You are here: Home // Без категория, БСП, България, Олигарси, Преходът // ВОЛЕН СИДЕРОВ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПОКАЗА КОЙ Е ВСЪЩНОСТ

ВОЛЕН СИДЕРОВ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПОКАЗА КОЙ Е ВСЪЩНОСТ

Сидеров показа в Парламента истинския си национализъм!

Той свали маската си, за да видим що за националист е и даде „златния“си глас за по-нататъшна турска инвазия в България.  Сметката на Сидеров отново нарасна с някой друг милион!

СЛУЧАЙНО ЛИ БЕШЕ ИЗПУСНАТО СЪОБЩЕНИЕТО НА МС от 28 май 2013 г.?  

Официалното съобщение от Пресцентъра на МС, което разпространи Правителствената информационна служба в 18 и 30 часа на 28 май 2013 г. с цели 15 часа изпревари началото на гласуването на кабинета ОРЕШАРСКИ! 

Съобщението изпратено на 28 май 2013 г. в 18 и з0 часа гласи: Церемонията по встъпване в длъжност на новото правителство ще се състои в Гранитната зала на Министерския съвет след приемане на решението от Народното събрание за избора му. Очаква се нейното начало да е в 14 часа. 

Парламентът утвърди правителството на 29 май 2013 г. – 15 часа след обявяването му от Пресцентъра на Министерски съвет.

СЪОБЩЕНИЕТО НЕВОЛНО РАЗКРИ, ЧЕ Е ПОСТИГНАТА ДОГОВОЕНОСТ МЕЖДУ БСП, ДПС и АТАКА и фактичаски беше официално обявена създадената „ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ“ между трите партии! С игрите на АТАКА последваха два фатални за България избора – ръководството на Парламента и гласуване правителството на ОРЕШАРСКИ. След това АТАКА, или по-точно лидерът й СИДЕРОВ си повярва, че е човекът, който държи в ръцете си управлението на страната. Изживявайки се като такъв, той допусна БЪРЗОТО РАЗГРЪЩАНЕ КАДРИТЕ НА ДПС масово да заемат  ръководни постове из цялата страна, включително и в чисто български региони като Пловдив, Благоевград и други, където назначените областни управители са от ДПС. В старанието си да запази на всяка цена властта си, СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ направи големи отстъпки на ДПС ! Той всъщност позволи  ТУРЦИЗИРАНЕТО НА СТРАНАТА, което е равносилно на НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО ПРЕД БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ДЪРЖАВА! Но плановевете на ДПС с архитект АХМЕД ДОГАН не можеха да бъдат реализирани, ако ВОЛЕН СИДЕРОВ не използваше тази удобна патова ситуация и да я „КАПИТАЛИЗИРА“. В Парламента  без неговия „ЕДИН“ – но златен глас, намеренията на БСП и ДПС не можеха да се реализират. До учредяването на сегашния парламент Движението за права и свободи беше задължителна мишена на „Атака“ и трудно можеше да мине ден без някакви нападки или акции на Волен Сидеров и привържениците му срещу тях. Имаше и по-сериозни провокации, довели до сблъсъци и разследвания, като това пред джамията в София. От началото на настоящия парламент, националистическата риторика, свързана с етническите турци, изчезна от репертоара на Сидеров и „Атака“. Това не е резултат от еволюция във възгледите на Сидеров. Мълчанието му е договорено с ДПС и очевидно между тях има сключен съюз за „Мирно съвместно съществуване“, при определени условия, включително и с БСП.

Невероятно, но е факт, Волен Сидеров и неговата партия „Атака“ се правят, че не виждат назначенията на ДПС във властта. Очакваше се „тези върли националисти“ да дигнат голям вой, а те мълчат. Срещу тези назначения дори се бунтуват много местни организации на БСП, на които Станишев се чуди как да обяснява турската инвазия. 

В четвъртък – 20.06.2013 г. заседанието на Консултативния съвет по национална сигурност при Президента беше провалено поради скандалното поведение на ВОЛЕН СИДЕРОВ. На излизане от Президентството, на площад „Независимост” се засичат лидерите на ДПС и „Атака” – двете партии, които от години ДЕМОНСТРИРАТ ВЗАИМНА НЕТЪРПИМОСТ и за пръв път участват в обща коалиция, каквато и двете партии отричат. Докато Лютви Местан говореше за спешните социални мерки, предложени от кабинета „Орешарски”, Волен Сидеров скача на фонтана и грабва мегафона, който явно го е очаквал и започва да вика,„че е срещу  всички управляващи“!

Хули гражданските протести и ги нарича “ криминални банди“, иска оставката на Президента и  завършва с думите: „ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!”. 

Групата негови привърженици, облечени във фланелки с неговия лик и име отвръщат с мощно:“Атака”!“Атака”! 

СРЕЩУ КОГО Е г-н СИДЕРОВ АТАКАТА  на твоята партия „Атака“?

ДОСЕГА, С ТВОЕТО ПОВЕДЕНИЕ ПОКАЗВАШ, ЧЕ ТИ И ПАРТИЯТА ТИ СТЕ СРЕЩУ БЪЛГАРЯ!

А УЖ СТЕ НАЦИОНАЛИСТИ И ГРЪМОГЛАСНО ВИКАТЕ „ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ“? 

ТВОИТЕ ГЛАСУВАНИЯ В ПАРЛАМЕНТА ПРЕВЪРНАХА БЪЛГАРИЯ В „ТУРСКИ ВИЛАЕТ“! 

В ПАРЛАМЕНТА ДНЕС ТИ ГЛАСУВА ЗАЕДНО С БСП и ДПС И ПРОДАДЕ БЪЛГАРИЯ НА ТУРЦИТЕ! 

Днес се разбра, че Волен не е националист, а един театрален артист, който се продава за пари – за много пари!

« | »

2 Responses to " ВОЛЕН СИДЕРОВ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПОКАЗА КОЙ Е ВСЪЩНОСТ "

  1. Leony каза:

    Ataka, nachelo sas Siderov izmami nai-podflo sobstvenite si posledovateli.

  2. Ааааа то не се е разбрало от тия дни по чия свирка играе, а още по времето когато беше главен редактор на в. Демокрация. Останалото е театро .

Leave a Reply

Copyright © 2009 Разузнаване.ком. All rights reserved.