You are here: Home // Без категория // КОЛКО ОПАСЕН МОЖЕ ДА БЪДЕ МАНИПУЛАТОРЪТ БАРЕКОВ

КОЛКО ОПАСЕН МОЖЕ ДА БЪДЕ МАНИПУЛАТОРЪТ БАРЕКОВ

Slavchev

Ангел Славчев: Бареков е изключителен манипулатор! Виновен съм, че го легитимирах – 01.07.2014

Втора част 

Има опасност за мен, за моята сигурност, за семейството ми – знам маниера на работа на г-н Бареков,  заяви напусналият партията зам.председател на ББЦ

Аз бях човекът, който легитимира Бареков в публичното пространство след протестите миналата година, за което нося вина, тъй като той е изключителен манипулатор. Това блесна след евроизборите. Разочарован съм от фалша и лъжите. Това заяви в сутрешния блок на БТВ напусналият „България без цензура“ зам.-председател на партията Ангел Славчев.

Посъветвах се с адвокатите си, всичко което съм видял по време на изборите е описано в писмо, което е пратено в сейф в чужбина. В него съм описал връзките в партията. Бащата на главния секретар на партията Стефан Кенов е кмет на Сунгурларе, т.е. човекът, който гради структурите на ББЦ е подвластен на ДПС, коментира Славчев.

Има опасност за мен, за моята сигурност, за семейството ми – знам маниера на работа на г-н Бареков. Имало е случаи, в които е пращал здрави момчета да „посъветват“ други момчета, заяви бившият зам.-председател на ББЦ.

Присъствал съм на разговори между Делян Пеевски и Николай Бареков. Както казах и в моето писмо, за мен формалният лидер на ББЦ е Бареков, а истинският – Пеевски. Не мога да легитимирам повече този човек (б.р. – Бареков), защото той предаде „България без цензура“. Той стана част от статуквото. Сгреших, че му се доверих. Наистина вярвах, че ще променим България, каза още Ангел Славчев.

Той отрече думите на Бареков, че е получавал хиляди левове на месец, като подчерта, че никога не е бил на заплата в „България без цензура“. Попитан „Колко пари се въртят в „България без цензура“, Славчев отговори лаконично: „Много“. Във включване по телефона главният секретар на ББЦ Стефан Кенов отрече обвиненията на Ангел Славчев. Кенов заяви, че Славчев не е направил нищо за партията и не е успял да си създаде приятелства и да спечели доверието на никого, докато е бил част от ББЦ. 

 

 

« | »

Leave a Reply

Copyright © 2009 Разузнаване.ком. All rights reserved.