You are here: Home // Без категория // ПЕЕВСКИ СИ ОТИВА, НО НАРОДНОТО НЕДОВОЛСТВО И БУНТОВЕТЕ ОСТАВАТ

ПЕЕВСКИ СИ ОТИВА, НО НАРОДНОТО НЕДОВОЛСТВО И БУНТОВЕТЕ ОСТАВАТ

Народът иска оставка на правителството и нови избори!

Не смятам, че сме взривили обществото с кандидатурата на Делян Пеевски за шеф на ДАНС“, заяви в ефира на БТВ лидерът на БСП Сергей Станишев. 

Очевидно, лидерът на БСП и ПЕС Станишев отново лъже и се прави, че не разбира сериозността на онова, което сега се случва в България и вината на БСП за това.

Камен Костадинов – виден еначар от ДПС казва: Пеевски има качества за шефското място в ДАНС. И той е замаян от големите успехи на ДПС, в битката й за власт с БСП.

БЪЛГАРИТЕ НЕ ИСКАТ УПРАВЛЕНИЕТО НА БСП, ДПС и АТАКА!

ИСКАТ ОСТАВКА НА ТОВА ОПАСНО ПРАВИТЕЛСТВО, КОЕТО ПРЕВИВА ГРЪБ ПРЕД ТУРЦИТЕ, ЗА ДА Е ВЪВ ВЛАСТТА!

ДЕМОНСТРАНТИТЕ ИСКАТ НОВИ ЧЕСТНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ!

„Няма никакъв шанс да бъде преразгледано решението, Народното събрание се е произнесло по въпроса“, коментира пък Атанас Мерджанов от БСП.

Здраво се държат за властта народните избраници на БСП – социалистите, „защитниците на народа“, които са се вкопчили заедно с турците от ДПС и стискат здраво КОКАЛА! Затова БСП превива гръб и продаде националните интереси на турците чрез избора на еничара на Доган Пеевски за шеф на ДАНС.

НО ЕТО, ЧЕ НАРОДЪТ РЕШИ ДРУГО И ПРИНУДИ БСП, ВЪПРЕКИ НЕЖЕЛАНИЕТО Й ДА ОТСТЪПИ НА НАРОДНАТА ВОЛЯ, ДЕМОНСТРИРАНА ЧРЕЗ БУНТ!

ЗА ПРЪВ ПЪТ В СВОЯТА 100 ГОДИШНА ИСТОРИЯ КОГАТО БСП Е НА ВЛАСТ, НАРОДЕН БУНТ ОТХВЪРЛИ НЕЙНО РЕШЕНИЕ И Я ПРИНУЖДАВА ДА ГО ОТМЕНИ!

ИНАЧЕ, МНОГО ПЪТИ С БУНТ Е СВАЛЯНА ОТ ВЛАСТ! 

Кратка е радостта на ментора на ДПС – задкулисният кукловод – мафиотът Ахмед Доган,  който макар и за малко успя да се порадва, че наложи своя еничар Делян Пеевски за абсолютен господар на секретните служби в България – всъщност чрез чрез мафиотските способи на Доган,той щеше да се превърне в господар на България,

И за пръв път Лютви Местан забрави за сладката си многословна и пълна с поучителни слова реч и съвсем кротко и глухо обяви:

” ДПС ще инициира решение на парламента, с което да се отмени петъчното назначение на Делян Пеевски за председател на ДАНС”.

На днешния граждански протест липсваше бандата на младите социалистически червени „лъвчета” на лидера Станишев, които на предишните протести излязоха от нагласения по време Конгрес на БСП. По команда се хвърлиха сред демонстрантите с една единствена цел, да предизвикват полицията и започнаха да хвърлят камъни по нея, докато се стигна до кървав сблъсък.

Купените от мафиотската фамилия Пеевски медии гръмогласно тръбяха за страшни битки по улиците. Пригласяха им други, уж свободни медии и телевизии. Никоя медия не обясни защо и как от протест срещу високите сметки за ток, изведнаж той се превърна в бунт срещу Бойко Борисов и ГЕРБ.

В ефира се чу ясно как по микрофона на репортер от БТВ уплашени граждани викаха: Ама това са от младежката организация на БСП, те предизвикват полицията като хвърлят камъни”, но този запис се скри и по БТВ, или по друга медия не последва никакъв коментар.

В ТОЗИ МОМЕНТ ТЕЛЕФОННИТЕ И ИНТЕРНЕТ ВРЪЗКИ НА ПЛОЩАДА СА ЗАГЛУШЕНИ!

А СЕГА, КАК ЩЕ ОБЯСНЯТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ, ЧЕ МОБИЛНИТЕ КОМУНИКАЦИИ СА БИЛИ ЗАГЛУШЕНИ ПО ВРЕМЕ НА ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ НАЗНАЧЕНИЕТО НА ПЕЕВСКИ ЗА ШЕФ НА ДАНС?

Протестиращите в ефира обясняваха, че телефоните им са показвали, че имат обхват, но не са можели да се свържат с никой. „ДАНС вече работи с новия си шеф“, казва една от протестиращите.

 „Протестът беше абсолютно спонтанно организиран“,  добави още тя пред БТВ и поясни, че протестът не е организиран от нито една партия.

И каква подигравка с протестиращите :

От МВР официално съобщиха, че „НЕ СА РЕГИСТРИРАНИ ИНЦИДЕНТИ ПО ВРЕМЕ НА ПРОТЕСТА“! А КАКВО Е ЗАГЛУШАВАНЕТО ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ, УПЛАШИХТЕ ЛИ СЕ ОТ НАРОДНОТО ВЪЗМЕЗДИЕ?

Заглушаванего на телефоните е не по-малко сериозно от СеРеСЕ-та на Станишев ! Прокуратурата трябва да се самосезира и да направи проверки по този важен за обществеността въпрос.

Той трябва да бъде поставен и в Парламента, защото това е сериозен прецедент с налагането на масова цензура! Демонстрациите в бъдеще не само ще продължават, но очевидно ще растат.

На втория ден от демонстрациите, повече от 10 000 души излязоха пред Министерския съвет разгневени от избора на Пеевски за шеф на ДАНС.

Протестиращите носят само български знамена. Много от тях са изготвили плакати, които гласят: „Господа депутати, народът или групировките – изберете сега!“. „Вън Пеевски от ДАНС“; „Делян Пеевски в затвора“. Недоволните граждани скандират „Оставка!“, „Червени боклуци, измитайте се от тук!“;  „Долу БСП!“; „Ето сега е мафия!“.

Протестите вече започват да се политизират!

Сред протестиращите има и представители на Движение България на гражданите. Те обявиха, че държат на предсрочни парламентарни избори. Държат и да бъде потърсена наказателна отговорност от Делян Пеевски от времето, когато е бил зам.- министър. Той трябва да бъде съден, категорични са те.

„Никой от управляващите не пое отговорност за масовите протести в страната от изминалите два дни, предизвикани от скандалното назначение на Делян Пеевски за шеф на ДАНС“

Това посочи лидерът на „Движение България на гражданите“ Меглена Кунева на специална пресконференция по повод масовите протести в страната. 

Протестиращи заплашиха, че блокадата на НС ще продължи и през следващата седмица. Наред с това ще бъде блокиран и МС и няма да бъдат допускани депутатите да ходят на работа. Един от демонстрантите обяви, че Народното събрание вече му прилича на тоалетна, а Пламен Орешарски е кукла на конци.

Очевидно, отново предстоят напрегнати дни не само за софиянци, но и за цяла България, защото протести имаше в 17 града с искане за ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, КРАЙ НА УПРАВЛЕНИЕТО НА  БСП/ДПС И НОВИ ИЗБОРИ.

Протест пред Министерски съвет вече срещу кабинета на Пламен Орешарски ще се проведе и днес – неделя в столицата. Акцията ще започне от 18.00 часа пред Министерски съвет и трябва да продължи до 20.00 часа. Протести ще има и в други големи градове.

Паралелно с него от 18.00 часа започва шествие на Сдружение с нестопанска цел „Гражданска лига на България”. Сборият пункт на участниците в митинг-шествието е пл. „Народно събрание.

Районният съвет на БСП в район „Витоша“ прие декларация до Националния съвет на БСП и Градския съвет на БСП, с която иска оставката на председателя на НС на БСП и ръководеното от него Изпълнително бюро Станишев. В декларацията се казва още, че ръководството на партията и лично нейният председател, не са в състояние да намерят изход от кризата. И други структури на БСП искат оставката на Станишев.

„Нямам намерение да подавам оставка“, заяви лидерът на БСП Сергей Станишев вчера. Причина за коментара му стана подписка на 70 членове на столетницата, които с парафите си свикаха извънредно заседание на Националния съвет на БСП. Организацията им протече във Фейсбук без съгласуване със структурите на столетницата в страната, според „Стандарт“.

В СРЕДИТЕ НА БСП ИМА СЕРИОЗНИ НЕДОВОЛСТВА ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ЛИДЕРА СТАНИШЕВ!

Правителството е сериозно разклатено и народните бунтове могат да доведат до неговото сваляне и предсрочни избори!

 

« | »

Leave a Reply

Copyright © 2009 Разузнаване.ком. All rights reserved.