You are here: Home // Без категория // ИЗБОРИ – ВРЕМЕ ЗА ТЪРГОВИЯ И ПАЗАРЛЪЦИ! ВРЕМЕ ЗА ИГРИ И ПАРИ!

ИЗБОРИ – ВРЕМЕ ЗА ТЪРГОВИЯ И ПАЗАРЛЪЦИ! ВРЕМЕ ЗА ИГРИ И ПАРИ!

Barekov peche kebapcheta

Навъдиха се много нови партии и всички с мераци за власт. Дори се появи политик, който направо се посочи, като най-подходящ за премиер и че ще храни народа само с кебапчета и кюфтета.

Отново заработи коварният план на Луканов – „скачените съдове“ и „патериците“!

Andrei-LukanovПланът „Скачени съдове” на Луканов, в който активно участваха Илия Павлов и Ахмед Доган, вече се изпълняваше и не след дълго постига и първите резултати. Сериозен успех беше свалянето от власт на първото демократично правителство в България начело със СДС. На изборите синята опозиция победи, но и липсваха макар и малко гласове и не можеше да състави самостоятелно правителство. Беше принудена да търси коалиция с Доган и той охотно прие да участва.

Във ВНС Доган беше заявил, че „БСП трябва да бъде забранена“, което даде основание на СДС да му гласува доверие.

Lukanov AndreyНо по указание на Луканов, през май 1992 г. Доган въпреки, че е коалиционен партньор на синьото правителство, започва целенасочено да говори за ”син фашизъм” и открито прогнозира, че правителството ще издържи най-много до септември.

Пред ”Панорама”, на 3-ти.10.1992  г. Доган казва: ”Ние сме поставили въпроса за оставката на Филип Димитров още през май”. Няколко месеца след това правителството падна.

Андрей Луканов, ръководения от него генералски кръг”Монтерей” и ген. Бригадир Аспарухов – началник на разузнаването още от живково време успяха да разцепят СДС и да скарат Президента Желю Желев с премиера Филип Димитров. Върхът на синьото разцепление организирано от Луканов и ДС беше т.нар. мероприятие „Боянски ливади“.

Като разчиташе на Доган, премиерът неочаквано поиска „вот на доверие”. Иизпълнявайки указанията на Луканов, Доган нареди на депутатите си да гласуват против СДС. И така Доган смъкна първото българско демократично правителство и започна неговата ера и тази на Луканов и БСП.

Луканов и Доган са едни от основните виновници за спиране на демократично развитие на България и за дългия и мъчителен български преход!

Стратегията „скачени съдове“ на Луканов успя, когато Доган и управляваната еднолично от него партия ДПС влезе в ролята на „патерица” за БСП. 

След катастрофалното сваляне с народен бунт на управлението на БСП начело с Жан Виденов и последвалото разцепление на левицата, Луканов наложи партията да приеме Доган за коалиционен партньор, въпреки нежеланието на много от червените партийни членове. Луканов беше убеден, че само чрез коалиция с ДПС, ще може да се реанимира и спаси БСП. На партията и трябваше „патерица“!

С умели политически ходове Луканов успя да направи Доган мандатоносител, макар, че БСП беше първа политическа сила, а ДПС четвърта. Доган състави правителството и то беше гласувано в Парламента от БСП и ДПС, но изненадващо 23-ма депутати от СДС също го подкрепиха, явно бяха купени или са били сътрудници на ДС.

Osman Oktai„Доган е знаел, че има хора сред депутатите на СДС, които ще подкрепят неговото правителство, което доказва връзката му с ДС“ – споделя Осман Октай.

Така на бял свят се появи правителството на премиера Беров, излъчено от ДПС.

Със съгласието на Луканов, Доган заема най-важните места в управлението на държавата. Ще споменем само това, че и тримата вицепремиери са от ДПС. И започва времето на масовото крадене, разграбване на Българияи, време на беззаконие – златното време на корупцията, на мафията и на престъпния свят.

Pavlov i DoganaАхмед Доган и подчиненото му правителство бяха използвани от мафиота Илия Павлов. С подкрепата на Луканов, той създаде империята си „Мултигруп”, която всъщност обезличили и замести напълно държавата.

Красноречиво говори фактът, че служебният премиер Ренета Инджова – наследила Беров, директно го обвини, че при „неговото правителство, Илия Павлов и „Мултигруп” са управлявали България“.

Почувствал се вече много силен, Павлов се скарва с Луканов в Москва заради лъвския пай от милиардните руски енергийни доставки за България и настъпва период на враждебни отношения.

След показния мафиотски разстрел на Луканов през октомври 1996 г., Илия Павлов вече се освобождава от своя ментор. Оттогава, до март 2003 г. – това е периодът на големия възход на мафиота Илия Павлов. Империята му е от няколко стотин фирми в България и чужбина и с над 12 000 служители.

Станал е мултимилионер, олигарх и мафиот от висша класа, купи си дори и американско гражданстводокато не го сполетя и него съдбата на Луканов.

На 7-ми март 2003 г. Павлов беше застрелян пред офиса си също като своя създател Луканов – по същия мафиотски начин.

Настъпи дългоочакваната свобода на Доган и началото на големия му възход.

Нямаше ги менторите Луканов и Павлов – първият с голяма партийна и държавна власт и връзки с много тайни служби, другият пък с много пари и също с големи връзки в Държавна сигурност.

Dogan i Siderov. jpgДоган разбира, че трябва да продължи връзките с ДС и да върви по пътя на Луканов и Илия Павлов – пътят на „скачените съдове“. Те бяха определили ролята на „патерица“ да играе Волен Сидеров и неговата партия Атака. 

Доган разбра урока на Луканов и Павлов, че възходът на неговата партия ДПС зависи много от ролята на Волен Сидеров и Атака.

„Силите, които стоят зад Доган и Сидеров са структури на Държавна сигурност“!

Това каза известният скулптор Вежди Рашидов, близък приятел на Доган в ранния му период.

Според Радослав Ненов от „ Подкрепа” и бивш заместник на Павлов в „Мултигруп”, „новата формация Атака ще играе крайно националистическа роля, за да реанимира отслабените позиции на Доган и ДПС. 

Целта на „Атака” не е толкова влизане в Парламента, а да плашат мюсюлманите в България, за да се оповават и разчитат само на Доган“.

И  Осман Октай- бивш втори човек в ДПС и изгонен от Доган заради „непослушание“ разбира , че създадената от него чрез проекта „Балканска демократична лига” алтернатива на ДПС няма шанс да успее, защото държавата е срещу него и защитава Доган и Сидеров”.

„Атака” е планирана от задкулисието като политическа партия, която ще изпълнява ролята на “ патерица“ – стимулатор за ДПС и затова тя трябва да се  изявява, като върл и лют противник на Доган. Но задкулисно Сидеров ще бъде негов диалогичен партньор” – казва Ненов.

Между „Атака” на Сидеров и ДПС на Доган започва една привидно жестока борба, но лидерите тайно си пиеха заедно уискито. Това се споделя и от Осман Октай.

Периодът 1991 – 1994 г. е период на бурен националистически  възход на ДПС, но Доган има само 24 депутата в Парламента.

След появата на „Атака”, от 2005 г. турската партия прави голям скок и в Парламента Доган вече е вкарал 34 депутата.

От 2005 до 2009 година – в период от 4 години, Волен Сидеров показва още по-агресивно поведение, с много обиди и заплахи за саморазправа с ДПС и турците в България. И резултатът е налице, Доган вече в Парламента има 37 депутата.

От задкулисната политическа игра на „скачени съдове” печелят и двете партии – и ДПС и Атака, но за сметка на българското обществото, на което Луканов постави „капан”, чрез жестокия си, измамен и фалшив модел на “ скачените съдове“.

Най-пресния пример за ролята на този модел между Доган и Сидеров са последните избори, когато „Атака” влезе в ролята на основен фактор за съставяне на правителство “ на тройната коалиция“ и скъпо се продаде.

Сидеров стана „патерица” на БСП и максимално използваше товатова си положение, за да смучи   пари.  Но от тройната власт най-много се възползва Доган, като използваше както БСП, така и Сидеров и неговата партия Атака.

И на тези избори много са партиите, които искат да са „скачени съдове“ и да играят ролята на „Патерици“. 

Планът „Скачени съдове” на Луканов, в който активно участват Илия Павлов и Ахмед Доган, вече се изпълнява и не след дълго постига и първите резултати. Сериозен успех е свалянето от власт на първото демократично правителство в България начело със СДС. На изборите синята опозиция победи само с няколко гласа и не можеше да състави самостоятелно правителство. Беше принудена да търси коалиция с Доган и той прие да участва.

Във ВНС Доган беше заявил, че „БСП трябва да бъде забранена“, което даде основание на СДС да му гласува доверие.

Но по указание на Луканов, през май 1992 г. Доган въпреки, че е коалиционен партньор на синьото правителство, започва целенасочено да говори за ”син фашизъм” и открито прогнозира, че правителството ще издържи най-много до септември.

Пред ”Панорама”, на 3-ти.10.1992  г. Доган казва: ”Ние сме поставили въпроса за оставката на Филип Димитров още през май”. Няколко месеца след това правителството падна.

Андрей Луканов, ръководения от него генералски кръг”Монтерей” и ген. Бригадир Аспарухов – началник на разузнаването още от живково време успяха да разцепят СДС и да скарат Президента Желю Желев с премиера Филип Димитров. Върхът на синьото разцепление организирано от Луканов и ДС беше т.нар. мероприятие „Боянски ливади“.

Като разчиташе на Доган, премиерът неочаквано поиска „вот на доверие”. Иизпълнявайки указанията на Луканов, Доган нареди на депутатите си да гласуват против СДС. И така Доган смъкна първото българско демократично правителство и започна ерата на Доган и БСП.

Луканов и Доган са едни от основните виновници за спиране на демократично развитие на България и за дългия и мъчителен български преход!

Стратегията „скачени съдове“ на Луканов успя, когато Доган и управляваната еднолично от него партия ДПС влезе в ролята на „патерица” за БСП. Така столетницата не само, че оцеля но влезе и в управлението на страната.

След катастрофалното сваляне с народен бунт на управлението на Жан Виденов и последвалото разцепление на левицата, Луканов наложи на БСП да приеме Доган за коалиционен партньор, въпреки недоверието към него, на много от червените партийни членове. Луканов беше убеден, че само чрез коалиция с ДПС, ще може да се реанимира и спаси БСП.

С умели политически ходове Луканов успя да направи Доган мандатоносител, макар, че БСП беше първа политическа сила, а ДПС четвърта. Доган състави правителството и то беше гласувано в Парламента от БСП и ДПС, но изненадващо 23-ма депутати от СДС също го подкрепиха, явно бяха купени или са били сътрудници на ДС.

„Доган е знаел, че има хора сред депутатите на СДС, които ще подкрепят неговото правителство, което доказва връзката му с ДС“ – споделя Осман Октай.

Така на бял свят се появи правителството на премиера Беров, излъчено от ДПС.

Със съгласието на Луканов, Доган заема най-важните места в управлението на държавата. Ще споменем само това, че и тримата вицепремиери са от ДПС. И започва времето на масовото крадене, разграбване на Българияи, време на беззаконие – златното време на корупцията, на мафията и на престъпния свят.

Ахмед Доган и подчиненото му правителство бяха използвани от мафиота Илия Павлов. С подкрепата на Луканов, той създаде империята си „Мултигруп”, която всъщност обезличили и замести напълно държавата.

Красноречиво говори фактът, че служебният премиер Ренета Инджова – наследила Беров, директно го обвини, че при „неговото правителство, Илия Павлов и „Мултигруп” са управлявали България“.

Почувствал се вече много силен, Павлов се скарва с Луканов в Москва заради лъвския пай от милиардните руски енергийни доставки за България и настъпва период на враждебни отношения.

След показния мафиотски разстрел на Луканов през октомври 1996 г., Илия Павлов вече се освобождава от своя ментор. Оттогава, до март 2003 г. – това е периодът на големия възход на мафиота Илия Павлов. Империята му е от няколко стотин фирми в България и чужбина и с над 12 000 служители.

Станал е мултимилионер, олигарх и мафиот от висша класа, купи си дори и американско гражданстводокато не го сполетя и него съдбата на Луканов.

На 7-ми март 2003 г. Павлов беше застрелян пред офиса си също като своя създател Луканов – по същия мафиотски начин.

Настъпи дългоочакваната свобода на Доган и началото на големия му възход.

Нямаше ги менторите Луканов и Павлов – първият с голяма партийна и държавна власт и връзки с много тайни служби, другият пък с много пари и също с големи връзки в Държавна сигурност.

Доган разбира, че трябва да продължи връзките с ДС и да върви по пътя на Луканов и Илия Павлов – пътят на „скачените съдове”, които налагаха Волен Сидеров и неговата партия „Атака”.

Доган разбра урока на Луканов и Павлов, че възходът на ДПС зависи много от Волен и Атака.

„Силите, които стоят зад Доган и Сидеров са структури на Държавна сигурност“!

Това каза известният скулптор Вежди Рашидов, близък приятел на Доган в ранния му период.

Според Радослав Ненов от „ Подкрепа” и бивш заместник на Павлов в „Мултигруп”, „новата формация Атака ще играе крайно националистическа роля, за да реанимира отслабените позиции на Доган и ДПС. 

Целта на „Атака” не е толкова влизане в Парламента, а да плашат мюсюлманите в България и да се оповават само на Доган“.

И  Осман Октай- бивш втори човек в ДПС и изгонен от Доган заради „непослушание“ разбира , че създадената от него чрез проекта „Балканска демократична лига” алтернатива на ДПС няма шанс да успее, защото държавата е срещу него и защитава Доган и Сидеров”.

„Атака” е планирана от задкулисието като политическа партия, която ще изпълнява ролята на “ патерица“ – стимулатор за ДПС и затова тя трябва да се  изявява, като върл и лют противник на Доган. Но задкулисно Сидеров ще бъде негов диалогичен партньор” – казва Ненов.

Dogan i SiderovМежду „Атака” на Сидеров и ДПС на Доган започва една привидно жестока борба, но лидерите тайно си пият заедно уискито. Това се споделя и от Осман Октай.

Периодът 1991 – 1994 г. е период на бурен националистически  възход на ДПС, но Доган има само 24 депутата в Парламента.

След появата на „Атака”, от 2005 г. турската партия прави голям скок и в Парламента Доган вече е вкарал 34 депутата.

От 2005 до 2009 година – в период от 4 години, Волен Сидеров показва още по-агресивно поведение, с много обиди и заплахи за саморазправа с ДПС и турците в България. И резултатът е налице, Доган вече в Парламента има 37 депутата.

От задкулисната политическа игра на „скачени съдове” печелят и двете партии – и ДПС и Атака, но за сметка на българското обществото, на което Луканов постави „капан”, чрез жестокия си, измамен и фалшив модел на “ скачените съдове“.

Най-пресният пример за моделът „скачените съдове“ между Доган и Сидеров са последните избори, когато „Атака” стана основен фактор за съставяне на правителство “ на тройната коалиция“ и скъпо се продаде.

Сидеров стана „патерица” на БСП, защото тя отново имаше нужда от реанимация и максимално използваше това си положение, за да смучи   пари.  Но от „тройната коалиция“ най-много спечели Доган, като изнудваше БСП и дръзко навлизаше в управлението на страната, а Сидеров осребряваше важната си роля на „патерица“ на БСП, защото  благодарение на Атака тя се крепеше на власт.

На предстоящите избори отново ще видим старата нова игра на „скочени съдове“ и “ патерици“, защото много са партиите, които искат да бъдат играчи, преследвайки властта на всяка цена.

Но Луканов така лукаво е измислил играта, че играчите и техните добри или лоши намерения лесно се разкриват. Скоро този театър отново ще бъде разигран пред нас!

 

 

« | »

Leave a Reply

Copyright © 2009 Разузнаване.ком. All rights reserved.