You are here: Home // БКП, БСП, България, Преходът // ПОЛИТИЧЕСКАТА БОРБА МЕЖДУ БСП И ГЕРБ Е БОМБА СЪС ЗАКЪСНИТЕЛ

ПОЛИТИЧЕСКАТА БОРБА МЕЖДУ БСП И ГЕРБ Е БОМБА СЪС ЗАКЪСНИТЕЛ

В събота – 16 т.м. ГЕРБ организират митинг в Пловдив.

Лидерът на партията Бойко Борисов в сряда – 13 ноември, пред журналисти в парламента заяви:

“Хиляди хора призовават да оглавим протестите, да се намесим в тях“.

„Ние до този момент не сме го правили. Затова ще организираме свой митинг”.

Това обяви пред медиите в кулоарите на НС лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Така той отговори на декларациите на лидера на БСП Сергей Станишев и на лидера на ДПС Лютви Местан, които от парламентарната трибуна обявиха, че протестиращите вчера около парламента са ултраси, организирани от ГЕРБ.

Дадох указания – в събота, в 12.00 часа да организираме един протест на ГЕРБ, със знамена – партиен протест, за да видят когато иска ГЕРБ да прави протест за оставка, как се прави. Протестът ще е в Пловдив.

„Митингът организиран от ГЕРБ не е в София, а в родния град на новия политик Бареков – Пловдив“.

Борисов каза, че ще призове симпатизантите на партията да участват активно. Запитан защо в Пловдив Борисов отговори, че в София има достатъчно протести срещу правителството и затова са избрали втория по големина български град.

След това имаме среща с всички кметове на ГЕРБ там„, заяви Борисов.
Попитан дали той ще е начело на митинга, Борисов отговори:
„А КОЙ ДРУГ“?
А КАКВО Е ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО И СЪПЕРНИЧЕСТВОТО НА БСП?

В събота – 16 т.м. БСП организират митинг в София.

Организацията на софийския митинг на БСП е обявена ден, след като лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че организира митинг на партията в Пловдив.

БСП за пореден път показа, че не се е променила от времето, когато се наричаше БКП.По времето на социализма, комунистическата партия организираше уж доброволно многолюдните си митинги.

Сега, зависимите или залъгвани от БСП хора, по същия начин се принуждават “доброволно” да отиват на съботния партиен митинг.

Вижте и се убедете доколко имаме право.

Вижте какви инструкции за организиране на митинга дава ръководството на софийската градска организация на БСП!

“Всички кандидати за държавна служба, подали молби в централата на БСП, да бъдат мобилизирани за контра-митинг на партията в събота (16 ноември) в София“, разпорежда новият шеф на БСП-София Калоян Паргов в писмо, разпратено до председателите на Районните съвети на партията.

Планира се митингът да тръгне от Орлов мост в 11:30 часа в събота.

„Считаме, че във вашето полезрение трябва да се имат предвид и кадрите, които предлагахте като кандидати за заемане на длъжности в съответните държавни и други обществени служби”, пише в писмото на Паргов, потвърдено   от централата на БСП.

Другите мобилизирани партийци са секретарите и ръководствата на основните партийни организации, районните съвети и контролни комисии, ръководствата и активите на женската и младежката организация, и обединението на ветераните.

БСП свиква също членовете на избирателни комисии от квотата на левицата, застъпниците и наблюдателите в комисиите.

От софийската организация на партията неофициално коментираха, че присъствието на кандидатите за държавни постове на митинга в събота ще се счита за знак за надеждност и лоялност и ще повишат шансовете им за назначение.

СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ ОТНОВО СЪЗДАВА ТИПИЧНА БОЛШЕВИШКА ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА МИТИНГА! СТАНИШЕВ ОТНОВО НИ ВРЪЩА ВЪВ ВРЕМЕТО НА СОЦИАЛИЗМА!

Дано сред организираните кадри на столетницата не се намерят „яростни революционери”, които да търсят умишлено сблъсъци с политическите си опоненти и да не се стигне до кървави сблъсъци с мирни български граждани, както през февруарските събития.

Дано политическата борба между ГЕРБ и БСП в събота не покаже отново грозното лице на българската демокрация!

« | »

Leave a Reply

Copyright © 2009 Разузнаване.ком. All rights reserved.