You are here: Home // Ахмед Доган, България, Общи // ЕТО ОТКЪДЕ ДПС ПОЛУЧАВА ДЪРЗОСТ, САМОЧУВСТВИЕ И МНОГО ПАРИ

ЕТО ОТКЪДЕ ДПС ПОЛУЧАВА ДЪРЗОСТ, САМОЧУВСТВИЕ И МНОГО ПАРИ

От Турция идва дързостта на Доган и на националистите от ДПС, защото България на турската карта вече е част от „Нова Турция„в границите на бившата Османска империя.

photo of Нова скандална карта: България е част от "Нова Турция" в границите на бившата Османска империя

ТУРСКИЯТ ВЕСТНИК „МИЛИЕТ” НАСКОРО ПУБЛИКУВА КАРТА НА „НОВА ТУРЦИЯ”. 

Авторите на картата – а това са турските държавни институции са разширили многократно територията на сегашната турска държава и са включили в нея:

 – Голяма част от България;

 – Кипър;

 – Северните райони на Сирия;

 – Северната част на Ирак;

 – Северна Гърция;

 – И райони от Азербайджан и Грузия. 

Според многотиражния вестник ”Милиет”, „след неочаквания и сензационен отказ от въоръжената борба на Кюрдската работническа партия (ПКК), което обявил лидерът й Абдуллах Йоджалан, ръцете на Анкара били вече развързани“.

Вестникът изразява турската увереност, че „призивът на Йоджалан към ПКК за напускане на територията на Турция е първата стъпка за връщане на „добрите стари времена”, когато кюрдите и турците заедно са се борили с гърците и с другите християни в малоазийския регион“.

Под заглавие „Велика Турция” подобна провокационна статия излиза и в друг голям вестник – „Хюриет”

Вестникът с голяма наглост и самочувствие пише:

„Кипър и Гърция са на ръба на пълния крах. Единственото, на което може да се надяват, е на милостиня от страна на Турция! Тя може да ги съжали и да се съгласи да им даде парче от енергийните богатства на Средиземноморието“.

Провокационните националистически статии в едни от най-големите вестници в Турция – „Милиет“ и „Хюриет“, показват решителната политика на експанзия и открити териториални претенции към много държаави, включително и към България на сегашното турско правителство.

Очевидно, за реализиране на тези териториални амбиции Анкара разчита много и на съдействието на турските националисти от ДПС в България, начело с Ахмед Доган.

Това ясно проличава от провокационните действия на турските националисти от ДПС в Народното събрание. Със своите дръзки действия те провокираха взривоопасните действия на група турци от Бургас, които дръзнаха да използват за свои цели и социалната мрежа Фейсбук! 

Турция взе части от България във Фейсбук!!! Разпространява скандална карта – пише Бургас 24.

Вестникът пише: Група в социалната мрежа обижда страната ни!

Големи части от българи са поставени под знамето на югоизточната ни съседка, в група в социалната мрежа, озаглавена Българска турска република.

По данни на медията участниците в групата са турци, които обиждат България, като български части са обявени за провинция на Турция. За главен град на вилаета е обявен Бургас.

В групата се споменава как турците могат да създадат новата провинция за броени часове и да превземат България. 

ВИЖТЕ ДОКЪДЕ СТИГНА ДЪРЗОСТТА И НАГЛОСТТА НА НАЦИОНАЛИСТИТЕ ОТ ДПС.

ПРЕДИЗБОРНО, ТЕ НАСАЖДАТ ОМРАЗА, ПРОВОКИРАТ В БЪЛГАРИЯ НАЦИОНАЛНА ВРАЖДА И ОТНОВО ОПАСНО ЗАИГРАВАТ, ЗАПЛАШВАЙКИ В БЪЛГАРИЯ ЕТНИЧЕСКИЯ МИР!

Ето и картата, която разпространяват турските националисти от „БУРГАСКИЯ ВИЛАЕТ“!

turski apetitiПреди повече от 20 години, турският премиер и президент Тургут Йозал предизвикателно казал:

“ЕДИН ДЕН БУЛГАРИСТАН ЩЕ БЪДЕ НАШ, САМО ЧЕ ТОЗИ ПЪТ ЩЕ ГО КУПИМ”!

А не много отдавна, турският премиер Реджеп Ердоган в предизборна реч обяви части от България, Гърция, Македония и Сърбия за турски. Той посочи конкретно:

„Тракия е Солун, Ксанти, Кърджали в България, Вардар, Скопие, Призрен в Косово, Сараево. Тракия е нашата жива история в Европа. Тя е нашият представител в този географски регион“.

За пръв и последен път, нашето Външно министерство реагира, макар и плахо на тази провокация на най-високо ниво – от премиера на съседна Турция Ердоган, която е уж „добронамерена“ нас.

ДОГАН е човекът, който преди подпомогнат от жадни за власт комунисти като Луканов през, 1990 г. узакони ДПС като партия, а сега Станишев и БСП позволяват на турската националистическа партия да стане водеща политическа сила в България.

Ето какво казва неизменният лидер на ДПС и мразещ нацията ни турски националист Ахмед Доган още през далечната 1990 година:

”Аз съм човек на делото, посветил съм се на борбата за права на турското население. По-скоро ще заложа главата си, отколкото да отстъпя и милиметър от постигането на тези права. ДПС е задължена на обстоятелството, че съществува Турция. От страх пред силата на Турция, българите не посмяха да ни попречат да участваме в изборите“

„СТРАХУВАТ СЕ ОТ НАС, ТЪЙ КАТО ЗАД ГЪРБА НИ Е ТУРЦИЯ”.

При сегашното правителството на „тройната коалиция“ начело със Сергей Станишев БСП, за да запази властта си изпадна в пълна зависимост от ДПС и от нейния задкулисен лидер Ахмед Доган.

Доган дори се опита да сложи ръка и на българските служби за национална сигурност, като постави протежето си Делян Пеевски за ръководител на ДАНС.

Гражданите на София за разлика от БСП, показаха своето високо национално съзнание и веднага реагираха. С масовия си протест те предотвратиха това национално предателство и принудиха БСП и ДПС бързо оттеглят Пеевски, като излъгаха в Парлаамента, че той „сам си подава оставка“.

Със случаят Пеевски се разбра отново колко силен е Доган и ДПС и колко безпомощни са Станишев и БСП.

Изпаднала в положение на силна зависимост, поради алчността си за власт, БСП позволи на ДПС да постави свои кадри не само в централната власт, но и в повечето окръзи в страната.

ДОГАН И ДПС НАСТЪРВЕНО ЗАВЛАДЯВАТ СТРАНАТА НИ! 

Бившият лидер на БСП и бивш президент на страната Георги Първанов, публично обвини сегашния лидер на партията Сергей Станишев, че е допуснал зависимостта от ДПС и е поставил партията и страната в опасност. 

Червеният Първанов дори каза, че Станишев и БСП са позволили на „ДПС ДА ПРЕЯДЕ ОТ ВЛАСТ“!

СЪБУДИ СЕ БЪЛГАРИНО!

НЕ РАЗБРА ЛИ НАЙ-ПОСЛЕ, ЧЕ СТАНИШЕВ И БСП ПРЕДАВАТ БЪЛГАРИЯ НА ТУРЦИТЕ, ЗА ДА СТОЯТ НА ВЛАСТ! ПОКАЖИ ИМ „ЧЕРВЕНИЯ  КАРТОН“ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ!

 

« | »

Leave a Reply

Copyright © 2009 Разузнаване.ком. All rights reserved.