You are here: Home // Ахмед Доган, банки, БСП, България // БАРЕКОВ – ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЕКТ НА ЗАДКУЛИСИЕТО

БАРЕКОВ – ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЕКТ НА ЗАДКУЛИСИЕТО

noviat igrach

Бареков е опит на Доган да покрие провала си с Пеевски!

Първа част.

Новият политически играч избран от олигарсите – кукловоди Доган и Василев се казва Николай Бареков.

Според списание “ Форбс“ – България, банкерът Василев е определен за най-влиятелният човек сред деловите среди през 2013 г., което се дължи предимно на неговото огромно състояние.

Банкерът е кредитор на партията“България без цензура“ създадена от Бареков. За предстоящите избори, с цел пропаганда и купуване на избиратели, партията е изхарчила най-много пари в сравнение с другите партии.

Голямата цел поставена на Бареков от олигарсите е, на другите избори да влезе убедително в парламента !

Наградата, която му е обещана – „ПАРИ, ВЛАСТ И СЛАВА“ за постигането на които, той няма да подбира средствата!

Защо олигарсите Доган и Василев избраха Бареков?

Otkude idvat pariteБареков е предпочетен, защото личните му качества са като тези на Пеевски – алчен за пари и власт.

Кукловодите го проверят как ще се представи на предстоящите избори за европейски парламент. Те искат да разберат, след като хвърлят толкова много пари, дали на предстоящите парламентарни избори партията му ще влезе в Парламента, с колко депутата и дали ще може да измести Сидеров и Атака от ролята, която сега играе. 

Основната задача на Бареков е: ДА СЪЗДАДЕ НЕОБХОДИМИТЕ ПРЕДПОСТАВКИ И УСЛОВИЯ, ЗА ДА ПРОДЪЛЖИ ПРОЦЕСА НА ОКОПАВАНЕ НА ДПС ВЪВ ВЛАСТТА В БЪЛГАРИЯ. Олигарсите искат от Бареков партията му да бъде също „патерицата“ на БСП към властта, както е сега ДПС. Така столетницата няма накъде да мърда!

За да бъде забелязан и избран като подходящ от Доган за „политически проект“, журналистът Бареков изминава дълъг път, по време на който той непрекъснато се самоизтъкваше и нагаждаше, за да се харесва на различните управници.

На 9. 10. 2008 год. във в-к „Стандарт” Бареков помести статия озаглавена „Презареждане на Първанов”. В нея той усърдно го ласкаеше, като пишеше: „вещая на президента добри дни и чудесно политическо бъдеще”, наричаше го„остров на спокойствието и носител на толерантността”, дори и „баща на нацията”. Когато БСП и Първанов бяха победени в изборите от Борисов и ГЕРБ, Бареков рязко смени курса.

Barekov i BorisovВ пролетната нощт на изборите през 2009 год. когато стана ясно, че ГЕРБ и Борисов са постигнали съкрушителна победа над БСП,  Бареков побърза да дотърчи до Банкя. Той искаше да бъде от първите, които ще поздравят бъдещия премиер. После продължи усърдно да се хвърля по килима пред Борисов, докато не разбра, че и той и ГЕРБ са вече бита карта.

Бареков знаеше, че при сегашната политическа обърканост в България, властта се определя в „сараите“ на Доган, където е сборището на много олигарси – български, турски, арабски и др.

Той също разбра, че Доган е много силен, както и това, че той чрез олигарсите пак дърпа конците в държавата. Неговата партия ДПС, която Доган задкулисно ръководи, уверено превзема властта в България и не само централната, но и областната, особено в селищата със смесено население.

И това национално предателство става с мълчаливото съгласие на Станишев и БСП. Ето защо, разбрал накъде духа вятъра Бареков пак смени курса и се преориентира.

ZadkulisniatОпитният кукловод Доган, чрез многобройните си агенти от „сараите“ беше набелязал и следеше развитието на Бареков.

Доган прецени, че вече е време той да да бъде взет под крилото на банкера – олигарх Цветан Василев, който да го направлява и проверява. Последваха големи и невероятни скокове в кариерата на журналиста Николай Бареков.

Той издържа успешно проверката, като показа силна амбиция, жажда за кариера, настървеност и най-вече безпогрешно следване на определената му линия от олигарсите. Положително бе оценено и придобитото му умение да определя откъде „духа вятъра”, бързо да се преориентира и най-вече проверката за предаността му към „ръката, която го издига и храни“. Всичко това беше положително оценено.

Първата сериозна задача, която Доган и банкера му поставиха беше да ръководи TV7, собственост на Цветанов. И Бареков се справи много добре, като показваше подчертано самочувствие и увереност, които преминаха дори в надменност и арогантност – качества също оценени положително от менторите.

Друга още по-важна задача беше, когато съвместно с Мая Манолова от БСП, ръководената от него TV7 трябваше да изпълни централната роля в активното мероприятие с изборните бюлетини, намерени “ уж случайно“ в печатница „Мултипринт“ в Костинброд. В провокацията активно участваха кадри на БСП, включително и самият Станишев.

Целта беше да се набедят и компрометират Борисов и ГЕРБ, че ще фалшифицират изборите!

В „деня за размисъл“ от екрана на телевизията Бареков бълваше непрестанно обвинения срещу лидера на ГЕРБ Борисов и неговия заместник Цветанов затова, че с бюлетините те ще манипулират изборите. Пред екрана Бареков – един истински „Остап Бендер“ изигра истерични театрални сцени, треперейки крещеше, че „те ще му отрежат главата защото ги е разкрил и че се страхува за неговия живот и този на 9 годишния си син“.

Бареков умело играеше ролята, която бяха му определили Доган и Станишев за свалянето на Борисов от власт забравяйки, че неотдавна тай  се „хвърляше по килима“ му.

За да се разбере колко важно беше това активно мероприятие трябва да споменем, че в него участваха още ледерите на БСП и ДПС Сергей Станишев и Лютви Местан, както и политическия хамелеон Меглена Куневакоито последователно даваха „тревожни пресконференции“, наговорили се, за да не се дублират. Всички политици вкупом искаха да използват компромата на Бареков, определен за СЪБИТИЕ № 1 на 2013 г. 

CacarovНесъзнателно или по-вероятно съзнателно, включи се и главният прокурор на републиката Цацаров, който уж „информира президента и заяви, че няма да дава гласност на случая докато трае проверката, за да не взриви с информацията България преди изборите”. Но няколко часа по-късно той й даде публичност със специалното „Прессъобщение”.

И всичко това се случи в „деня за размисъл“, когато Закона забранява правенето на каквато и да е пропаганда иагитация.

След дълго мотаене в прокуратурата, обвиненията срещу ГЕРБ, Борисов и Цветанов гръмнаха като балон. И започна известната на всички ни „игра на протакане“ в правосъдната система, защото тя беше под контрола на Доган и лакеят му Пеевски.

Никой не потърси отговорност от многото нарушители на  Закона в „деня за размисъл“. Той дори беше нарушен от главния прокурор Цацаров, който всъщност трябва да следи за неговото спазване. Основните играчи подалата лъжливия сигнал – Мая Манолова от БСП и Бареков -лакеят, театрален палячо пред екрана на TV7 се почувстваха изведнаж „героите на деня“!

Въпреки това остро активно мероприятие, както и много другикоито отвратиха българския избирател и той масово не излезе да гласува, ГЕРБ отново спечели и тези избори. Но му бяха отнети гласовете, с които партията можеше да направи самостоятелно правителство. Другите политически партии влезли в Парламента съзнателно бойкотираха ГЕРБ и отказаха да правят с него коалиция. 

Че БСП и ДПС участваха заедно в играта се разбра, когато бившите противници обявиха, че правят коалиция дори без един глас, който не им достигаше за да грабнат властта. Но този глас те го купиха от Сидеров – лидерът на националистическата партия Атака макар, че им струваше скъпо.

След като изигра блестящо ролята с изборните бюлетини, Бареков стана друг човек – започна да ходи с вирнат нос!

Следва втора част.

Barekov s virnat nos

 

 

« | »

Leave a Reply

Copyright © 2009 Разузнаване.ком. All rights reserved.