You are here: Home // Ахмед Доган, банки, ДПС, мафия, политическа криза, Предатели, Преходът // САГАТА олигархът ВАСИЛЕВ, „политикът“ БАРЕКОВ и ф.к.“БОТЕВ“ Пловдив

САГАТА олигархът ВАСИЛЕВ, „политикът“ БАРЕКОВ и ф.к.“БОТЕВ“ Пловдив

Fenovete go obichat

Банкерът Цветан Василев към феновете на Ф.К.“Ботев Пловдив“

05 август 2014 г.

Цветан Василев излезе с официално обръщение към привържениците на ФК „Ботев Пловдив, за да даде заявка за продължаване нормалната дейност на клуба и да се опита да успокои жълто-черната футболна общност под тепетата.

Собственикът на тима първо поздравява феновете с достойното представяне на отбора от началото на сезона, а после изразява уважението си към тях заради подкрепата в трудния момент.

Ето и неговото официално обръщение:

Скъпи привърженици на ФК „Ботев Пловдив“, Поздравявам ви с представянето на „Ботев“ в настоящото първенство в „А“ група, което е повече от достойно. Това за пореден път доказва, че когато отбор и фенове са едно цяло, успехите са налице. Обръщам се към вас с огромно уважение и преклонение пред верността ви към „Ботев Пловдив“.

Гордея се, че в тези тежки времена вие не унивате и продължавате да оказвате вашата безрезервна подкрепа. Благодарен съм, че цените това, което успяхме заедно да постигнем. Убеден съм, че опитите на криминално-политически кръгове да унищожат това, което изграждаме, няма да успеят. Тези, които ме познават, би следвало да знаят, че моите корени са здрави, а принципите ми – устойчиви.

По света се уважават хората, които създават, а не които рушат.

Дълбоко вярвам, че истината е на наша страна!

Аз ще продължа да се боря заедно с моите колеги за това! Смятам, че не е далече времето, в което ще мога да бъда полезен на любимия БОТЕВ. Благодаря ви!  Цветан Василев

Barekov obeshtava

Лъжите на Бареков не минават пред футболните фенове на „Ботев Пловдив“

23 юли 2014 г.

В пламенна декларация прочетена на специална Пресконференция в Пловдив, лидерът на „България без цензура“ (ББЦ) Николай Бареков пое ангажимент към пловдивските фенове, неговата партия да довърши строителството на стадион „Христо Ботев“, ако той бъде избран и влезе във властта.

На пресконференцията става ясно, че пловдивчани масово напускат партията му, особено членовете от град Стамболийски. Бареков отрича това и обявява, че всички структури на неговата партия ББЦ в страната са взели решение да се явяват на изборите на 5 октомври САМОСТОЯТЕЛНО, защото партията имала достатъчно много членове.

Забравяйки за тези гръмки лъжи Бареков, направи коалиция с “ едрата риба“ олигарха-мафиот Христо Ковачки и с някои други по-дребни рибета.

Отговорът на пловдивските футболни фенове към Бареков.

24 юли 2014 г.

Barekov- prostitutka

След като агитката на Ботев Пловдив обяви Николай Бареков за персона нонграта в Пловдив и заявиха, че по никакъв начин няма да подкрепят кандидатурата му на предстоящите парламентарни избори, жълто-черните излязоха с отворено писмо към Новия политик.

То идва, след като на 23 ЮЛИ 2014 г. Бареков хвърля поредна абсурдна бомба, че ще спасява Ботев и ще строи замразения в момента стадион.

„Под Тепето“ ви дава възможност да се запознаете с отвореното писмо:

Вчера един стероиден политик се опита да забърка нашия отбор и феновете му в нова пошла сапунка, главен участник, на която е самият той. Мъжките нежни вопли, огласили пресконференцията му щяха да бъдат смешни, ако не бяха гротескни. И най-гнусната част от тези стенания бе намесата на името на клуба ни и неговите фенове.

„Жълто-черните“ фенове отново бяха примамени с вяли обещания, за да гласували в името на Ботев Пловдив, за някаква политическа формация. Чуха се приказки за държавна помощ за стадиона, когато въпросният вземел властта и как щял да става почетен президент?

Ние, господин Бареков, НЕ ви вярваме.

Отстранете се от Пловдив, от Ботев и всичко свидно за нас. Въобще не ни занимавайте с празни приказки за „Колежа“ и не се и опитвайте да плащате под масата на този или онзи – няма да ви стигне еврото, за да си купите достатъчно.

За нас, вие сте окончателният продукт на доганопеевската клика, еманацията на най-гнусните същества, обитавали свещената ни родина. Измет, която не заслужава дори да хаби кислорода, който употребява.

За Ботевистите, към които се обърна, като към братя, ти си презрян предател и това няма да бъде забравено нито простено, а евтините ти обещания си запази за циганските махали, там някой може да ти повярва, срещу 2-3 кебапчета.

За разлика от теб, ние никога няма да забравим протегнатата ръка в тежките времена от Цветан Василев. Това явно е последен напън за изплуване от тинята…

Сълза за теб! mrazeniat Barekov  

« | »

Leave a Reply

Copyright © 2009 Разузнаване.ком. All rights reserved.