You are here: Home // Ахмед Доган, БСП, България, криза, мафия, Олигарси, политическа криза, Преходът // ПОЛИТИЦИТЕ ГОТВЯТ ГОЛЯМО „РИАЛИТИ ШОУ“ ПРЕЗ МАЙ

ПОЛИТИЦИТЕ ГОТВЯТ ГОЛЯМО „РИАЛИТИ ШОУ“ ПРЕЗ МАЙ

Забравете пролетта! Задава се поредното „РИАЛИТИ ШОУ“- ИЗБОРИ!                                                       

Вечните политически играчи и този път ще очернят радостта на българина от пролетта, защото те винаги правят това, когато се зададат избори. По телевизиите политиците ще показват добронамереност, но няма да ни се размине плюенето както и различни  бръмбаргейтове, които вече започнаха. 

Пак ще се сипят щедри обещания, но ще има също мръсни номера и компромати, удари под кръста, митинги показващи големите партийни мускули, ще има песни и фанфари – въобще ще сме свидетели на поредното предизборно „РИАЛИТИ ШОУ“.

И понеже надпреварата отново ще бъде за власт и жестока борба кой да я яхне, шоуто пак заслужава старото си име – „СТАНИ ШЕФ” и пръв в борбата за власт пак ще бъде СТАНИШЕВ!

Затова мотото на новото риалити е като старото – СТАНИ ШЕФ СТАНИШЕВ!

Голямото шоу ще бъде през май, когато всичко в природата се пробужда!

ДАЛИ БЪЛГАРИТЕ НА ТЕЗИ ИЗБОРИ ЩЕ СЕ ПРОБУДЯТ И ЩЕ ВЗЕМАТ МЕТЛАТА, ЗА ДА ИЗМЕТАТ ВСЯКАКЪВ ПОЛИТИЧЕСКИ БОКЛУК? 

А той цели 23 години се е събирал в България!

Шоуто ще бъде грандиозно не само за това, че пак ще се правим на европейци, пращайки няколко депутата да си поживеят добре в Европа, а и защото играта „СТАНИ ШЕФ“ вероятно ще се играе в нов формат – във формата „2 в 1”.

Изборите за Европарламент ще са и народната присъда за съдбата на играчите в това „РИАЛИТИ ШОУ“, особено ако масово гласуват българите. Затова политиците от сега настръхнаха, окупираха телевизиите и взеха да вадят флашките с компромати, от страх да не се стигне до предсрочни избори, както миналата пролет.

Европейските избори лично не блазнят СТАНИШЕВ, защото той си има ПЕС. Но пък отново ще се бори с лакти и нокти до кръв, за да СТАНИ ШЕФ, защото иначе ПЕС-ът може да му избяга.

В предишното риалити “ СТАНИ ШЕФ“ СТАНИШЕВ играеше централна роля.

Сигурно е, че той отново пак ще си избере първостепенна роля и в новото риалити. Но Форматът „ 2 в 1” явно го плаши, защото ако не СТАНИ ШЕФ, може да се лиши от големия си ПЕС.

Когато е заплашен, той става много зъл и опасен – истински болшевик, което показа на последния партиен конгрес заявявайки, че:

АКО ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО НА ГЕРБ НЕ ПОДАДЕ ОСТАВКА, ТО ЩЕ БЪДЕ СВАЛЕНО С ДРУГИ СРЕДСТВА”! 

Болшевишката му заплаха стресна цяла Европа, която не можеше да повярва, че председателя на ПЕС – социалистът СТАНИШЕВ може да изрече, че ще свали насила демократично избрано правителство, като в латино страните или арабския свят. Но той с помощта на руснаците  и вродената му еврейска хитрост изпълни заплахата си.

С провокиран кървав бунт СТАНИШЕВ свали правителството на ГЕРБ и предизвика предсрочни избори.

Той вероятно и сега отново ще дотърчи да търси помощ от „ големия брат”. А те „братушките“ пак ще му помогнат, защото знаят как да правят революции и да свалят правителства. А нали той си е почти руснак?

После СТАНИШЕВ ще впрегне бойното ядро на „столетницата“ и ще се хвърли в борбата за власт. Арсеналът му е голям – има си провокатори, бивши ченгета за компромати, телефонгейтове и подслушвания, хора за замерване с помия и кал – въобще СТАНИШЕВ има готовност за водене на сериозна политическа война – като „Сталинградската битка“.

Вероятно, той отново ще поиска както на миналите избори, да отврати българина и той да не отиде да гласува.

В предишното шоу макар и да не беше победител, с режисьорска намеса той се вреди да СТАНИ ШЕФ, но плати суров данък.

Трябваше да седне на средния пръст на един промъкнал се в шоуто върл националист и- ЦИРКОВ КЛОУН, а неговият обикновен среден пръст се превърна в „златен“.

Отзад СТАНИШЕВ беше яко беше подпрян не от друг, а от самият ДОГАН – задкулисният почетен лидер на ДПС макар, че мумията МЕСТАН си пишеше на себе си тази заслуга.

Клоунът добре играеше играта до един момент в който реши,  че малко му се заплаща за охотно предлагания от него „златен пръст”.

И самонадеяно реши да си дигне цената. За целта направи „показни скандали” у нас и в чужбина, които разкриха истинското му лице, но и пораслото му самочувствие и самонадеяност, предимно в силата на пръста му.

Опиянен от собственото си величие, клоунът не предвиди, че ще се получат сериозни сътресения, които силно ще разклатят както него, така и наместелия се на пръста му СТАНИШЕВ. Клатенето още продължава, не е ясно докога и ще има ли последици.

Ако СТАНИШЕВ трябва да слезе от „пръста“, не се знае кога ще има отново възможност да седне на такъв „трон“ и да СТАНИ ШЕФ, макар и заклещен от турците.

В новото шоу „ СТАНИ ШЕФ” трудно ще бъде на СТАНИШЕВ да СТАНИ ШЕФ и да седи на някой пръст.

Много са играчите в новата игра, а повечето са или обиграни, или още не знаят силата на пръстите си и как да направят така, че някой да седне върху тях. Между новите играчи много са тези, които са готови да предложат услугата „сядане на пръст“, за да се доберат до властта, но дали ще имат такъв  шанс, времето ще покаже.

Има един нов много силен и опитен играч в новото риалити шоу, от когото СТАНИШЕВ много се страхува.

Някога „СТАНИ ШЕФ” СТАНИШЕВ дълго е седял на пръста му макар, че сега когато той СТАНА ШЕФ отрича, че е имало подобно нещо.

Пръстът на този играч е много обигран и силен, затова СТАНИШЕВ сега се прави, че не е имало такъв период от неговата биография.

Заради властта обаче, той може и на това да се съгласи, отново да прибегне до познатия му вече президентски пръст. Особено сега, когато двамата с него трябва да се преборват в партията кой е по най.

В новата игра „СТАНИ ШЕФ” има и друг един нов играч, който също е много обигран, защото е бил на важен държавен пост от бай Тошово време и през всички правителства на прехода. Също така, доста пъти си е сменял“ боята“, затова има голям опит, включително международен и е участвал в играта както с предлагане на пръсти,така и със сядане върху тях.

Въпреки, че е крехък и на години, той вероятно и на тези избори ще участва в играта с пръстите.

Той ще разчита не само на своите нежни пръсти с маникюр, но и на пръстите на по – младите играчи от отбора, в който участва.

В новото шоу има и един млад играч, който е с големи мераци да измести клоуна и да го лиши от ролята му на балансьор във властта със своя „златен“ пръст. Но този играч, макар и да пращи от амбиции, много е зелен и още е с „бяло по устата”.

Много се напъва това момче, защото успя да направи голям удар и до убеди онези с дебелите пачки на които служи, че е добър играч.

С лъжа успя да пробута провокацията „фалшиви изборни бюлетини“, в която участва и самоотвержена партийна лидерка от БСП, заблудиха цялата държава и объркаха изборите.

Провокаторът дигна такава патардия по телевизията, която ръководеше, че стресна даже и баш следователя. А СТАНИШЕВ, МЕСТАН и КУНЕВА  се редуваха да дават пресконференции, хвърляйки кал по партията, която уж ги отпечатала, за да фалшифицира изборите.

С този лъжлив ход, явно по сценарий, този „герой“ съзнателно опорочи изборите и отврати българите с помията, която лееше от екрана.

Почувствали се омерзени от тази изкусно разпалена мръсна война, българите масово не отидоха да гласуват. Така този млад играч спечели одобрението на тези, които му отредиха ролята на провокатор. А провокацията удари жестоко една голяма и няколко малки партии.

А с това, че българите не отидоха да гласуват спечели БСП и се отвори място на СТАНИШЕВ да СТАНИ ШЕФ.

Играта на този играч също беше „2 в 1”- хем скъпо му платиха за провокацията, хем спечели доверието им.Той успешно изигра номера с бюлетините и показа, че на него може да се разчита.

От журналист бързо се пръкна в политик, тупайки се дори по гърдите, че ще прави партия. А партия не се прави с пари – прави се с много пари!

Явно някой му ги даде. Това, че е влязъл в играта се разбра когато с виден банкер – олигарх, заминаха за Лондон и продадоха на английска офшорка телевизията, собственост на олигарха и напереното момче шеф. Телевизията, която излъга българите на миналите избори и ги опропасти.  

Езикът на това новоизлюпено и пробутвано от олигарсите „политиче“ е лют, като намазан с пипер, лае като настървено псе, но по тези, които му посочат менторите. И лъже като „дърт пергиш“, затова циганите веднага познаха що за човек е и го замерваха с фекалии. Други хвърляха по него яйца и домати, а той се правеше, че дъжд вали.

За такова поведение се иска да си много тепегьоз и да имаш „гьон сурат” ! А явно тези две ценни качества той ги притежава. И стана политик, даже казва, че вече е готов за премиер и да ръководи България!

Второто издание на риалити шоу „ СТАНИ ШЕФ”, ще се различава коренно от предишното. Много от зрителите на шоуто предполагат, че основните играчи от първото, отново пак ще бъдат печеливши. Възможно е, но при тази истинска война жертвите ще бъдат не само повече от друг път, но ще бъдат и съвсем неочаквани и непредвидими!

Ще бъде много жалко и пагубно, ако българският народ пак бойкотира изборите и не излезе да гласува. Тогава старите лисици – политици пак ще си разиграват коня.

Но тези вечни и охранени играчи могат да бъдат изметени, когато всеки българин отиде до урните, гласува по съвест и съзнание за отговорност пред България!

Месец Май е месеца на новия живот. Всичко се пробужда от дълъг зимен сън и летаргия. Много от българите също спяха зимен сън въпреки, че млади хора и в студа бяха на улицата да демонстрират и да викат, СЪБУДИ СЕ!

ВРЕМЕ Е БЪЛГАРИНЪТ ДА СЕ СЪБУДИ, ДА ВЗЕМЕ МЕТЛАТА И ДА ПОЧНЕ ДА МЕТЕ СЕГАШНИТЕ ПОЛИТИЦИ! ТАКА ЩЕ ПРИКЛЮЧИ ЗАВИНАГИ И ОМРАЗНОТО РИАЛИТИ ШОУТО „СТАНИ ШЕФ“, КОЕТО „СТОЛЕТНИЦАТА“ ИГРАЕ ОТ МНОГО ГОДИНИ!

 

« | »

Leave a Reply

Copyright © 2009 Разузнаване.ком. All rights reserved.