You are here: Home // Ахмед Доган, БСП, България, криза, политическа криза // „ФРАНКЕНЩАЙН” НЕ Е ПОБЕДЕН ОКОНЧАТЕЛНО, ЩЕ ИМА”ВТОРИ РУНД”

„ФРАНКЕНЩАЙН” НЕ Е ПОБЕДЕН ОКОНЧАТЕЛНО, ЩЕ ИМА”ВТОРИ РУНД”

Послушните пионки  на „задкулисието“ са доволни! Изборът на „Франкенщайн“ в Парламента мина!

Изборът на Делян Пеевски – догановият „ФРАНКЕНЩАЙН” за председател на ДАНС ще остане в българската история като едно от най-срамните, нагли и дръзки събития на българския преход. 

Замислено от болният мозък на изхвърления от властта Ахмед Доган, той сътвори своя ФРАНКЕНЩАЙН”, ЗА ДА СЕ ПОДИГРАЕ С БЪЛГАРИТЕ! 

„Мъжката секретарка“ на Доган ЛЮТВИ МЕСТАН, с помощта на позорно превилия г…..ръб СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ трябваше да наложат „ФРАНКЕНЩАЙН” на най-важният пост в страната – ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДАНС. 

Пръв изрази радостта си от налагането му в Парламента турчинът – националист ЛЮТВИ МЕСТАН, който каза, че „ПЕЕВСКИ е точният човек, който ще разчиства оборите на българските секретни служби”. 

Руснакът СЕРГЕЙ ДМИТРИЕВ СТАНИШЕВ който се преструва, че е българин нарече „ФРАНКЕНЩАЙН” – ПЕЕВСКИ „настървен за работа и готов да реже месо на живо”. 

А еничарът БИСЕРОВ пък каза, че „ФРАНКЕНЩАЙН” „ще вади зъби и много, много ще боли”!

Въобще в Парламента СТАНИШЕВ и МЕСТАН размахваха надутото плашило „ФРАНКЕНЩАЙН” не само сред депутатите, но заплашваха и цяла България.

Турците националисти и българските еничари пируваха, че превръщат България в турски вилает. 

Българският народ бързо разбра, че трябва да покаже своята сила и да изрита „ФРАНКЕНЩАЙН”, наглите турски националисти, безгръбначната продажна „столетница” и нейният руски лидер СТАНИШЕВ.

Иначе го чакат още по-тежки времена. 

Утрешният ден – 18 юни 2013 година отново ще влезе в парламентарната история на България.

Това ще е денят, в който ще се проведе „ВТОРИ РУНД” от битката за оцеляване на догановото изчадие „ФРАНКЕНЩАЙН”- ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ!

Застаналите с телата си зад него депутати от БСП и ДПС са намислили да търсят своя реванш на втория рунд, защото за тях борбата е на „живот и смърт”.

С характерната им безочливост, брутална наглост и НЕЗАЧИТАНЕ НА ЗАКОНИТЕ, след провала на мисията „ПЕЕВСКИ ШЕФ НА ДАНС“ новата задача на  „съзаклятниците” е да направят всичко възможно, на бившата шефка на тотото а сега „медийна императрица” ИРЕНА ПЕЕВСКА, синът ПЕЕВСКИ – „ФРАНКЕНЩАЙН” да ОСТАНЕ ПОНЕ НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ! 

Както пише „КАПИТАЛ”, „това може да стане само по един-единствен начин – КАТО СЕ НАРУШИ КОНСТИТУЦИЯТА”! 

„ДПС и БСП ще се опитат не да гласуват оставка на Пеевски, а да отменят решението на Народното събрание. Въпреки че на всеки юрист е ясно, че то е от категорията на неотменяемите.

Ако беше обратното, то депутатите щяха да имат възможност да отменят всяко едно назначение на парламента, случило се някога”.

Тезата на БСП и ДПС ще бъде, че Пеевски всъщност не е встъпил длъжност, защото не е подписал акта за встъпване. Нищо, че всички видяха как той срича клетвата си, ПОДПИСА КЛЕТВЕНА ДЕКЛАРАЦИЯ и веднага след това беше приет „на съвещание“ от услужливия главен прокурор СОТИР ЦАЦАРОВ.

После ПЕЕВСКИ сам обясни какво е намерил в празния председателския кабинет и как е посрещнал подчинените си. 

„Позицията на тези, които преди няколко седмици обещаваха да върнат законността, е толкова състоятелна, колкото и ако твърдяха, че той не е шеф на ДАНС, защото не се е запознал с плана за пожарна безопасност на агенцията„, пише „Капитал”.

Утре ще бъде голямата игра на българското „задкулисие“!

 

Ще очакваме също и непредвидимите ходове на неуравновесения Волен Сидеров и позицията на най-голямата партия в Парламента – ГЕРБ, на която “ тройната коалиция“ – БСП, ДПС и Атака съзнателно наложиха пълна изолация.  

Уважаеми приятели на сайта разузнаване!

Управляващата „тройна коалиция“ умува, като използва всички лостове в това число и Цацаров, как да използва юридическите трикове, за да спаси депутатското място на Пеевски. Затова днес не свикаха редовното пленарно заседание на Народното събрание. Така тя продължава с опасните си игри. Но да не забравя, че настройва обществеността още повече срещу себе си. Вторият рунд на битката Пеевски задължително ПРЕДСТОИ!   

« | »

Leave a Reply

Copyright © 2009 Разузнаване.ком. All rights reserved.