You are here: Home // Ахмед Доган, БСП, България, Преходът // ФЕСТИВАЛЪТ НА БЪЛГАРСКОТО ЗАДКУЛИСИЕ

ФЕСТИВАЛЪТ НА БЪЛГАРСКОТО ЗАДКУЛИСИЕ

Най-влиятелните българи за 2013, които променят България!

В класацията на българското издание „Форбс“ 50-те най-влиятелни личности в страната, освен по материалното им благосъстояние, оценявано е и желанието им да ПРОМЕНЯТ БЪЛГАРИЯ, каза пред бTV в сряда главният редактор Йордан Матеев.

Класацията показва най-влиятелните българи към 21 октомври 2013 година.

В първата десетка са, както следва:

1. ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ – собственик на Корпоративна търговска банка
2 АХМЕД ДОГАН – почетен председател на ДПС
3. ТИМ – ТИХОМИР МИТЕВ, 4. ИВО КАМЕНОВ, 5. МАРИН МИТЕВ – „Химимпорт“, диверсифициран бизнес

6. СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ – председател на БСП, президент на ПЕС
7. ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ – „Нова българска медийна група“, депутат от ДПС
8. ЦЕКО МИНЕМ, 9. ИВАЙЛО МУТАФЧИЕВ – Първа инвестиционна банка
10. ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ – генерален директор на „Лукойл България“

11. БОЙКО БОРИСОВ – Председател на ГЕРБ
12. РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ – Президент
13. ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ – Министър-председател

Според издателите на списание „Форбс“ – България, класирането се извършва на базата на притежаваните и контролирани от съответната личност ресурси – активи, нетно богатство, брой подчинени, позиция в управлението на държавата и неправителствени организации, годишен бюджет, годишни приходи и т.н., както и доколко въпросната личност използва тези ресурси, ЗА ДА ПРОМЕНИ БЪЛГАРИЯ.

Интерес представлява как списанието “ Форбс“ определя 7-то място на ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ – човекът на ДОГАН, който не успя да се докопа до ДАНС, за да „ПРОМЕНИ БЪЛГАРИЯ“?! 

„С нарастващи позиции в медийната публичност и структурите на властта приближава страната до невиждана концентрация на влияние“, пише за Пеевски в класацията, която го свързва директно с „Нова българска медийна група“, управлявана от майка му Ирена Кръстева.

Как да определим държава, в която ПРЕМИЕРЪТ, ПРЕЗИДЕНТЪТ, ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ПАРЛАМЕНТА, РЪКОВОДИТЕЛИТЕ НА ВЪРХОВНИТЕ СЪДИЛИЩА, ГЛБАВНИЯТ ПРОКУРОР, ЕВРОКОМИСАРЯТ не попадат между първите 10 по влияние върху икономиката и политиката й?

Как да определим държава в която легитимната власт е заменена от хора, които управляват по силата на зависимости и с методи, които ги няма разписани нито в законите, нито в конституцията. Хора, които са поставили  министри,  народни представители и институции, които те управляват ЗАД КУЛИСИТЕ?!

Как да определим държава, в която кражбата от общото, цинизмът и лъжата са новите ценности, които нахално избутват установената представа за почтеност, бизнес и успех.

ТОВА Е МАФИОТСКА ДЪРЖАВА!

Това е България, в която местното поделение на списание „Форбс“ обяви банкера на всяка власт Цветан Василев и още по-скандалния политик в пенсия Ахмед Доган за нейни суверени.

Малко по назад е символът на непокизма в България – успелият мъж на 33 Делян Пеевски.

Единственият груб пропуск в топ 10, за да бъде класацията наистина дрийм тийм на задкулисието в България, е съпругата на лидера на БСП Сергей Станишев – Моника Станишева.

Точно тя, а не той, заслужава мястото в челото на задкулисната ранглиста. 

ТУК ВСИЧКИ Е ТОЛКОВА ФАЛШИВО И ОБЪРНАТО С ГЛАВАТА НАДОЛУ, ЧЕ СКАНДАЛНОТО И НЕНОРМАЛНОТО СЕ ПРЕДСТАВЯТ ЗА СТАТУКВО, С КОЕТО ТРЯБВА ДА СВИКВАМЕ, ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАМЕ И ДА ГО ПРАЗНУВАМЕ С ШАМПАНСКА!

Тежко на България щом Цветан Василев и Ахмед Доган са най-влиятелните българи! (видео)


« | »

1 Response to " ФЕСТИВАЛЪТ НА БЪЛГАРСКОТО ЗАДКУЛИСИЕ "

  1. Гамен каза:

    Месец и половина след обявяването на тази нелепа класация се сетихте и вие да напишете нещо. Разбира се, не сте се сетили да публикувате името на автора, съставил класацията, нито с кого е обвързан, нито защо я е подредил по точно този начин. Доста неадекватно „разузнаване“.

Leave a Reply

Copyright © 2009 Разузнаване.ком. All rights reserved.