You are here: Home // БКП, БСП, България, Държавна Сигурност, мафия, Преходът // СТАНИШЕВ ОКЪРВАВИ И ТЕЗИ МИРНИ ПРОТЕСТИ, ЗА ДА ЗАПАЗИ ВЛАСТТА СИ

СТАНИШЕВ ОКЪРВАВИ И ТЕЗИ МИРНИ ПРОТЕСТИ, ЗА ДА ЗАПАЗИ ВЛАСТТА СИ

С помощта на Русия Станишев смъкна правителството на ГЕРБ и Бойко Борисов, особено след като младежката организация на БСП, както и бойната група на младежите “Русофили в България” употребиха и окървавиха февруарските мирни
граждански протести.

Благоразумието на Борисов надделя над желанието му да запази властта на всяка цена и за да избегне кръвопролитията, той подаде оставка. 

Станишев и менторите му у нас и в Русия, с усета на опитни конспиратори разбраха, че това е момента отново да се докопат до властта. И го направиха макар и с цената на многото активни мероприятия с компромати и проливане на кръв.

Станишев върна отново руското влияние в България, което Борисов макар и трудно отхвърляше!

Ето защо, оставането на Станишев  на власт е от жизнено значение както за БСП, така и за геополитическите интереси на Москва и те ще направят всичко възможно да не допуснат неговото отстраняване!

Новите мирни граждански протести са изправени пред още по-сериозни проблеми, отколкото февруарските, защото сега става въпрос за отнемане властта на БСП и то по мирен път.

Историята е показала, че комунисти и социалисти винаги са взимали властта насилствено по кървав начин и само чрез проливане на кръв са били сваляни.

Станишев и сега има бойни групи готови да предизвикат и провокират мирните протести, или дори да пролеят кръв, за да се хвърли върху протестиращите вината за безредиците.

Правителството още от първия ден използваше предимно Сидеров и Атака, за да предизвикват мирните протести. Управляващите и особено парламента втвърдяваха езика и отношението си към протестите, които се оказаха не само масови и мирни, но и способни да изолират и неутрализират провокаторите, изпратени от Атака или от БСП.

Залогът за Станишев сега беше още по-голям, отколкото през февруари, когато свали правителството на ГЕРБ и Борисов. Ето защо той ще се бори, за да защити интересите на БСП и на „статуквото“. 

За успешното използване на февруарските протести имаше не само много сериозна подготовка от страна на Станишев, но и откритата намеса и подкрепа на Москва. Сега Станишев трябва да се справя сам без солидната логистична подкрепа, защото както се вижда и турците на Доган и хората на Сидеров се дистанцираха от протестите и лозунгите на демонстрантите срещу тях секнаха.

Парламентът няма нито авторитет, нито сила да се справи със ситуацията в България. Правителството и полицията са безсилни, защото както се разбра от снощната окупация на Парламента, много от полицаите симпатизират на протестиращите. Полицаите са предупредили младите хора обградили Парламента, че срещу тях се готви щурм с проливане на кръв, което и се случи призори.

Дните на това правителство са преброени, особено след проливането на невинна кръв!

За да се видят по-ясно големите възможности на Станишев по време на сегашните мирни протести, ще анализираме протестите през м. февруари, когато смъкнаха правителството.

Ако се направи непредубеден професионален анализ на февруарските протести се вижда, че те бяха режесирани от Москва.

Информираният по въпросите на тайните служби политик Йордан Соколов – бивш министър на вътрешните работи и председател на Народното събрание по време на управлението на СДС казва:

„Хората продължават да не виждат, че руските специални служби стоят зад февруарските протести, трансформирани от икономически към промяна на политическия модел”.

Предвестник на това, което ще се случва в България беше настъпилата рязка промяна в поведението на Сергей Станишев. Той вече демонстрираше дързост и самочувствие, характерни за баща му висшият комунист Станишев.

Станишев даже в българския Парламент дръзна да каже:

„Ако това правителство на ГЕРБ не подаде оставка, то ще бъде свалено с други средства”! 

Болшивишкото революционно изказване на Станишев стресна цяла демократична Европа. Ръководството на най-голямата партия в Европейския Съюз – Народната, поиска Станишев да се извини затова свое провокационно и антидемократично изказване, но той съзнателно замълча.

Но с по-нататъшните си действия показа, че тази заплаха е действителна, особено след като зад нея стои Москва и той я изпълни!

С цел сваляне управлението на ГЕРБ руската резидентура в България с помощта на кадрите на бившата ДС, които все още заемат ръководни постове в МВР, ДАНС и други секретни служби, организираха и проведоха многобройни активни мероприятия.

Целенасочено 48-ят конгрес на БСП се проведе в деня на демонстрациите, на който Станишев произнесе дълга реч в комунистически стил, надъхана със злоба срещу управляващите. Той нахъсваше младите социалисти и после им даде  указания да се влеят в протестите и да предизвикват полицията.

В архивите на телевизия bTV има запис на репортер, където български граждани с уплашени гласове викат: „ Но това са от младежката организация на БСП, те предизвикват полицаите и хвърлят срещу тях камъни”. bTV не даде гласност на този запис макар, че го чуха и видяха хиляди зрители.

Дали телевизията съзнателно  не прикри провокаторите на БСП на протеста? 

Но основната част от руския план за окървавяване на протестите и превръщането им от икономически – за високите сметки на тока, в политически, с искания за сваляне на правителството беше изпълнен от младежката организация на “Русофилите в България”, организирани от техния председател! 

И ако Борисов не беше подал оставка Станишев, изпълнявайки руския план не би се поколебали да пролее още кръв.

48-ят конгрес на БСП е характерен не само с дръзкия тон на Станишев, но и с радикалните, ултралеви болшевишки лозунги за революция и национализация, които стреснаха дори и такива стари и опитни кадри на партията, като бившия президент Георги Първанов и Румен Петков.

“РАДИКАЛНАТА ПРОМЯНА” би могла да означава и завой към БОЛШЕВИЗМА И МАОИЗМА.Подобни определения са характерни само за ЛЕВИТЕ РАДИКАЛНИ ПАРТИИ В ЛАТИНСКА АМЕРИКА” е изказването на Румен Петков. След конгреса започва бързото неутрализиране на бившия зампредседател на партията.

За друг издигнат лозунг на конгреса от Станишев Първанов казва: “Национализация на политиката е заплаха за всички политически партии”. И оттогава започва неговото изолиране и отстраняване от партията.

„Имаше връзка между събитията, които се случваха по това време в страната“, счита Йордан соколов.

„Нека си представим, какво щеше да стане в България, ако атентата срещу Ахмед Доган не беше извършен от етнически турчин“, коментира той.

Последва стрелбата срещу Златко Баретата – много добре подготвен акт. Покриха се нещата, не стана ясно кой е наемател на това таванско помещение в административна сграда пълна с адвокатски кантори, където е много трудно да се намери свободно помещение.

Досието „Буда“ е пряк компромат срещу правителството и срещу премиера.

Несъмнено зад протестиращите стоят руските геополитически интереси, с добра логистична подкрепа. Какво означава, че един от организаторите на протеста да е председател на „русофилите” в България”?

Последваха СеРеСе-тата на Станишев с 3/4-ти достоверност и като капак откритите фалшиви изборни бюлетини. И по двата компромата Прокуратурата начело с шефът й Цацаров месеци наред се ровят, но явно нищо не намират.

Русия призна, че наказва Бойко Борисов заради отказа му да строи АЕЦ”Белене”. 

Руският електронен проправителствен официоз “Известия” на 24.02.2013 г. в апогея на демонстрациите, публикува тенденциозно дръзката статия срещу страната ни:

“Правителството на България не се задъръжа на власт без руската АЕЦ.

Статията дори не крие, че Русия стои зад бунта, чрез който падна правителството на Бойко Борисов.

Путин и Русия следят отблизо това, което става в България и разполагат с възможности да се намесят във всеки момент когато преценят, че властта на Станишев е заплашена да падне!

Ето защо, сегашните мирни протести като февруарските, сериозно са заплашени да бъдат употребени и окървавени от Станишев и руските му бойни другари!

 

« | »

3 Responses to " СТАНИШЕВ ОКЪРВАВИ И ТЕЗИ МИРНИ ПРОТЕСТИ, ЗА ДА ЗАПАЗИ ВЛАСТТА СИ "

  1. д-р Петроff каза:

    СерГей СатанеШеф,както и всички комуняги, няма проблем с проливането на народната кръв.Нито съвестта ще му се възмути,нито му пречи на спокойния сън.

  2. д-р Петроff каза:

    И само да добавя ,че от професионална гледна точка,той болезнено не приема чуждо мнение,и мисли,че властта му принадлежи по закон и рождение.Изговора му е слобен и речите му са реваншистки,а той казва и си вярва,че не е реваншист.Бил просто честен.И…

  3. Основен въпрос обаче иска отговор в срок 24 часа и Президентът се призовава да поиска писмено доказателство кога как и в каква процедура г-н Станишев е станал ЧЛЕН на БСП? Изглежда такъв автентичен документ няма. Следователно той е получил мандата чрез измама и мандатът трябва Незабавно да бъде обявен за невалиден. Тук никакви руски служби не важат. Лицето Станишев не е приеман за член на никаква българска партия. Точка.

    Адвокати за Демократска България

Leave a Reply

Copyright © 2009 Разузнаване.ком. All rights reserved.