You are here: Home // БСП, България, КПСС, криза, Русия // ПРИКРИТАТА ИСТИНА ЗА ПРЕВРАТА ПРЕЗ ФЕВРУАРИ 2013

ПРИКРИТАТА ИСТИНА ЗА ПРЕВРАТА ПРЕЗ ФЕВРУАРИ 2013

te napraviha prevrat

Втора част.

С цел запазване на руските интереси в България, по указания на Путин руската резидентура и многобройните им агенти, започват изпълнението на план за сваляне на Бойко Борисов.

Бившият полковник от КГБ Олег Гордиевски казва:

„Руската резидентура в България е една от най-големите, не само защото Москва третира страната ви като свой „сателит“, където всичко и е позволено. А най-вече защото Путин счита България за ключов геополитически фактор на Балкааните. Резидентурата разполагаше с много пари и купуват държавници, политици, цели партии и организации“.

podpiskaПроруската БСП и нейния лидер Сергей Станишев – руски възпитаник и бивш руски гражданин мобилизираха всички партийни кадри и с огромни усилия успяха да съберат необходимите подписи, за да наложат провеждането на референдум за строеж на АЕЦ“Белене“. Но въпреки похарчените над 20 милиона от бюджета на страната, целта им не беше постигната – строителството на АЕЦ „Белене“ отново пропадна.

България е единствената страна от бившите социалистически страни руски сателити, която запази по-голямата част от могъщата репресивна машина Държавна сигурност (ДС). Висши кадри на ДС продължават да работят и сега в огромния репресивен апарат и заемат отговорни постове във много от службите за сигурността.

ДС продължава да оказва пълно съдействие на руската резидентура в България. Много от активните мероприятия, включително и за „подслушване“, които БСП активно използва, са съвместно дело на ДС с руските секретни служби. Месеци преди всички досега избори, БСП и ДС, руската резидентура и агентурата им са били винаги под пълна мобилизация. 

Третият и най-болезнен удар на Борисов срещу Путин е:

ParliamentutКогато българският парламент гласува спиране строителството на АЕЦ“Белене „. Това беше „СЪКРУШИТЕЛЕН УДАР“ срещу всемогъщия и самонадеян Путин!

За АЕЦ „Белене“, строителството на която е било само в подготвителната фаза, бяха изхарчени над два милиарда и много руски енергийни асове и български посредници спечелиха стотици милиони евро. 

Но Путин преследваше и друга, много по-сериозна цел – Русия да не загуби важното геополитическо и стратегическо място на Балканите, като залагаше на пълната енергийна, оттам и политическа зависимост на България. Всичко това вървеше добре до идването на Борисов на власт.

И Путин беше убеден, че за реализацията на целите си, единственият ход е да свали Бойко Борисов и да постави марионетно правителство. Имаше и подходящ кандидат – полуруснака Сергей Станишев, защото щеше да бъде верен и послушен на Москва.

В изпълнение на този план, руската резидентура у нас бързо нарастваше и последвалите събития потвърдиха това, защото те не бяха случайни!

Не се разкриха подбудителте на гротескното покушение над Ахмед Доган. То имаше театрален нюанс, но даде възможност да се използва максимално в оперативен план, защото беше извършено срещу Доган – символа на турските националисти в България. Покушението стресна както турци, така и българи и целта беше постигната – „да се нагнети напрежение между българската и турска националности“, хвърляйки вината върху управляващите.

БСП, ДС и руската резидентура започнаха компрматна война.

PokushenietoВ плана на войната влизаше един показен Разстрел чрез професионален убиец на големия мафиот Златко Баретата, за когото подкупното правосъдие беше наложило най-леката форма на задържане – домашен арест.

За разстрела е избрано специално място в гъсто населена с офиси сграда, но явно точно срещу подготвено място за стрелба въпреки, че  оттам изпълнението е много трудно. Не се използва удобното място на излизане от жилището на домашния арест на мафиота, което по мнение на специалисти е най-подходящо. Но организаторите съзнателно бяха избрали най-трудният вариант – на най-оживеното място в центъра на София, пред централния вход на Съдебната палата – символ на „правосъдието“.

Показният разстрел – всъщност нараняването на мафиота е организирано професионално от много опитен снайперист, най -вероятно от афганистанската школа. Целта е да се покаже, че МВР и министъра Цветанов не могат да се справят с престъпността. Втората цел е да продължи нагнетяването на обстановката преди изборите.

Министърът Цветанов в деня на атентата, заедно с главния прокурор Цацаров са на визита в Брюксел. Цветанов е двигател на предизборната кампания на партията ГЕРБ, затова той е постоянна цел на атаки с активни мероприятия. Въпреки това, ГЕРБ все още се сочи като големия фаворит за изборите.

Последва и съвсем ясното като замисъл активно мероприятие „Буда“ срещу Бойко Борисов. То беше максимално използвано и въртяно до изтриване като грамофонна плоча от послушните медии, докато не втръсна на всички.

Такова активно мероприятие с професионално изработено за кратко време, досущ автентично агентурно дело и показано точно преди изборите, е само по възможностите на „големия руски брат“.

Но и тези остри мероприятия не доведоха до сериозни промени в баланса на политическите сили в полза на БСП,  или за строителството на АЕЦ“Белене“. ГЕРБ продължаваше да бъде първа политическа сила.

Тогава по указания на Москва се премина към използване на най-острото и изпитано оперативно мероприятие:

Прилагане на старата болшевишката тактика – “ кървав бунт“!

Ето какво пише известния политолог, участник в много протести ЕМИЛ КОШЛУКОВ:

„Аз, ако печеля от електромерите по един милиард на година, нямам никакъв проблем да дам 100 хил. лв. на хулигани, за да обръщат кофи по улиците и да създават усещането, че тази власт не се справя“.

Предвестник на това, което ще се случи в България беше дръзкото и самонадеяно поведение на Сергей Станишев – поведение на истински болшевик – революционер.

 Станишев дръзна с голям революционен патос и бунтарски дух, в българския парламент да каже: „Ако това правителство на ГЕРБ не подаде оставка, то ще бъде свалено с други средства“! BSP Stanisev

Революционното изказване на Станишев стресна цяла демократична Европа. Ръководството на най-голямата партия в Европейския Съюз – „Народната“ поиска Станишев да се извини за това дръзко провокационно и антидемократично изказване.

Така Станишев разкри истинските си намерения и тези на руските служби, които активно работеха по оперативната програма изготвена от Москва .

Организираният от Станишев конгрес на БСП, на който съзнателно беше наложен болшевишки боен дух, не случайно съвпадна с протестите в България.

Острият тон на Станишев и радикалните му революционни лозунги целяха нагнетяване на боен дух и хъс сред депутатите. От речите на лидера на БСП и създадената атмосфера са стреснаха дори и такива опитни комунисти като бившия президент Георги Първанов и бившия вътрешен министър Румен Петков. Те не се сдържаха и реагираха срещу поведението на Станишев, като го ikonomicheski protestiупрекнаха, че използва болшевишки лозунги, дори и такива на ултралевите латиноамерикански партии.

Много са факти свързани с това, че по указание на Москва, протестите ще бъдат употребени и целенасочено използвани от Станишев и БСП.

Българските граждани протестираха срещу високите сметки за ток и парно и протестите им бяха основателни. Но невинните българи не предполагаха, че ще бъдат така брутално и цинично употребени от хората на Станишев и БСП.

Руският план целеше икономическите протести да се превърнат в политически, насочени срещу правителството и премиера Борисов. Подбрани лица от младежката организация на БСП надъхани от Конгреса и подбрана група от младежка организация на“русофилите в България“, по указание в определен момент се вмъкнаха в протеста, за да го превърнат от мирен в политически бунт.

И гражданските бунтове с икономически искания срещу високите цени на ЧЕЗ, ЕОН и EVN се превърнаха в политически за сваляне на правителството. 

Сценарият включваше проливане на кръв, като се предизвика намеса на полицията. В архива на Btv сигурно се пази запис, на който уплашени жени викаха: „Това са от младежката организация на БСП, те хвърлят камъни по полицаите и ги предизвикват“. Записът изчезна, потъна и не видя повече „бял свят“!

Станишев и партията му не спечелиха от това, че свалиха правителството на Бойко Борисов чрез „болшевишки бунт“! Не се случи и това, което планираха – спечелване на българското общество. Чрез бунтарската стихия създадена от хората на Станишев, се разчиташе много на „проливането на кръв“ с помощта на провокаторите, но Бойко Борисов предотврати това, като навреме подаде оставка.

Пропагандната машина организирана от Москва беше готова и чакаше само подходящ момент, за да компрометират окончателно Бойко Борисов, Цветан Цветанов и ГЕРБ. И този момент настъпи, след като по план депутатката от БСП Мая Манолова и блюдолизеца Николай Бареков хвърлиха бомбата – компроматът „Косниброд“.

Въпреки многото активни мероприятия, на изборите БСП отново беше победена от ГЕРБ и пак с внушително мнозинство. 

Все още виновниците за окървавените протести се спотайват, както и тези, които стоят зад компромата „Костинброд“. Въпреки, че има много факти и доказателства, прокуратурата си затваря очите. Ще споменем само интересния факт, който няма отговор – защо организатори на протестите са ръководството на младежката организация на „Русофилите в България“, за което има конкретни данни. 

БСП, ДС и руската резидентура продължиха и след изборите да използват други форми на активни мероприятия, като „подслушвания“ или т.нар. „Телефон гейт“, чрез които се целеше да продължи дискредитирането на ГЕРБ и на лидерите й Бойко Борисов и Цветанов.

GordievskijpgЦелта е също да се поддържа напрежение и обърканост сред обществото. “ Такава ситуация в страната е много подходящо за тайните служби да ловят агенти“, казва бившият полковник от КГБ Олег Гордиевски.

Станишев беше заложил в предизборната си програма строителството на АЕЦ“Белене“, но пак не можа да изпълни обещанието си пред Москва.

С куп партийни саможертви, за да запази властта, Станишев успя да направи коалиционно правителство, в което турската националистическа партия ДПС успя не само да го измести от ръководната роля, но и да го „води за носа“!

ДАЛИ АЛЧНОСТТА НА СТАНИШЕВ ЗА ВЛАСТ НЕ ВОДИ БСП КЪМ ПРОПАСТТА?

borba za vlast    

« | »

5 Responses to " ПРИКРИТАТА ИСТИНА ЗА ПРЕВРАТА ПРЕЗ ФЕВРУАРИ 2013 "

 1. Mariana Petrova. каза:

  Всичко това е точно така и аз го виждах още докато се случваше и пишех във Facebook!Не се иска много висок коефициент на интелигентност да се досети обикновения,не нахъсан от криворазбрано русофилство човек за дългата ръка на Москва и активната и роля в дестабилизирането на държавата ни!А що се отнася до свалянето на Бойко Борисов от власт-нещата протекоха в следния хронологичен ред:
  февруари 2013-драстично вдигане от Газпром цената на газа-целта е ,като им стане студено на хората,да се настроят срещу премиера!Само че тъпия българин защо трябва да се бори срещу премиера си,а не срещу доставчика на газ,аз и досега не мога да разбера!
  Една седмица по-късно-Б.Б. се вдига и отива в Азербайджан да моли да го включат в „Набуко“.Същевременно кани Ангела Меркел да представи
  германските инвеститори в България.
  Четири дни по-късно тук пристига цар Путин с 2000 души охрана и нещата умират окончателно и безвъзвратно!Някое тъпо русофилче още да не е стоплило кой мъти нещата в България и кой има интерес от геноцида,който ни се провежда?
  Само те двамата си знаят с какво е бил заплашван единия лично.Моята неофициална информация е за това,което очаква държавата,ако Б.Б не ги слушка.
  След това му спретнаха и един протест,на който закараха платените наркомани от Борисовата градина да се държат идиотски и като камикадзета да си проливат кръвта.Някой здравомислещ човек зададе ли си въпроса
  какво са търсели тези хора зимата,в кучешки студ,вечерта в Борисовата градина.Аз живея в София от
  много години и ви уверявам,че при толкова студено време,и наркоманите не са там.Явно някой ги е организирал и им е платил някакви мизерни пари,за да му свършат работата.На протестите се коментира,че комунистически генерал им е платил.
  Била съм на протестите,когато убиха студента по медицина. Децата,които бяха около мен на първа линия пред народното събрание, бяха съвсем различни-интелигентни ,одухотворени и много смели.Но никой не провокира полицаите да му пролеят кръвта! Гледах по телевизията и въпросния протест преди оставката.Много от протестиращите бяха откровено пияни,да не кажем че някои си носеха и бутилки!
  А за дрогата те си знаят!
  А за костинбродската афера-познавайки партизанските
  умения на комунягите и съдейки по шашнатия вид на премиера(ама шашнат наистина-не като театралното изпълнение на Доган при измисления опит за покушение),напълно съм склонна да мисля,че това е пак тяхно дело.За тях е нищо работа да намерят“наш човек“,който ще бутне няколко чувалчета с недействителни бюлетини между другите.

  • Димитър каза:

   Любо не Навярно! Това е самата истина ! Спомням си много добре протестите и дрогираните фенове от агитките защото се събираха на паметника Левски и минаваха покрай магазинчето на съпругата ми.
   Спомням си и протеста срещу Кой там Петата колона организира контрапротест като наемаше хора от провинцията чрез фирмите на съпругата на Станишев и няколко журналиста отразиха репортажи с ,,Екскурзиантите“ от контра протеста , но бързо ги скриха за да скрият истината от народа….

  • Димитър каза:

   Любо не Навярно! Това е самата истина ! Спомням си много добре протестите и дрогираните фенове от агитките защото се събираха на паметника Левски и минаваха покрай магазинчето на съпругата ми.
   Спомням си и протеста срещу Кой там Петата колона организира контрапротест като наемаше хора от провинцията чрез фирмите на съпругата на Станишев и няколко журналиста отразиха репортажи с ,,Екскурзиантите“ от контра протеста , но бързо ги скриха за да скрият истината от народа….
   После Мая Манолова внедри “ Протестна мрежа“ в протеста и започна по телевизията да твърди че Протестите срещу „Кой“ са платени!

 2. НАВЯРНО ТОВА Е ИСТИНА

 3. Танев каза:

  Протестите бяха срещу нарстването на цените на тока и водата, срещу бесния растеж на цените. Едва през третата седмица се извъртяха целите, като се вмъкнаха някои локални въпросъ. Като например, свалянето на Варненския кмет. Явно е, че въпросната госпожа въобще не е била на никакъв протест, защото времето бе прекалено топло и през деня слънчево. Пак повтарям, Протестите бяха чисто социаликономически, а не както пишат някои злобни кабинетни русофоби. В тези протести участвуваха хора с най-различни възгледи, хора изстрадали от мизерията и натиска на водния и електрическия монопол върху цените на тока и водата, на хранителните стоки. Никой не е визирал Бойко Борисов като личност, а само Дянковата икономическа политика. Така че поспрете се с това ваше плямпане за русофилство. Не се опитвайте да разделяте хората. Ние обикновенните хора, независимо от възгледите си, общуваме безпроблемно. Когато ни стегне чепикът, заедно протестираме, но не срещу този или онзи.

Leave a Reply

Copyright © 2009 Разузнаване.ком. All rights reserved.