You are here: Home // БСП, България, мафия, Олигарси, политическа криза, Преходът // ЗАЩО МАЯ МАНОЛОВА НЕ ОТИДЕ НА СЪД ПРОВОКИРАЙКИ СЪЗНАТЕЛНО АФЕРАТА „КОСТИНБРОД“!

ЗАЩО МАЯ МАНОЛОВА НЕ ОТИДЕ НА СЪД ПРОВОКИРАЙКИ СЪЗНАТЕЛНО АФЕРАТА „КОСТИНБРОД“!

Liubimkata Maya

Замерваната с домати и яйца „народна любимка“ Мая Манолова трябва да получи 8 години затвор затова, че преднамерено излъга и набеди Борисов за бюлетините в Костинброд, което прокуратурата отхвърли.А героят е Цацаров, който използва това и провали изборите.

Всевластната Прокуратура начело с Цацаров, който публично обяви, че “ отчет не дължи никому“ месеци наред влачиха делото „Костинбродски бюлетини“. Накрая признаха, че обвиненията на Мая Манолова и Николай Бареков, че отпечатаните там изборни бюлетини са с цел фалшифициране на изборите от Бойко Борисов и ГЕРБ не отговарят на истината. Цацаров не посмя да признае, че това е УМИШЛЕНА ЛЪЖА!

Дълго се влачи и бави разследването на уж активно работещата прокуратура, но все пак, след една година се разкри истината, че всичко това е лъжа. Но прокуратурата спести, че лъжата е измислена от червената партия и реализирана от Мая Манолова и Николай Бареков.  

Maya lujlivataКолкото и тихо и безшумно да беше обявено, че „виновни по делото няма“, ясно се разбра за игрите и лъжите на Мая Манолова и за участието на продажния “ телевизионен журналист“ и псевдо политик Бареков, както и на командваната от него тогава TV7.

С техните действия, те преднамерено излъгаха и отвратиха българите, провалиха изборите и объркаха политическия живот в страната. От изкуствено създадената мътилка и помия, чрез „цезарово сечение“ се роди едно незаконно изчадие наречено “ тройна коалиция“ – БСП, ДПС и Атака.

Задкулисието, въпреки многото „активни мероприятия“ не можа да постигне пълна изборна победа и ГЕРБ отново беше начело, но не му достигаха гласове да състави правителство. А всички партии влезли в Парламента се наговориха да го бойкотират.

Единственият ход на кукловодите от БСП беше да подкупят останалите две партии с парламентарно присъствие, за да направят с тях коалиция. Но гласовете на БСП и ДПС не бяха достатъчни – липсваше им един единствен глас. И този един глас трябваше да се купи от Волен Сидеров лидер на партия Атака. Дотогава Сидеров беше техен отявлен противник, но когато му замириса на пари и то на много пари, веднага си смени позициите.

Неговият глас имаше цената на злато, защото без него не беше възможно съставяне на коалиционно правителство. И сложната задкулисна игра доведе до това, гласовете на Атака да струват много на“ кукловодите“, които трябваше щедро да се разплащат! 

CacarovЗа историята с Костинбродските бюлетини и отрицателното й въздействие върху изборите, не малка е вината на прокуратурата и най-вече на главния прокурор Цацаров.

Той излъга и подведе Президента, разгласявайки случая с бюлетините в Коститинброд преди да е извършена необходимата проверка и в деня за размисъл.

Въпреки обещанието му към президента, че няма да разгласи случая, “ за да не взриви страната“, той направи точно обратното като разгласи лъжата със специално ПРЕССЪОБЩЕНИЕ !

При едно нормално Правосъдие, за лъжливото участие в “ Костинбродската афера“ Манолова и Бареков ги очаква

8 години затвор!

„Според правни експерти, Манолова трябва бъде осъдена за тенденциозни лъжи и измислици относно бюлетините в Костинброд, но това не се случи, въпреки, че Прокуратурата всъщност призно, че това са лъжи. Но сигурно все не е късно справедливостта да възтържествува, заявяват опитни юристи.

Първата възможност е под отговорност да я подведе собственикът на печатницата „Мултипринт” Йордан Бончев. Защото в крайна сметка се оказа, че човекът няма никаква винаь а беше несправедливо обвинен от Манолова.
Ако той реши да я съди за набеждаване в престъпление, има големи шансове да успее.
Прокуратурата ако беше доказала, че Бончев е извършил престъпление, той щеше да лежи в затвора 8 години.

Сега обаче, тъй като според ЗАКОНА който набеди друг в престъпление, което не е извършил, той изтърпява СЪЩОТО НАКАЗАНИЕ!

ТОВА ЗНАЧИ ЦЕЛИ 8 ГОДИНИ МАЯ МАНОЛОВА ЩЕ ТРЯБВА да търка наровете в затвора!                                                                      

Barekov TV7На същия принцип Бончев може да осъди за лъжливи обвинения и Николай Бареков, и той също да лижи 8 години в ЗАТВОРА!

Втората възможност е правата да си търсят по същия начин Бойко Борисов и Цветан Цветанов, чийто имена бяха замесени от лъжливата кампания на двамата герои – Мая Манолова и Бареков.

Юристите твърдят, че партия ГЕРБ като цяло също има право да възбуди наказателно преследване срещу виновните лица.

В крайна сметка, ако се намерят смели и опитни юристи на Мая Манолова силно може да й се стъжни живота и да се наложи да стои зад решетките. Сигурно и тогава, като печена бесепарка нямаше пак да каже: 

Що ми трябваше да лъжа за бюлетините?

Източник: Фев 2014. Бг Новости

 

« | »

2 Responses to " ЗАЩО МАЯ МАНОЛОВА НЕ ОТИДЕ НА СЪД ПРОВОКИРАЙКИ СЪЗНАТЕЛНО АФЕРАТА „КОСТИНБРОД“! "

  1. Gochev каза:

    Пратете, моля, статията на Главния прокурор.
    Гочев

  2. Защото прикриват аферата, црез договорка на целият елит. ТОВА Е.

Leave a Reply

Copyright © 2009 Разузнаване.ком. All rights reserved.