нищо не е доказано, но те си изиграха своята роля за силно нагнетяване на обстановка в страната, създаване на напрежение и несигурност. Българският избирател беше отвратен от помията, която се изливаше в предизборната надпревара и жестоката война, която БСП водеше срещу ГЕРБ! И много българи не отидоха да гласуват.

Целта на БСП беше постигната – НИСКА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ и пълна мобилизация на червения електорат !

СТАНИШЕВ донякъде успя прилагайки изпитаната болшевишка тактика, за ликвидиране на противника чрез ожесточена компроматна война! 

Но въпреки неимоверните усилия, БСП остана втора партия и далече от гласовете на българите за ГЕРБ – над един милион!

С помощта на националистическите партии ДПС и Атака, БСП направи правителства и постави един послушен премиер – ОРЕШАРСКИ!  

СТАНИШЕВ съзнателно не пожела да разчете и да се съобрази с посланието на българския избирател и побърза да направи правителство, в което други да решават.

Той тепърва ще бере горчивите плодове от своята „ПИРОВА ПОБЕДА“!

БЪЛГАРИТЕ НИКОГА НЯМА ДА ЗАБРАВЯТ, ЧЕ СТАНИШЕВ МЪЛЧАЛИВО ДОПУСНА НАСТЪПЛЕНИЕТО НА ДПС В БЪЛГАРИЯ!

                                          ТОВА Е  НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО! 

« | »

1 Response to " ПОДСЛУШВАНЕ С “ 3/4-ти ДОСТОВЕРНОСТ“ – НОМEРЪТ НА СТАНИШЕВ "

  1. ely каза:

    ТОВА Е НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО!

Leave a Reply

Copyright © 2009 Разузнаване.ком. All rights reserved.