You are here: Home // Ахмед Доган, банки, БСП, България, Олигарси // БАРЕКОВ НАРЕД ЛИ Е С ПСИХИКАТА ИЛИ Е БОЛЕН ОТ „НАРЦИСИЗЪМ“?

БАРЕКОВ НАРЕД ЛИ Е С ПСИХИКАТА ИЛИ Е БОЛЕН ОТ „НАРЦИСИЗЪМ“?

Bolniat

Отговори на тези въпроса дават различни

световноизвестни психиатри начело с Фройд.

Психическото заболяване от което вероятно страда Бареков,  отдавна е било обект на изучаване от много психиатри. Задълбочен анализ е извършил и световноизвестният психоаналитик  ЗИГМУНД ФРОЙД. Froyd

Фройд е този,  който дава наименованието на това трудно откриваемо заболяване – „НАРЦИСИЗЪМ“ – САМОВЛЮБВАНЕ, като се е позовал дори и на древногръцката митология.

Нарцис е бил изключително красив младеж, за когото пророкът Тирезий предсказал на родителите му, че той ще доживее до дълбока старост, ако никога не види лицето си.

Връщайки се веднъж от лов, Нарцис видял във водата своето отражение и се влюбил в него. Гледката на лицето му го омаяла и той се навел да целуне красивото си отражение и се удавил.На мястото поникнали цветя – нарциси.

„НАРЦИСИЗМЪТ” Е ОСТРО ПСИХИЧЕСКО ЗАБОЛЯВАНЕ ИЗРАЗЕНО В СИЛНО, ПАТОЛОГИЧНО СЪСТОЯНИЕ НА „САМОВЛЮБВАНЕ”.

Същевременно, „НАРЦИСИЗМЪТ” Е СИЛНО РАЗСТРОЙСТВО НА ЛИЧНОСТТА!

Симптомите според световните психиатри са:

Чувство на превъзходство над останалите;     Изтъкване на собствените си успехи и възможности;     Преувеличаване на постигнатото;     Убеденост в правотата на действията;     Очакване на възхищение от околните;     Незачитане на чувствата и мнението на другите;    Демонстриране на арогантно поведение и презрение ;     Завист към богатите;      Потребност от специални придобивки и СИЛНО ЧУВСТВО НА НЕЗАДОВОЛЕНА АЛЧНОСТ!

chasovnikarНиколай Бареков, който се кълнеше, че служи на народа без да търси облаги, показа, че е ОПАСНО ИЗКУШЕН ОТ ЛУКСА.

Ръчните часовници са една от маниите му, показвайки грандоманщина, което е признак на заболяването му от „нарцисизъм“. От многото му часовници пет са от реномирани световни марки, на обща стойност над 154 хил. лв.        

Въпросът, откъде „народният трибун“ Бареков има толкова много пари , за да  живее вече и в скъп палат в “ Полите на Витоша“, може би трябва да се зададе на банкера Цветан Василев или на медийния магнат Пеевски. Но факт е, че от политиката бързо може да се забогатее и Бареков е примерът! 
Психиатрите отдавна разглеждат психическото състояние самовлюбване – „нарцисизъм“ като сериозно заболяване.
Самите болни не разбират състоянието си и това че не са наред. А близките им приемат техните промени като полагаеми прищевки, особености в характера или признак на индивидуалност.

Politikut„Грандиозното „его” е задължителен елемент на нарцисизма,“ казва Питър Фрийд, доцент по клинична психиатрия в Колумбийския университет.

Напомпването на „егото” се прилага най – често от тези, които „дърпат конците“ и направляват поведението на самовлюбения. Те се възползват от неговата уязвимост, предразполагайки го, като задоволяват капризните му желания.

Някои болни от „нарцисизъм” са с убеждението, че „ИМ СЕ ПОЛАГА ВЕЛИЧИЕ“ , без значение дали имат необходимите качества или заслуги за това.

Болното състояние на самовлюбените определя тяхното категорично изискване,  всяко тяхно действие или поведение да има пълно медийно покритие и отразяване. А това са едни от диагностичните критерии, за определяне на психическото разстройство на болния.

Barekov TV7Психиатърът от Харвард Робърт Милман счита, че нарцистичното личностно разстройство може да се прояви и като реакция от „значими професионални постижения”. 

Такова значимо постижение, според Бареков  е мероприятието с разкритите Костинбродски изборни бюлетини, за които той обвини ГЕРБ и Бойко Борисов, че готвят фалшифициране на изборите.

След което, гръмогласно по телевизията, която доскоро ръководеше се похвали, че „той свалил правителството, ликвидирал партията ГЕРБ и нейния лидер Борисов“.

В държава с монополизирани, дирижирани и контролирани масмедии каквато е България, такива като Бареков имат не само възможност, но и вътрешна потребност да се изявяват публично. Това е един от сериозните признаци на заболяването от „нарцисизъм“.

Според психиатрите, жаждата за слава се преследва най – усърдно от сериозно болните, като това на Бареков.Barekov narejda

Психично болните от самовлюбване, нахално и натрапничаво претендират, че заслужават светът да ги гледа и да им се възхищава!

Психиатрите по такива признаци безпогрешно определят диагнозата на психическото заболяване – „нарцисизъм”. 

По мнение на много психиатри у нас, в поведението на Бареков са налице повечето от горепосочените признаци, доказващи неговото психическо заболяване „самовлюбване” – или „НАРЦИСИЗЪМ” и то в напреднала фаза. 

Обикновено, болните от такова психическо заболяване не са обществено опасни. Но крие потенциални опасности силният им стремеж към славата, парите и властта!

Те са в състояние да създадат у околните погрешна представа и фалшиви илюзии за себе си и с поведението си, да залъжат и подведат много доверчиви хора. 

SdelkataТакива като Бареков  стават още по-опасни, когато властни личности, които разполагат и с много пари се възползват от незабележимото им на пръв поглед психическо заболяване.  

Те силно напомпват тяхното „его” и умело направляват действията им, в преследване на определени цели.

В такива случаи самовлюбените са ПОКОРНИ, ПОСЛУШНИ И ИЗПЪЛНИТЕЛНИ!

Робърт Хеър – професор по психология в Университета на Британска Колумбия, дълго е изследвал болните от „нарцисизъм”, в резултат на което е направил примерна таблица на основните признаци, за определяне на болните.

Ето някои по – характерни признаци, които допълват горепосочените:

Те са манипулативни;   Нямат собствени цели;   Те са импулсивни;  Те са безотговорни; Жадуват за власт и престиж;   Липсва им съпричастност;   Те нямат угризения;   Масово използват лъжите;   Имат хищнически нрави;   Те са студени и коравосърдечни; Те търсят вълнение и тръпката;   Те таят прикрита ярост и гняв;

МНОГО ОТ ПРИЗНАЦИТЕ, ПОСОЧЕНИ ОТ ПСИХИАТРИТЕ ВИЖДАМЕ В КАНДИДАТА ЗА ПРЕМИЕР БАРЕКОВ!

НОВОИЗГРЯЛАТА „САМОВЛЮБЕНА“ ПОЛИТИЧЕСКА ЗВЕЗДА, ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОДЛОЖЕН НА ПСИХОТЕСТ И ДА БЪДЕ МЕДИЦИНСКИ ОСВИДЕТЕЛСТВУВАН.

ТОЙ ТРЯБВА ДА ДОКАЖЕ СВОЯТА ПСИХИЧЕСКА ПРИГОДНОСТ ЗА ПОСТА, КОЙТО ПРЕСЛЕДВА. 

ПРЕДИ ДА КАНДИДАТСТВА НА ИЗБОРИТЕ ЗА ЕВРОДЕПУТАТ ИЛИ НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ, БАРЕКОВ ТРЯБВА ДА УБЕДИ БЪЛГАРСКАТА ОБЩЕСТВЕНОСТ, ЧЕ Е НАРЕД С ПСИХИКАТА,  ЗАЩОТО ЕДИН ВОЛЕН СИДЕРОВ СТИГА НА НЕЩАСТНАТА БЪЛГАРИЯ!

ЗАБОЛЯВАНЕТО НА БАРЕКОВ Е НЕИЗЛИЧИМО И С НЕПРЕДВИДИМИ ПОСЛЕДИЦИ!!!

bolniat Barekov

« | »

1 Response to " БАРЕКОВ НАРЕД ЛИ Е С ПСИХИКАТА ИЛИ Е БОЛЕН ОТ „НАРЦИСИЗЪМ“? "

  1. esf vgg каза:

    Dogana puk da ne e vred ? Ami patologichnite kradci lujci ot BKP-SDS-NDSV-BSP-DS-DuPieSq etc turski gyuzlemeta?

Leave a Reply

Copyright © 2009 Разузнаване.ком. All rights reserved.