You are here: Home // БСП, България, криза, мафия, Олигарси, политическа криза, Преходът // ДОКЛАДЪТ НА ДОГАН – ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ

ДОКЛАДЪТ НА ДОГАН – ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ

Докладът на Доган на VІІІ-та конференция на ДПС е сериозна заплаха за националната сигурност на България!

Политическите анализатори и политолози се отнесоха с необяснимо пренебрежение към Доклада на Доган на VІІІ-та Национална конференция на ДПС. Докладът заслужава много сериозен прочит, защото зад сложния философски анализ и изводи на един  висок стил, който дори и делегатите не разбираха, Доган развива много опасни тези.

Театралният опит за покушение от Октай Енимехмедов – 25 гошният млад и образован български турчин срещу Доган, за малко не провали конференцията. След няколко часа прекъсване тя продължи, но речта му беше прочетена от Филиз Хюсменова. Докладът беше отпечатан и раздаден на делегати и гости.

На VІІІ-та Национална конференция на ДПС Доган обяви оттеглянето си от политиката и беше избран за почетен председател на ДПС. Депутатът Костадинов – близък сътрудник на Доган  поясни, че той ще участва в реденото на листи и във всички важни решения на партията, което е признание, че Доган остава задкулисен ръководител на ДПС.

Новият лидер на турската партия Лютви Местан на пресконференция официално заявя, че покушението над почетния председател на ДПС Ахмед Доган, е опит за „показно, ритуално, политическо убийство”. Но колкото и да се старае ДПС да прикрива истинските подбуди накарали младия Осман, с развален газов пистолет да нападне Доган пред десетки телевизии, излъчващи тържественото четене на Доклада, театралният характер на този акт е очевиден и не е „показно, ритуално, политическо убийство”, както твърди Местан. Проблемът за покушението е вътре в самата националистическа партия ДПС и най-вече в нейния лидер Ахмед Доган, заради неговото еднолично силово ръководство и налагане с диктатура абсолютната си власт.

Обикновените турци напразно очакваха Доган и ДПС да подобрят тежкото им положение и спасение от изключителната им бедност и мизерия. А Доган и неговото близко обкръжение трупаха богатства и тънеха в разхош. Доган излъга своя електорат и Октай Енимехмедов чрез атентата, с това свое неподтикнато от никого отчаяно действие, искаше да му напомни и да му даде  урок, като го стресне, уплаши и унижи публично!

Това е истинската причина Октай Енимехмедов да предприеме отчаяно действие, за да унижи самозабравелият се лидер на ДПС Ахмед Доган. Защото много от българските турци не приемат национализма и противопоставянето на българи с турци, което Доган утвърждава неотклонно в ДПС. За втвърдяването на Доган красноречиво говори изказването му, че „Балканската война била етническо прочистване”!

23 години на Ахмед Доган никой не потърси отговорност!

Доган трябваше да поеме политическа, правна и морална отговорност затова, че използвайки голямата си власт, забогатя неимоверно и превърна партийната върхушка на ДПС и близкото си обкръжение в заложници на жаждата за бързо забогатяване. Той се гордее, че създаде престъпни „кръгове” и мафиотски структури около себе си, с което открито и нагло се хвалеше. Политиците унизително превиваха пред него гръб, а Темида си затваряше очите!

И каква жалка ирония на съдбата – агент „Бор“- Тошо Тошев, гл.редактор на в-к „24 часа“ предлага на агент „Гоце“ – Първанов, президент на България, агент „Сава“- Ахмед  Доган да бъде награден с  най-високото българско отличие! И той е удостоен!  

Много са данните които говорят, че готвеният агент „Сава“ от свръх секретния отдел „Нелегали“ на Първо главно управление ДС е предаден на ръководство при Съветските другари, което означава, че Доган се е качил на много висока „агентурна орбита“! На такива дълбоко законспирирани агенти руснаците поставят много важни задачи. С това руско покровителство донякъде може да се обясни политическото дълголетие на Доган. 

В ПЪРВАТА обширна част от ДОКЛАДА, Доган на изключително висок стил изпъстрен с високопарни съждения, изрази и думи, явно целеше да покаже философското си  извисяване, правейки глобален анализ на проблемите в света и особено тези в Европейския съюз. Докладът започва така:

„Днес ние трябва да си отговорим на въпроса : какво в нашата стратегическа визия за света трябва да остане и да се развива? И коя част следва да се промени съобразно динамиката на европейските политически реалности и на регионалния политически свят”. Следва многословно философстване и Доган завършва така:

„ПЪРВИЯТ ПРОБЛЕМ на България и на цялата демократична общност в страната е категоричното възстановяване на Демокрацията! Няма нищо по-значимо от възстановяването на Демокрацията“.

„Демокрацията е стихията на Гражданското общество, която чрез изборното право за представителност на социалните структури в управлението прави сериозен пробив във Властовата система. За да бъде силно едно гражданско общество, то трябва да има адекватно представителство в социалната структура в партии и движения“. Доган явно отстоява по-голямото участие на ДПС в управлението на страната ни.

Колкото и парадоксално да звучи, Доган си задава въпроса:  

Защо след близо 20-годишен преход към пазарна икономика и демокрация Властовата система на държавата беше обсебена от идентифицирани „летящи обекти“ от подземния свят?

С типичната си наглост Доган изключва себе си от тези летящи обекти и от подземния свят и се обявява за голям радетел на „демокрацията”! Той демагогски продължава:

Скъпи фенове на Демокрацията!
С ваше позволение бих искал да се изповядам пред вас като човек, който е преживял катарзиса на подмяната на Демокрацията с Диктатура.

Доган се прави, че „Диктатурата му е непозната“, но ние ще му припомним ролята, която е играл в България през 23 годишния преход на страната ни, когато той самодоволно казваше: 

”Единоначалието при нас е било винаги нашия стил на работа и който не го изпълнява – вън” – и не само заплашваше, но Доган го изпълняваше. И изгони много за неподчинение. Изразявайки пораснало самочувствие, Доган с опиянение говореше:

”София не ми е достатъчна, нуждая се от Брюксел! Искам да правя политика за 500 милиона души”! Или пък това: 

„ВЛАСТТА Е В МОИТЕ РЪЦЕ. АЗ СЪМ ИНСТРУМЕНТА НА ВЛАСТТА”! 

Болните си амбиции Доган показва на 24.6.2009 година на митинг в село Кочан. Изпаднал в състояние на транс и обладан от собственото си величие и власт той казва:  „Ние искаме по-широко позициониране в парламента и от там в централната власт. Да имаме шеф на фонд земеделие, министри, зам. министри, вицепремиери“!

„Аз разпределям порциите на фирмите. Властта е в моите ръце“!

„Аз съм инструмента на властта който разпределя порциите на финансирането на държавата. В мене е концентрирана властта, а не във вашите депутати”.

Самочувствието му стига дотам, че той се вживява като едноличен господар на цяла България. 

Последната му изява е преди президентските избори, когато отново самонадеяно казва: „АЗ РЕШАВАМ КОЙ ЩЕ БЪДЕ ПРЕЗИДЕНТ”! – 19.05.2011г.

Голяма е измамната еволюция на Доган представяйки се като борец за ДЕМОКРАЦИЯ. Това поведение е точно пресметнато и зад него се крие секретен план за действие. С  приказките си за демокрация той крие жаждата за РЕВАНШ.

Болката от отстраняването му от власт е голяма, злополучния край и унижението на неговото тържествено изпращане го преследва непрекъснато и подхранва неговата злоба към всичко българско.

От ПОДЗЕМНИЯ СВЯТ (задкулисието) в което се скри той  определя насоките на ДПС, пътя на нейното укрепване и строго следи и контролира проникването на ДПС в държавното управление на България.

В Доклада, при едно внимателно прочитане могат да се разберат плановете, които Доган чертае за създадената и ръководена от него националистическа партия. Това са по-нататъшни твърди стъпки за превръщане на ДПС в голяма политическа сила, способна да постигне автономия в някои райони на страната. И това е начало на процеса за ТУРСКА АВТОНОМНА ДЪРЖАВА в границите на България.

Според Доган сега е много подходящ момента за бързи действия, когато БСП е слаба и не може да управлява без тях, а налудничавият Сидеров разбра, че лесно може да прави пари . 

Първият сериозен опит за глобално настъпление на ДПС по плана на Доган, беше опитът Пеевски да оглави най – важната, силна и силова структура в България – ДАНС, особено след като тя пое командването над всички служби за национална сигурност в България. 

Планът „Доган” свърши основната работа – подбор и подготовка на кандидата Пеевски, налагане обединяването на всички структури за национална сигурност в подчинение на ДАНС, прекрояване на българското законодателство според „мерките” на Пеевски и не на последно място, осигуряване на неговото гласуване в Народното събрание.

Планът „Доган” работеше перфектно, особено след като накара Станишев и неговите послушни депутати в Парламента да „играят” по неговата свирка.

Но Доган подцени един изключително важен фактор – българското национално съзнание, достойнство и силен рефлекс на народа, когато разбра, че БСП, ДПС и АТАКА с налудничавия ВОЛЕН СИДЕРОВ ПРЕДАВАТ НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ НА БЪЛГАРИЯ В РЪЦЕТЕ НА ПЕЕВСКИ –  всъщност в ръцете на ДОГАН. 

Народната реакция беше светкавична, непоклебима и сериозно стресна управляващите.

Уплашени, те се хванаха още по здраво един в друг, за да не загубят властта и кокала. И ако Сидеров правеше пари при тази несигурност, то Доган разбра, че трябва да се възползва от това, че БСП е уплашена, а желае да задържи властта на всяка цена, ДПС да завладява все повече места в държавното управление и територии в страната.

Това отговаряше на плановете на Доган, но тези действия заплашват сериозно нашата национална сигурност.

И БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО ТРЯБВА СЕРИОЗНО ДА СЕ НАМЕСИ, ЗА ДА СЛОЖИ КРАЙ НА ТУРСКОТО ПРОНИКВАНЕ В ДЪРЖАНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ.

Колкото повече се очертаваше, че под силния натиск на народа, тази ненормална „тройна коалиция” ще си отиде, толкова повече те се поддържаха взаимно, хващайки се за обреченото правителство на ОРЕШАРСКИ като за спасителен пояс.

БСП има голям опит защото често е изпадала в подобно положение, ДПС пък има своя стратег Ахмед Доган, а на Волен Сидеров се падна да държи „златния КОЗ“ и да прави пари. Играе се сложна игра на нерви между НАРОДА и УПРАВЛЯВАЩИТЕ! Кой ще надделее, времето ще покаже! И търпимостта на народа към лъжите на БСП, към турските напъни за власт и алчността на фалшивия националист за пари!

ДОКЛАДЪТ НА АХМЕД ДОГАН ОПРЕДЕЛЯ ОПАСНАТА РОЛЯ, КОЯТО ИГРАЕ ДПС И ТЯ Е В ОСНОВАТА НА НАСТОЯЩИТЕ СЪБИТИЯ В БЪЛГАРИЯ, ЗАПОЧВАЙКИ С ПЕЕВСКИ!

ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ НАЧЕЛО С БСП СЪЩО ЗАСТРАШАВА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ НА БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО ВСЯКА ПАРТИЯ ЗАЩИТАВА РАЗЛИЧНИ ИНТЕРЕСИ, НО С АНТИБЪЛГАРСКА И ПРОТУРСКА НАСОЧЕНОСТ!  

                                                          БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ!  

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

« | »

Leave a Reply

Copyright © 2009 Разузнаване.ком. All rights reserved.