You are here: Home // арабски страни и събития, България, европейски съюз, политическа криза // ЕВРОПА СЛЕД ЕВРОПЕЙЦИТЕ – ОТГОВОР НА ЕВРОКОМИСАРЯ ХАН

ЕВРОПА СЛЕД ЕВРОПЕЙЦИТЕ – ОТГОВОР НА ЕВРОКОМИСАРЯ ХАН

Тук се решава съдбата на малки страни като България!

Шокирани от доклада на еврокомисаря Йоханес Хан, който направо унищожава българската нация и България като държава, ние прозряхме корпоративните интереси на „големите акули“, които обитават огромната сграда на снимката по-горе. А малки страни като България са лесна плячка на алчните европейски хищници, облечени в скъпи черни костюми. Една малка Гърция, преследвайки интересите си едва не обърна клатещата се лодка на Европейския съюз, който явно не знае, че и българския народ лесно не се дава. Така че „европейците“, да не бързат с отписването на България!

Страната ни вече стана веднаж лесна плячка на един корумпиран висш еврокомисар – социалиста Гюнтер Ферхойген, който коварно излъга от трибуната на българския парламент казвайки, че „има решение на Европейската комисия, ако България не си затвори атомните реактори, няма да бъде приета за член на Европейския съюз“.

Атомните реактори бяха печеливши и те крепяха цялата българска икономика, но заради корпоративни интереси бяха затворени.

Еврокомисарят Ферхойген, Симеон Сакскобургготски и Меглена Кунева са главните виновници за затварянето на реакторите и така обрекоха България да бъде една бедна страна, а българите да страдат и мизерстват.

Авторите на доклада обричат на смърт България, но съзнателно премълчават и прикриват голямата опасност, която заплашва също Европейския съюз и въобще цяла Европа, които също могат да изчезнат след 50 години.

Ето защо, напълно оправдано поставихме заглавието, което самият Хан беше определил:

“ЕВРОПА СЛЕД ЕВРОПЕЙЦИТЕ”.

Ето и неговите думи:

„Дълго търсих точното заглавие на този документ и най-накрая се спрях на “БЪЛГАРИЯ СЛЕД БЪЛГАРИТЕ”, като предупреждение, че ако не вземем необходимите мерки, не след дълго можем да се сблъскаме с подобен доклад, но вече със  заглавие “ЕВРОПА СЛЕД ЕВРОПЕЙЦИТЕ”.

В доклада си, освен наглата циничност за трагичния край на българската нация, комисарят Хан казва:

„Почти няма държава, както от глобалните играчи, така и от съседните на България страни, която да не си точи зъбите и да си прави сметка как да приобщи тази територия към себе си, било чрез създаване и подпомагане на собственото малцинство в тази територия, било чрез приобщаването на ромския етнос към своите интереси”.

Комисарят Хан недвусмислено има предвид Турция и интересът й за приобщаване на български земи, използвайки за тази цел турското малцинство в България.

А ето как стои въпроса с ромския етнос – циганите в България:

1980 г. – 1% от населението на България;       1990 г. – 2.5% от населението на България; 2000 г. – 4.6% от населението на България;    2010 г. – 10% от населението на България.

Темповете на увеличаването на циганите и намаляването на българите остават същите – удвояване на всяко десетилетие. Което означава, че в 2020 – циганите вероятно ще бъдат вече 20% , а през 2030 – 40% от населението на България. Това се дължи на голямата циганска популация.

Анализирайки целият доклад на комисаря Хан ние стигаме до извода, че не е възможно ръководството на Европейския съюз да е одобрил един такъв документ, с такива категорични изводи, цинични и налудничави предложения и явен геноцид, ето защо той се разпространява апокрифно.

Но анализът в доклада на eврокомисаря Хан за бъдещето на България, в много отношения е верен и точен, особено що се отнася до негативната роля на българските управници, политици и олигарси. Но ако докладът е действителен, необяснимо е защо той излъчва една незаслужена и злобна тенденциозност, отнемайки на България дори и правото народът й да обитават родната си красива страна.

Да, красива е България и затова мераците за нея са много!

Без да влагаме зла умисъл, ние ще се постараем да докажем, че опасността от сериозни демографски промени не преследва само България. Има един световен „ФЕНОМЕН“, който всички европейски политически лидери и магнати виждат, но мълчат.

Феноменът се казва „СВЕТОВНА ИСЛЯМСКА ИНВАЗИЯ“!

СВЕТЪТ БЪРЗО СЕ ПРОМЕНЯ В ЕДНА НЕВЕРОЯТНА И ОПАСНА НАСОКА!

Доказано е, че демографското бъдеще на децата от нашето поколение ще бъде далече по-различно от съвремието, на което днес светът се радва. Защото човечеството, при това в световен мащаб е свидетел на ГОЛЕМИ ДЕМОГРАФСКИ ПРОМЕНИ.

Според научно обоснованата статистика, за да просъществува една раса повече от 25 години, необходимата минимална раждаемост е 2.11 ДЕЦА НА СЕМЕЙСТВО.

ПРИ ПО-МАЛКА ПОПУЛАЦИЯ ВСЯКА РАСА ЩЕ СЕ СТОПЯВА И ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ!

Според обосновани анализи, никоя раса не се е възстановявала при раждаемост 1.9 деца, защото това би отнело от 80 до 100 години. А в света не били измислени икономически модели или системи, които биха  могли да поддържат съществуването на расата в такъв дълъг период от време.

Обедняването е причината за намаляване на раждаемостта!

Ако в две семейства, всяко от тях е с по едно дете, то поколението, което ще бъде създадено от децата им, ще е само ПОЛОВИНАТА ОТ ТОВА НА РОДИТЕЛИТЕ.

И ако децата на децата също родят само по едно дете, тогава внуците ще бъдат само ЕДНА ЧЕТВЪРТ. Такъв е сривът на съвременната човешка популация.

ВСЯКА ЧОВЕШКА РАСА СЕ СЪЗДАВА И РАЗВИВА, ИЛИ ОТМИРА И ИЗЧЕЗВА В ЗАВИСИМОСТ ОТ СТЕПЕНТА НА НЕЙНАТА ПОПУЛАЦИЯ!

През 2007 г. раждаемостта във Франция е средно 1.8 деца на семейство, в Англия 1.6; в Германия 1.3; в Гърция също 1.3; в Италия 1.2;  в Испания 1.1 деца средно на семейство.

В целия Европейски съюз (ЕС) средната раждаемост на семейство е 1.38 деца.

Раждаемостта в България за този период е ПОД ЕДИН ПРОЦЕНТ!

До 25 години една трета от европейските деца ще бъдат родени в мюсюлмански семейства.

Въпрос на време от няколко десетилетия е Европа, каквато сега я познаваме ДА СЕ ЗАЛИЧИ!

Но въпреки, че раждаемостта в много страни от ЕС е далече под 2.11 деца, то популацията на Съюза и на Европа като цяло не намалява.

В основата на този невероятен факт стои явлението „ИМИГРАЦИЯ”! 

Имиграцията е тази, която отваря вратите на „ФЕНОМЕНА“ ИСЛЯМСКА ИНВАЗИЯ!

Имиграцията е в основата на демографските промени не само в европейски, но и в световен мащаб.

И НЕПОНЯТНО ЗАЩО, ИСЛЯМСКАТА ИНВАЗИЯ В Е.С. И ЕВРОПА СЕ ПРИЕМА ЗА НОРМАЛНА! Вероятно заради евтината работна ръка.

НЕ СЕ ВИЖДА НЕСЪЗНАТЕЛНО ИЛИ СЪЗНАТЕЛНО ОПАСНОСТТА ОТ ТОЗИ „ФЕНОМЕН“!

ПОНАСТОЯЩЕМ, ИСЛЯМЪТ Е НАЙ – БЪРЗО РАЗВИВАЩАТА СЕ РЕЛИГИЯ И СЪВСЕМ СКОРО ЩЕ ЗАЕМЕ ЛИДЕРСКОТО МЯСТО В СВЕТА.

А МЮСЮЛМАНИТЕ С ТАЗИ ПОПУЛАЦИЯ СА НАЙ – БЪРЗО РАСТЯЩАТА РАСА В СВЕТА!

От 1990 г. насам, 90% от емиграцията в Европа е от МЮСЮЛМАНИ и тяхното влияние върху ръста на общата популация на Европа е огромно.

Във Франция средната раждаемост на едно френско семейство е 1.8 деца, докато средната популация на емигрантите мюсюлмани е 8.1 деца.

Южна Франция, която доскоро е била едно от най-наситените с църкви места в света, сега там има много повече джамии, отколкото църкви.

30% от французите до 20 годишна възраст са мюсюлмани.

В по-големите градове като Париж, Марсилия, Ница и други този процент вече достига 45%.

До 2027 година на всеки 5 французи един ще бъде мюсюлманин.

САМО СЛЕД 40 ГОДИНИ, МНОГО ВЕРОЯТНО Е ФРАНЦИЯ ДА БЪДЕ ИСЛЯМСКА РЕПУБЛИКА!

Германското правителство, което първо се престраши да говори открито за сериозните демографски проблеми, направи следното изявление:

„ Западането на германската популация  вече не може да бъде спряно! Падението е необратимо!

До 2050 година Германия ще бъде мюсюлмански щат”!

Според германските анализатори, понастоящем в Европа има над 52 млн. мюсюлмани. През следващите 20 години в резултат на високата им популация това число ще се удвои на 104 млн.

През последните 30 години мюсюлманското население на Великобритания нараства от 82 000 на 2.5 милиона – 30 пъти повече. В страната има повече от 1000 джамии, много от които са в бивши църкви.

В Холандия 50% от всички новородени са мюсюлмани, такъв е процентът и на младежите до 15 години. Това означава, че в недалечно бъдеще половината от населението на Холандия ще бъдат мюсюлманите.

В Белгия 25% от населението и 50% от новородените са мюсюлмани. Правителството на Белгия признава, че до 2025 г. една трета от децата на Европа ще бъдат родени в мюсюлмански семейства.

Статистическият анализ на САЩ показва същата тенденция, за ръста на „ИСЛЯМСКАТА ИНВАЗИЯ“.

Понастоящем американската раждаемост е средно 1.6 на семейство.

С помощта на латиноамериканската емиграция, американската популация се е увеличила на 2.11%. Но ако през 1970 година мюсюлманите в САЩ са били около 100 000, през 2008 г. те вече надминават 9 милиона. Понастоящем, отдавна са надминали 10-те милиона.

На неотдавнашна конференция в Чикаго проведена от 24 мюсюлмански организации в САЩ се взимат важни решения, които се основават на тяхната бърза популация.

Основният извод който правят е, че до 30 години в САЩ ще живият повече от 50 милиона мюсюлмани.

ВИСОКАТА ПОПУЛАЦИЯ НА ИСЛЯМСКАТА РАСА Е КАТО „ ЦУНАМИ”, КОЕТО ЩЕ ЗАЛЕЕ НЕ САМО ЕС И ЕВРОПА, НО И ЦЕЛИЯТ СВЯТ! НО ОТГОВОРНИТЕ ФАКТОРИ МЪЛЧАТ!!!

 

И България е под голяма опасност от „Османско цунами“!

 

 

 

« | »

Leave a Reply

Copyright © 2009 Разузнаване.ком. All rights reserved.