You are here: Home // Без категория // ЖИТНИ КРЪГОВЕ ПРЕДУПРЕЖДАВАТ ЗА ПРОМЕНИ В ЧОВЕШКАТА ДНК

ЖИТНИ КРЪГОВЕ ПРЕДУПРЕЖДАВАТ ЗА ПРОМЕНИ В ЧОВЕШКАТА ДНК

Извънземно житно чудо-човешка ДНК с извивки на спиралите.

Jitno obrazuvanie s DNK

Висша извънземна цивилизация анонимно и напълно съзнателно създава различни фигури по житните полета на Великобритания и по-рядко в други страни. Винаги през нощта, без светлини, за няколко минути почти безшумно, с математическа точност те прекършват стъблата на житните класове и създават своите причудливи житни творения с огромни размери, доскоро непонятни за учените. Но не след дълго се разбира, че извънземните създават ЖИТНИТЕ ФИГУРИ с определена цел.

Научният потенциал на планетата ни вече доста години е впрегнат в разгадаването на „ЖИТНИТЕ КРЪГОВЕ“, създавана от извънземна цивилизация, но засега учените са стигнали само до няколко извода. Че тази цивилизация е несравнимо по – развита от нашата, че търсят начин да установят контакт с нас чрез различни житните форми и че вероятно са добронамерени. Изводът, че извънземните са добронамерени също се основава на косвени признаци – липса на агресия, войнственост или злонамереност в житните им фигури, които творят на Земята.

Сред някои от учените вече има предположения, че извънземните чрез житните фигури ни предупреждават за предстоящи промени с планетата Земя и на човешката ДНК. Фактът, че едни от първите житни фигури, които те са създали са точното изображение на човешкото ДНК, както и фигури, които посочват какви ще са евентуалните промени, които ще претърпи човешката генетика.

Американският учен Дейвид Уилкок, световно известен изследовател е един от първите, който се насочва към житните ДНК форми и чрез тях тълкува вероятната цел на извънземните. 

jiten krug na DNKУилкок изследва точното копие на човешката ДНК, която извънземните са направили на 17 юни 1996 г. местността Ийст Фийлд, Алтън Барнс край Оксфорд.

Дължината на фигурата е 648 фута (212 метра) и се състои от 89 кръга, образуващи две успоредни вериги от различни по големина балони.

Има общо 77 по-малки кръга, увиващи се около централен гръбнак от 12 големи кълба, които Уилкок нарича НУКЛЕОТИДНИ БАЗИ.

DNK promeni

Житното копие на човешкото ДНК е най-отгоре на тази картина. Под нея обаче има и копие на други две житни форми на ДНК клетки, които са направили извънземните.

Първата житна фигура в ляво (в зелен цвят) е направена 3 години по-късно, на 26 юни 1999 година. Тя показва, че ДНК клетката вече е „тройна“, но все още е запазила своята форма. Тази житна фигура, според Дейвид Уилкок показва началото на промяната на човешката ДНК. 

Втората житна фигура в дясно (в кафяв цвят) е направено 1 месец по-късно – на 21 юли 1999 г. Тя показва нова промяна на ДНК клетката. Вижда се тройно разцъфтяла спирала. Според тълкуването на Дейвид Уилкок,  настъпва краят – метаморфозата на ДНК клетката, която е много кратка, по-малка от месец.

„Очевидно създателите им искат да ни кажат нещо“ – казва изследователят  Уилкок. И това вероятно е : внимавайте, защото наближава важната за вашата планета дата 21.12. 2012. Ето защо, чрез житните кръгове ние ще покажем, за да ви убедим да „ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА ВАШАТА ДНК“. Така Уилкок обяснява тези житни фигури по време на лекцията си .

chromozoni promeniИзвънземните правят и други житни творения свързани с промени в хромозоните на човешкото ДНК.

Още през 18 август 1991 г. чрез житно образувание край Фрогсфийлд, Великобритания те предупреждават цивилизацията на нашата планета за промените, които ще се извършват с човешките хромозоми, както и с ДНК. „Характерното за този кръг е, че хромозомите са разпокъсани. А това се случва точно преди клетъчната метаморфоза – делението “ – казва Уилкок.

Клетъчното делене е в основата на размножаването и нарастването на организ­ма. То участва при възстановяването на из­хабени и увредени тъкани и органи, осъщес­твява приемствеността на  поколенията, прехода от едноклетъчни към многоклетъчни организми и осигурява безсмър­тието на живота на планетата.    

ПРЕНОСИТЕЛИТЕ НА НАСЛЕДСТВЕНОСТТА СА ХРОМОЗОМИТЕ И ТЯХНОТО ПОВЕДЕНИЕ ЗАЕМА ЦЕНТРАЛНО МЯСТО В КЛЕТЪЧНОТО ДЕЛЕНИЕ.

„Явно, чрез житните образувания извънземните отдавна изпращат послания към Земята, за извършваща се промяна в структурата на човешката ДНК. Подават се сигнали и затова, че се променя основата на природата на ДНК“ –  счита Дейвид Уилкок . 

Той предполага, че „активното изграждане на житни изображения от извънземните вероятно е свързано с промените, които се очакват след 21.12. 2012 година, когато календарът на маите отбелязва краят на техния времеви цикъл, след който ще станат сериозни пренареждания на планетите в Галактиката – процес който вероятно ще ускори промените и на Земята“.

 Дейвид Уилкок е убеден, че „извънземните искат да ни покажат измененията в човешката ДНК, подсказвайки, че е започнало изменението на човешката раса към друго, по-високо измерение. Ето защо те упорито търсят връзка с нас, като предполагат, че ще успеем да разгадаем езика на ЖИТНИТЕ КРЪГОВЕ!

Според Уилкок, „все повече хора ще се пробуждат за космическо съзнание и висши понятия на метафизиката и духовността. Те ще разберат, че нашата Галактика преминава в НОВА ЕНЕРГИЙНА ЕРА и че ще станат промени, включително и с нашата планета Земя. Промените няма да са нито бързи, нито фатални, но са неизбежни. Много от хората ще искат да бъдат съпричастни към промените“.

ЗАТОВА НИЕ БЕЗ СТРАХ ТРЯБВА ДА ПРИЕМЕМ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА НА СЪДБАТА! АКО ВСИЧКИ ПАЗИМ ПЛАНЕТАТА СИ, ТОГАВА И ТЯ ЩЕ НИ ПАЗИ.          

И ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ, ЧЕ ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ НАС – “ ОТ МЕН И ОТ ТЕБ“!

 

« | »

3 Responses to " ЖИТНИ КРЪГОВЕ ПРЕДУПРЕЖДАВАТ ЗА ПРОМЕНИ В ЧОВЕШКАТА ДНК "

  1. Анонимен каза:

    За да може да осъществим контакт с тях и те с нас първо трябва да сме духовно осъзнати. Когато станем духовно осъзнати всичко се променя дори и генетиката. Трябва да сме духовно осъзнати за да може да отключите тези способности които са нужни за контакт с тях. Това е! Подсказват, че трябва да сме духовно осъзнати. Всичко е просто не е толкова сложно. Просто се завгледай дълбоко в нещата и ще видиш всичко. Е все пак са нужни усилия! С всяка еволюция и преход човешката ДНК се променя. Просто не сте наблюдателни. Нужно е да събудите вашите закърнели нишки ба ДНК-то. Не е сложно. Успех!

  2. hp каза:

    хэ-ха, по-скоро ни дават насока на генното инжинерство или ни показват каква е тяхната ДНК

Leave a Reply

Copyright © 2009 Разузнаване.ком. All rights reserved.