You are here: Home // Ахмед Доган, БСП, ДПС, Преходът // ЗАДАВАТ СЕ НОВИ ИЗВЪНРЕДНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ – КАКВО ЛИ ПАК НИ ОЧАКВА????

ЗАДАВАТ СЕ НОВИ ИЗВЪНРЕДНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ – КАКВО ЛИ ПАК НИ ОЧАКВА????

Нека си припомним кои бяха играчите на предишните избори през 2013 г.

Sotir Tsatsarov

„Прокуратурата не дължи отчет никому“!

НИКОЙ НЕ ОБЪРНА ВНИМАНИЕ НА ТАЗИ МНОГОЗНАЧИТЕЛНА РЕПЛИКА НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР СОТИР ЦАЦАРОВ, ПО ПО ВРЕМЕ НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА ЗА СКАНДАЛА С НАМЕРЕНИТЕ ИЗБОРНИ БЮЛЕТИНИ В ПЕЧАТНИЦАТА В КОСТИНБРОД!

ТОВА, ЧЕ ТОЙ СЕ СЧИТА ЗА НЕДОСЕГАЕМ, ЦАЦАРОВ ИЗРЕЧЕ ПО ВРЕМЕ НА КРАТКАТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЛУЧАЯ ОЩЕ В НАЧАЛОТО НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА, ЗАЕЛ ПОЗАТА НА РИМСКИ ЦЕЗАР И С ТРЕНИРАН МЕНТОРСКИ ТОН! Цацаров още каза:

„В петък, 10 май, в прокуратурата са подадени три сигнала, два от Мая Манолова от БСП”. Единият подаден от Манолова е затова, че в печатницата „Мултипринт” в Костинборд има напечатани фалшиви изборни бюлетини. 

На ДАНС е възложена проверка и на базата на резултатите от проверката, Софийска градска прокуратура е образувала ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО.

Веднага след получаването на СПРАВКА за резултата от проверката на ДАНС по случая  КОСТИНБРОД и образуването на ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО, в петък, около 22.10 ч. ПО ТЕЛЕФОНА, Цацаров информира ПРЕЗИДЕНТА ПЛЕВНЕЛИЕВ.

Plevneliev. jpg“ПРЕЗИДЕНТЪТ постави като задача поставянето на  СИГУРНА ОХРАНА за намерените бюлетини. Казах му, че такава е възложена на специалните полицейски сили – ЖАНДАРМЕРИЯТА”, добави ЦАЦАРОВ.

„Казах му,че разумният подход е прокуратурата да не изнася информацията в „деня за размисъл“, за да не взриви обществото“!

„ПРЕЗИДЕНТЪТ ПРИЕ ТОВА”, каза ЦАЦАРОВ. 

После съвсем неочаквано Цацаров изрече: “ПРОКУРАТУРАТА НЕ ДЪЛЖИ ОТЧЕТ НИКОМУ”, а това е нормално взаимодействие между институциите.

ДЕЙСТВИЯТА НА ЦАЦАРОВ В ДЕНЯ ЗА РАЗМИСЪЛ МЕКО КАЗАНО НЯМАТ ЛОГИЧНО ОБЯСНЕНИЕ, А МОЖЕ БИ ТРЯБВА ДА СЕ ТЪРСИ ПРЕДНАМЕРЕНОСТ! 

ТОЙ ИЗЛЪГА ПРЕЗИДЕНТА, ЧЕ НЯМА ДА ИЗНАСЯ ИНФОРМАЦИЯТА И БЕЗ ДА УВЕДОМИ НЯКОГО И ДА СЕ КОНСУЛТИРА, ТОЙ ПОСТЪПИ ТОЧНО ОБРАТНО. 

Взриви страната, като съвсем безотговорно разгласи случая с т. нар. служебно „Прессъобщение“!

Станалото, каза Цацаров на Пресконференцията (разбирайте откриването на бюлетините – бел. на авт.) е оповестено от една медия (това е TV7 – бел. на авт.) и около 17 часа – три часа по-късно от подаването на сигнала, поради ОГРОМНИЯ МЕДИЕН ИНТЕРЕС (това са медиите и телевизиите на Пеевски- бел. на авт.), прокуратурата бе принудена да направи ПРЕССЪОБЩЕНИЕ – добави главният прокурор Цацаров. 

МНОГО НАИВНО ПРОЗВУЧА ОБЯСНЕНИЕТО НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ЦАЦАРОВ

НА ПРЕЗИДЕНТА КАЗВА, ЧЕ “НЯМА ДА ИЗНАСЯ ИНФОРМАЦИЯТА, ЗА ДА НЕ ВЗРИВЯВА” СТРАНАТА, А СЛЕД НЯКОЛКО ЧАСА,” ПОРАДИ ОГРОМНИЯ МЕДИЕН ИНТЕРЕС” РЕШАВА И ЗАПАЛИ ПОЖАРА В БЪЛГАРИЯ И ДА ОПРОПАСТИ ИЗБОРИТЕ! 

Припомняме ПРЕССЪОБЩЕНИЕТО на прокуратурата.

 Prokuratura“По повод съобщения в средствата за масова информация относно проведени действия по разследването в печатница в гр. Костинброд, Пресцентърът на прокуратурата уведомява за следното:

След получен сигнал и извършена спешна проверка от органите на Държавна агенция „Национална сигурност”, Софийска градска прокуратура е образувала досъдебно производство за престъпления по чл. 282 НК и по чл. 1б9г НК. На 10.05.2013 г., късно вечерта е извършен оглед на местопроизшествие в сградата на печатница „Мултипринт” в Костинброд, както и разпити на свидетели.

В складови помещения са открити над 350 000 отпечатани и готови за експедиция бюлетини за гласуване в извънредните парламентарни избори на 12.05.2013 г. До 08.05.2013 г. „Мултипринт” ООД е изпълнило задълженията си по договора с Министерския съвет за отпечатване на бюлетините за изборите и същите са превозени до областните администрации в страната.

Откритите през нощта на 10.05.2013 г. бюлетини са извън тези количества.

Разследването по досъдебното производство продължава. По тази причина и с оглед предстоящото гласуване на 12.05.2013 г., прокуратурата ще предостави допълнителна информация през следващата седмица.

Бюлетините (общо 10 палета) са поставени под засилена охрана.“

ВИЕ Г-н ГЛАВЕН ПРОКУРОР ОБЕЩАХТЕ НА ПРЕЗИДЕНТА ДА НЕ ИЗНАСЯТЕ ИНФОРМАЦИЯ ПО СЛУЧАЯ, ЗА ДА НЕ ВЗРИВИТЕ ОБЩЕСТВОТО! ЗАЩО ПОСТЪПИХТЕ ТОЧНО ОБРАТНО И ПУСНАХТЕ Прессъобщението!

НЕ СМЕ НАИВНИ, ЗА ДА НЕ РАЗБИРАМЕ, ЧЕ ТАКА НАСЪРЧАВАТЕ БАРЕКОВ, СТАНИШЕВ, МЕСТАН, СИДЕРОВ, КОСТОВ, КУНЕВА И МНОГО ДРУГИ, НАСТЪРВЕНО ДА ДАВАТ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИИ, А МЕДИИТЕ НА ПЕЕВСКИ И ОСОБЕНО TV7 ДА БЪЛВАТ МАТЕРИАЛИ СРЕЩУ ГЕРБ, БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ.

ВИЕ Г-Н ЦАЦАРОВ ДЕЙСТВИТЕЛНО ВЗРИВИХТЕ СТРАНАТА! ВИЖТЕ КАКВО ПИШЕ ВЪВ FACEBOOK:

В деня за размисъл, предизборната кампания приключи в BSP Style (БСП стил)- с компромати, очерняне, без доказателства и с партенки. Станишев и Местан, както и пригласящите им бяха готови с пресконференции почти веднага, като освен всичко друго ги бяха организирали така, че да не се застъпват. Вероятно случайно?

mediiteПОДХВАЩАЙКИ ЛЪЖИТЕ НА БАРЕКОВ, КОНТРОЛИРАНИТЕ ОТ ПЕЕВСКИ МЕДИИ ОБВИНЯВАХА БОРИСОВ И ГЕРБ, ЧЕ СА ПОРЪЧАЛИ БЮЛЕТИНИТЕ В КОСТИНБРОД!

А ПРОКУРАТУРАТА СЪЩО НАРУШАВА ЗАКОНА Д ДЕНЯ ЗА РАЗМИСЪЛ, ЗАЩОТО ЧРЕЗ СПЕЦИАЛНО „ПРЕССЪОБШЕНИЕ“ ПРЕДИ ДА Е ПРИКЛЮЧИЛА ПРОВЕРКАТА, КАКТО ИЗИСКВА ЗАКОНА РАЗГЛАСИ СЛУЧАЯ!

ВАШЕТО НАРУШЕНИЕ НА ЗАКОНА г-н ЦАЦАРОВ Е ЯСНО И ДОКАЗУЕМО, НО ВИЕ ПОДСКАЗАХТЕ, ЧЕ СТЕ НЕДОСЕГАЕМ!

БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАШЕТО “ПРЕССЪОБЩЕНИЕ”, КАМПАНИЯТА ЗА ОБВИНЯВАНЕТО НА ГЕРБ И БОРИСОВ С НАПЕЧАТВАНЕТО НА БЮЛЕТИНИТЕ БЕШЕ ТОЛКОВА СИЛНА, ЧЕ ДОРИ И НЯКОИ СИМПАТИЗАНТИ ПОВЯРВАХА.

И БОРИСОВ С ПРАВО СМЯТА, ЧЕ С ДЕЙСТВИЯТА СИ ВИЕ И БАРЕКОВ СТЕ ОТНЕЛИ НА ГЕРБ ПОНЕ 5 ПРОЦЕНТА ОТ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ, КОЕТО Е ДОСТАТЪЧНО ДА СЪСТАВЯТ САМОСТОЯТЕЛНО ПРАВИТЕЛСТВО !

ЗА РАБОТАТА НА ПРОКУРАТУРАТА ПО СЛУЧАЯ, КОЯТО ОЧЕВИДНО ЧЕРПИ СВОЯТА ИНФОРМАЦИЯ ПРЕДИМНО ОТ НАХЪСАНАТА И ЗЛОБНА МАЯ МАНОЛОВА ИЛИ ОТ ПОЛИТИЧЕСКИЯ БЛЮДОЛИЗЕЦ БАРЕКОВ, ЕТО КАКВО РАЗБРАХМЕ: 

Roman VasilevПопитан откъде излезе числото 350 000 бюлетини, прокурор Роман Василев отговори, че бил чул за това от собственика на печатницата.Търсихме навсякъде много внимателно, но не открихме никъде такова твърдение на Йордан Бакалов. 

Това число беше споменато най- напред от ТВ7 и беше повтаряно многократно от Бареков, после се появи в прессъобщението на прокуратурата. ТЕЖКО НИ, АКО ТАКА РАБОТИ РЪКОВОДЕНАТА ОТ ВАС СЛУЖБА!

ВИЕ г-н ЦАЦАРОВ ПРОВОКИРАХТЕ МАСОВОТО НАРУШАВАНЕ НА ЗАКОНА, КОЙТО ЗАБРАНЯВА ДА СЕ ВОДИ  АГИТАЦИЯ И ПРОПАГАНДА В „ДЕНЯ НА РАЗМИСЪЛ“! С ТОВА ОТВРАТИХТЕ БЪЛГАРИТЕ И МНОГО ОТ ТЯХ НЕ ОТИДОХА ДА ГЛАСУВАТ. ТЕ И БЕЗ ТОВА БЯХА ОТВРАТЕНИ ОТ ПОМИЯТА, КОЯТО БСП, ДПС, АТАКА И ОЩЕ МНОГО КАТО БАРЕКОВ ПРЕДНАМЕРЕНО ИЗЛИВАХА ВЪРХУ ГЕРБ.

ВЪПРЕКИ ТОВА, МИЛИОН БЪЛГАРИ ПРИПОЗНАХА ГЕРБ! ВИЖТЕ ЕДНА МАЛКА ЧАСТ ОТ ТОВА, КОЕТО ПИШЕ ЗА ВАС Г-н ЦАЦАРОВ:

Главният прокурор не бил забелязал провокиращия надпис на екрана на TV7- „Опит за манипулация на изборите от ГЕРБ“!

Този надпис стоеше с часове наред на екрана на телевизия TV7. Вижте снимката г-н Цацаров.

Luja i manipulacia

А БАРЕКОВ КРЕЩЕШЕ ИСТЕРИЧНО, ЧЕ БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ ИСКАТ ДА ПОДМЕНЯТ ВОТА НА ХОРАТА, ПРИЗОВАВАШЕ ДА БЪДАТ АРЕСТУВАНИ, ТРЕСЕШЕ СЕ, ЧЕ ЩЕ МУ ОТКЪСНАТ ГЛАВАТА, ЧЕ ИМА ДЕТЕ НА 9 ГОДИНИ, А НЯМА ДА ОСТАНЕ ЖИВ ДО ВЕЧЕРТА!

БАРЕКОВ БЛЕСТЯЩО ИЗИГРА ПО СЦЕНАРИЙ ЕДИН ТЕАТРАЛЕН СПЕКТАКЪЛ!  

ЦАЦАРОВ НЕ РАЗБРАЛ И ТОВА, ЧЕ  ПОЧТИ ВСИЧКИ МЕДИИ В БЪЛГАРИЯ ДАВАХА ИЗВЪНРЕДНИ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИИ И ПЕЧАТАХА ЕКСПРЕСНИ СТАТИИ СРЕЩУ ГЕРБ.

ВИЖТЕ АВТОРЪТ НА НАЙ-ГОЛЯМАТА ПРОВОКАЦИЯ, КОЙТО ЧРЕЗ НАРОЧЕН TV РЕПОРТАЖ ЦЕЛЕШЕ И ПОСТИГНА ТОВА ДА ВЗРИВИ ИЗБОРИТЕ И ДА ЕЛИМИНИРА ГЕРБ ЧРЕЗ ЛЪЖА! 

„Откриха 350 000 фалшиви бюлетини за вота на 12-ти май! Прокуратурата и ДАНС разбиха печатница с фалшини бюлетини“ – съобщи TV7. Според медията, операцията била проведена в печатницата в Костинброд, където били печатани бюлетините. Извършена е в пълна секретност без участие на МВР.

ТОВА Е ПОРЕДНАТА ЛЪЖА НА БАРЕКОВ, ЧЕ МВР НЕ Е УЧАСТВАЛО. А ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР ЦАЦАРОВ, НА СПЕЦИАЛНАТА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ ИРОНИЧНО СЕ ОТНЕСЕ КЪМ МВР, НС БОБ И ДАНС, КАЗВОЙКИ: “МАЙ САМО НА ПОЖАРНАТА ТРЯБВА ДА СЕ ВЯРВА”! 

Stani shev)Особено активният Станишев иска затвор за фалшификаторите!

„Тези 350 000 броя бюлетини, които са подготвени съвпадат  със социологическите проучвания на някои агенции“.

„Може да се смята, че те трасират пътя за една подготвена схема“- казва лидерът на БСП с ехидна усмивка! 

ЗАРАДИ ПОВТОРНОТО ИЗЛЪЧВАНЕ НА ИНТЕРВЮТО НА БАРЕКОВ С ЛИДЕРА НА БСП СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ В ДЕНЯ НА РАЗМИСЪЛ, ЦИК НАКАЗА…… TV7 ???

СПОРЕД ЦИК СТАНИШЕВ И БАРЕКОВ  НЕ СА ВОДИЛИ ПРОПАГАНДА В ПОЛЗА НА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ. ТОВА Е ПОДИГРАВКА КЪМ БЪЛГАРИТЕ И ГОВОРИ КОЛКО НЕЗАВИСИМА Е ЦИК !

Считаме, че нарушаването на Закона от ЦАЦАРОВ, МАНОЛОВА и БАРЕКОВ е ПОДСЪДНО и дава достатъчно основание изборите да се КАСИРАТ!

Разбира се, нашият глас ще бъде „ГЛАС В ПУСТИНЯ“!!!

Статията е публикувана на 01.06.2013 г.

« | »

2 Responses to " ЗАДАВАТ СЕ НОВИ ИЗВЪНРЕДНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ – КАКВО ЛИ ПАК НИ ОЧАКВА???? "

  1. Bobby каза:

    Интересно как политическите и антиправителствени статии секнаха в момента в който падна правителството. За сегашното слъжебно НИЩО лошо няма, въпреки че всеки ден правят глупости. Този сайт ми беше един от любимите и нямах търпение всеки ден да го отворя…но от както станахте абсолютни фенове и любовници на Борисов и ГЕРБ…вече с отвращение Ви подминавам! Тъжно ми е!!!

  2. колев каза:

    време е за лустрация,който до сега е бил във властта аут

Leave a Reply

Copyright © 2009 Разузнаване.ком. All rights reserved.